Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΑΝΔΡΙΚΟ σειρά 2η

ΑΣΤΕΡΑΣ  και  ΑΡΙΩΝΑΣ  όπως προβλεπόταν έκαναν το 2-0  .
 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  έκανε μια καλή προπόνηση λίγο πριν τον τελικό με την ΦΙΛΙΑ.
Και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ΤΙΤΑΝΕΣ-ΘΥΕΛΛΑ.

Το 2-0  έκανε η ομάδα του Χ.Παπαδόπουλου  (ΑΡΙΩΝΑΣ) που έδειξε πως απόκτησε χαρακτήρα "ομάδας" που διεκδικεί και μπορεί.
Χ.Π Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την πίεση στον αντίπαλο που έπαιζε εντός και ήθελε να μείνει ζωντανός. Το καλό για μας  είναι ότι σε μια πολύ δύσκολη έδρα δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε μια σπουδαία νίκη πρόκριση για την επόμενη φάση.

xanthibasket. Ο Αίαντας έκανε την ανατροπή και κέρδισε  το φαβορί και παέι για τρίτο παιχνίδι η σειρά αυτή. Σύμφωνα με  τα αποτελέσματα νίκη ΘΥΕΛΛΑΣ και ΑΙΑΝΤΑ μαζί με την δική σου και του ΑΣΤΕΡΑ υπάρχει περίπτωση να περάσουν οι ομάδες του δευτέρου ομίλου και να μείνουν εκτός από τον πρώτο ?
Χ.Π. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξουμε με τον ΑΙΑΝΤΑ πάλι ??? Μοιάζει δύσκολο γιατί η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ ο ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ  είναι πολύ καλός αλλά εκτός έχει ένα πρόβλημα . Πιστεύω ότι θα είναι επόμενος αντίπαλος μας.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΑΙΑΝΤΑΣ στην Κομοτηνή  με τον ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ δείχνοντας ότι δεν είναι ομάδα που το βάζει κάτω αλλά έδειξε και την αδυναμία που έχει στα εκτός έδρας ο φιλοξενούμενος.

Θ.Πίτατζης. Κανένας δεν περίμενε πως θα κερδίζαμε . Οι παίκτες μου παρά την βαριά ήττα στο πρώτο παιχνίδι έδειξαν τρομερή θέληση για την νίκη και την πήραν.

xanthibasket.Το παιχνίδι πως ήταν και πως είδες τον αντίπαλο.
Θ.Π . Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην δύναμη σε αγωνιστικά πλαίσια . Όποιος θα είχε αντοχές θα κέρδιζε , έτσι έδειχνε  να ήταν η  κατάληξη του και όπως έγινε τελικά . Φάνηκε λίγο πιο δυνατοί με πρισσότερη διάθεση για την νίκη και ήρθε το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα που σημαίνει πολλά για μας. Τώρα ο αντίπαλος είναι πολύ σπουδαία ομάδα και πιστεύω ότι είναι το φαβορί για την άνοδο.

xanthibasket. Την Κυριακή θα είναι μια εκδρομή ?
Θ.Π Εμείς θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το αδύνατο. Θα παίξουμε όσο μπορούμε και ότι βγει.

Και φυσικά  η ΘΥΕΛΛΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρή ομάδα και εντός δεν χάνει.
Κέρδισε τους ΤΙΤΑΝΕΣ σημειώνοντας τους ίδιους πόντους με όσους έχασε και μείον δύο αμυντικά.
72-58  είχε χάσει στο π΄ρωτο παιχνίδι.
Δηλώσεις παράγοντα ΘΥΕΛΛΑΣ.
" Σήμερα ήμασταν πλήρης και άλλη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Δείξαμε για μια ακόμη φορά πως μπορούμε στα δύσκολα. Τώρα όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική στην ΔΡΑΜΑ . Εκεί θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σαν ομάδα εάν θέλουμε το καλύτερο.


ΠΑΓΓΑΙΟ-ΑΣΤΕΡΑΣ 55-84  0-2

ΡΟΥΠΕΛ-ΑΡΙΩΝΑΣ  67-70  0-2

ΘΥΕΛΛΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ  72-56  1-1

ΑΙΑΝΤΑΣ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ 61-57  1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου