Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 28/05/2016.

Το  ΣΑΒΒΑΤΟ γίνονται οι ημιτελικοί  και την ΚΥΡΙΑΚΗ θα ξέρουμε τον νέο πρωταθλητή  της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  που θα ανεβει στην Γ΄ Εθνική*
 
 * Έχει ένα καλό άρθρο σχετικά με την κατάσταση της Γ΄Εθνικής ο Χ.Κρυσταλλίδης
ΕΔΩ

Πηγή.http://kavala-sports.gr


ΑΡΙΩΝΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Την πιο δύσκολη αποστολή την έχει ο ΑΡΙΩΝΑΣ για ένα και μόνο λόγο. Δεν αντιμετώπισε τον αντίπαλο την ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ με την τωρινή σύνθεση ποτέ. Μπορεί η αξία των παικτών του αντιπάλου να είναι γνωστή αλλά όταν δεν τον έχεις αντιμετωπίσει στο γήπεδο η εικόνα που σχηματίζεται είναι διαφορετική. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ.
Δύο άγνωστοι αντίπαλοι θα τα δώσουν όλα για μια θέση στον τελικό της Κυριακής. Από την αρχή του πρωταθλήματος φαβορί και διεκδικητής της ανόδου ήταν η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ. Έχει πολύ καλό υλικό και θέλει για εσωτερικούς λόγους ανταγωνισμού (κόντρα με τους ΙΚΑΡΟΥΣ) να ανέβει σε εθνική κατηγορία
Ο ΑΡΙΩΝΑΣ  ξεκίνησε κάπως περίεργα. Ενώ όλα έδειχναν πως σχετικά σύντομα θα έβρισκε τον ρυθμό του (φέτος είναι από τις λίγες χρονιές που υπάρχει επάρκεια παικτών ) τραυματισμοί βασικών παικτών των έστειλαν πίσω. Ήταν μια προσωρινή οπισθοχώρηση και ζήτημα χρόνου να επανακάμψει. Η ποιότητα των παικτών του η δουλειά που  έγινε ήταν αναμενόμενο να ξαναφέρει την ομάδα ξανά στις επιτυχίες. Στον δεύτερο γύρο είχε μόνο μία ήττα από τον ΑΣΤΕΡΑ εκτός  που δείχνει την σαφέστατη βελτίωση. Πήρε  την πρόκριση στους 4εις με δύο νίκες στα παιχνίδια με το ΡΟΥΠΕΛ  και απομένει η μάχη με την ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ.
Αν καταφέρει και πάρει την πρόκριση στον τελικό θα είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για τον ίδιο.
Προσωπικά  είναι παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα με ένα μικρό μπόνους  στην ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ
Ο πρώτος ήταν ξεκάθαρο ότι θα είχε δύο εύκολα παιχνίδια με το ΠΑΓΓΑΙΟ . Πρόλαβε και ξανακέρδισε το κύπελλο και μένει μια στάση ακόμη για τον τελικό. Αντίπαλος μια ομάδα που την συνάντησε  τρεις φορές δύο στο πρωτάθλημα με μια νίκη και την μοναδική του ήττα (κατέβηκε με μισή ομάδα) και μια νίκη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Στο παιχνίδι του κυπέλλου ήταν κακός αλλά και έτσι δεν ίδρωσε για να κερδίσει. Σε εκείνο το παιχνίδι |(κύπελλο) βρήκε  μια ΘΥΕΛΛΑ σε πτώση αγωνιστική. Είχε μεσολαβήσει η αλλαγή προπονητή μια ενδεχόμενη κούραση και η απόδοσή της ήταν κάτω του μετρίου για τις δικές της δυνατότητες.
Η  αγωνιστική εικόνα της ομάδας άλλαξε με την έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.
Κανένας δεν περίμενε ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο των ΤΙΤΑΝΩΝ. και αυτό γιατί η αγωνιστική της εικόνα όπως προανέφερα ήταν κακή στα τελευταία παιχνίδια. Ήταν και το όνομα του αντιπάλου στη μέση.
Έχασε μεν στην ΔΡΑΜΑ αλλά πήγε με μισή ομάδα.
Κέρδισε με συν δύο πόντους διαφορά στις ΦΕΡΡΕΣ  και έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Στο τελευταίο παιχνίδι έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση. Και μόνο που έφτασε μέχρι εδώ είναι τιμή για τους παίκτες της τον προπονητή  και τους παράγοντες της. Γνωρίζοντας  "την τρέλα" και την αγάπη που κουβαλάνε για το μπάσκετ και την ομάδα τους το λιγότερο που  τους πρέπει είναι ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά τους (αυτό ισχύει και για την ΦΙΛΙΑ) να κρατάνε το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο στην περιοχή τους.
Τα  προγνωστικά είναι φυσικά με τον ΑΣΤΕΡΑ  αλλά πιστεύω ότι δεν θα πάρει μια εύκολη νίκη.
Καλή επιτυχία  και μακάρι η προσπάθεια της ένωσης με τον τρόπο διοργάνωσης να αποδώσει καρπούς και να κάνει πιο ελκυστικό το προϊόν. Η επιτυχία στο  κύπελλο είναι καλός οδηγός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου