Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΟΟΟ

Κύπελλο κύπελλο κύπελλο εμείς  και συ  ΛΑΕ  (μπαίνουν οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας) να πας να @#%^&*.......
Και  έφτασε η ώρα  του τελικού και μας θα κάνει την τιμή ο πρόεδρος και ΓΓ  του κόμματος..εεε  της ΕΟΚ  ήθελα να γράψω να είναι παρών στην εκδήλωση.
Πέρα από το αστείο  οποιαδήποτε παρουσία  που μπορεί να βοηθήσει τον θεσμό του κυπέλλου πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη και καλά έκανε η ΕΝΩΣΗ  και τους κάλεσε μιας και έτσι τιμάται ο Τ.Χαραλαμπίδης συνεργάτης  τους  κοντά 30  χρόνια.
ΦΙΛΙΑ  και ΑΣΤΕΡΑΣ  οι διεκδικητές με την πρώτη  να έχει κάνει την υπέρβαση της. Μπορεί να έχασε την δεύτερη φάση  αλλά  η συμμετοχή σε τελικό πρώτη φορά και μάλιστα σε ένα θεσμό αναβαθμισμένο είναι σημαντικότατη επιτυχία.
Απέναντι στον ΑΣΤΕΡΑ  που πέρσι έχασε την άνοδο αλλά πήρε το κύπελλο . Δείτε λίγο χάνεις την τελική φάση του πρωταθλήματος ανδρών κερδίζει την συμμετοχή στον τελικό.
Χάνεις την άνοδο στην ΓΈθνική  παίρνεις το κύπελλο.Σημειολογικό  και όχι τυχαίο.
Η ΦΙΛΙΑ ζει για το παιχνίδι αυτό. Ξέρει ποιος είναι ο αντίπαλος (η ήττα  στο πρωτάθλημα της στέρησε την συμμετοχή  στην τελική φάση)  αλλά ξέρει πως ο θεσμός του κυπέλλου  είναι κάτι διαφορετικό. Ένα παιχνίδι που όλα γίνονται.
 Είναι τέτοιος ο ενθουσιασμός που οργάνωσε εκδρομή  και όλα δείχνουν ότι θα έχει αρκετό κόσμο δικό της στο γήπεδο.
Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  νιώθει πολύ σίγουρος είναι σε άριστη κατάσταση (σε αντίθεση με την ΦΙΛΙΑ έχει συνεχή παιχνίδια αλλά και κούραση) και θέλει να πάρει το κύπελλο να τελειώσει με τον θεσμό
( δύο κύπελλα σε δύο χρόνια) και να πέσει με τα μούτρα στα δύο(2) ή  ένα (1) σπουδαία παιχνίδια που θα κρίνουν την άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Υπάρχει  σαφέστατα  μια διαφορά δυναμικότητας  αλλά ένα παιχνίδι είναι όλα γίνονται.
Μιλόντας με άνθρωπο του ΑΣΤΕΡΑ  του δήλωσα ότι είμαι με τους μικρούς  και αυτούς που προσπαθούν να κάνουν υπερβάσεις οπότε ένα κλικ παραπάνω με την ΦΙΛΙΑ.
Η απάντηση ήταν θα πληγωθείς. Ίσως να δείχνει το άριστο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα του.
Καλό παιχνίδι να δούμε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παικτών και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει και μαζί να κερδίσει ο θεσμός του κυπέλλου.
Η μόνη αντίδραση είναι η έδρα  διεξαγωγής την στιγμή που υπάρχει το "Φ.Αμοιρίδης " κοινής αποδοχής για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου