Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΓΣΕ Νέο ξεκίνημα.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ -ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ παραμένουν .

Σπουδαίες κινήσεις από τον νέο πρόεδρο του ΓΣΕ  Β.Μουλάκη.
Δείχνει αποφασισμένος να ξαναδώσει  την αίγλη  στην ομάδα του κρατόντας τον καλύτερο σκόρερ της ΓΈθνικής στο ρόστερ της ομάδας  και ο λόγος για τον Αδαμόπουλο που αποτελούσε μήλον της έριδος για πάρα πολλούς συλλόγους*.
 Αλλά όχι μόνο αυτό. Κράτησε και τον προπονητή που είχε  στην ΓΈθνική Παπαδόπουλο ανεξάρτητα σε ποιά τελικά κατηγορία θα παίξει ο ΓΣΕ.
Σε αυτό  προφανώς μέτρησε  η περιρέουσα ατμόσφαιρα και η ασάφεια που υπάρχει στο κατά πόσο θα υπάρξει αναδιάρθρωση  των Εθνικών κατηγοριών.
Ακούγονται πάρα πολλά από άνοδο και του δευτερου πιθανό και του τρίτου  της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  μέχρι και παραμονή  του ΓΣΕ.
Σημασία έχει πως η νέα διοίκηση του ΓΣΕ  βλέπει εντελώς διαφορετικά  την κατάσταση και προσπαθεί  να ξαναφέρει αισιοδοξία  στην ομάδα. Δεν έπεσε  στην παγίδα της μιζέριας που πάντα έρχεται μετά από ένα υποβιβασμό.
Με το κλείσιμο του Αδαμόπουλου αλλάζουν αναγκαστικά τα πλάνα πολλών ομάδων που έβλεπαν ως λάφυρο τους παίκτες  του ΓΣΕ  και ήταν μια ευκαιρία να χτίσουν τα δικά τους σύνολα για διεκδίκηση ανόδου ή και αγωνιστικής του ενίσχυση στην εθνική κατηγορία. Σε καθε πόλη υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες λίγοι , που είναι το δέλεαρ για όλους.
 Κατά περίεργο τρόπο σε εποχές μεγάλης κρίσης  πολλές ομάδες ψάχνονται για τις μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις που στόχο έχουν την άνοδο. Φαίνεται λειτουργεί ο εσωτερικός  τοπικός ανταγωνισμός μεταξύ ακαδημιών και ομάδων που βλέπουν πως μια παρουσία σε εθνική κατηγορία ανεβάζει ενδεχόμενα το πριστίζ τους. Πιστεύουν ότι λειτουργεί ως κράχτης νέων παιδιών για τις υποδομές τους που είναι και ο οικονομικός τους πνεύμονας.






* Ακούσθηκαν πολλά για ενδεχόμενη μεταγραφή του  από Απόλλων Δράμας μέχρι ομάδες της Καβάλς που παίζουν και θα παίξουν στην ΓΈθνική.

Πηγή http://kavala-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου