Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 10/4/2016

Μεγάλη πίκρα....Τελικά η ΑΣΠΙΔΑ  πήρε το εισιτήριο ανόδου στην Β΄ΕΘΝΙΚΗ και θα χάσουμε συγκλονιστικά παιχνίδια τοπικού ενδιαφέροντος.....όχι μόνο κατάφερε να σωθεί αλλά ανέβηκε.
Βλέποντας τα στατιστικά της φαίνεται ότι είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση? και η πρώτη καλύτερη άμυνα του ομίλου.
Αν δεν είχε την τραγική εμφάνιση με την Αγ.Βαρβάρα τότε θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση. Από τα στατιστικά στοιχεία φαίνεται πως όχι μόνο στάθηκε στο μεγάλο της όπλο την άμυνα αλλά φέτος είχε και επιθετική ενέργεια . Σημαντικό στοιχείο ότι δεν βασίστηκε όπως το σύνολο των υπολοίπων ομάδων σε ένα δύο σκόρερ αλλά είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα.
Πέραν των δύο ηγετών Στεφανίδη και Κουτσογιάννη και οι υπόλοιποι παίκτες είχαν μερίδιο. Αυτό δείχνει πολλά και πάντα σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.
Με την ΑΡΕΤΣΟΎ δεν είχε πολλά προβλήματα παρά μόνο στο τέλος αλλά εκεί μέτρησε η εμπειρία και η ψυχραιμία των παικτών της.
Αν η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ δεν είχε το μείον (-3) η βαθμολογική της θέση θα ήταν εντελώς διαφορετική.
Κέρδισε και την ΑΕΚ  η οποία στα τελευταία παιχνίδια δείχνει μια απίστευτη χαλαρότητα σε ένα καλό και δυνατό παιχνίδι σύμφωνα με τις πληροφορίες από φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Ανταπόδωσε την ήττα της η Γαλάτιστα με τον ΟΡΦΕΑ χωρίς βαθμολογικό αποτέλεσμα.
Η ΧΑΝΘ πέρασε και από τα Πουταμούδια προσωρινή έδρα του ΓΣΕ. Εδώ φάνηκαν τα λάθη  που έγινα στην ομάδα  της ΧΑΝΘ. Μπορεί αυτή η ομάδα να στηρίχθηκε σε ένα δύο έμπειρους παίκτες αλλά διάφοροι λόγοι έδειξαν πως δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν τραβάει ο Ελευθεριάδης κερδίζει και αυτό με συνδυασμό την αλλαγή που προανέφερα.Με άλλο πρόσωπο από την αρχή του παιχνιδιού οργανωτικά κλπ δεν είχε πρόβλημα με τον γηπεδούχο.
Για όσους παρακολουθούν την ΧΑΝΘ θα καταλάβουν διαβάζοντας τα σχόλια του παιχνιδιού από τον Χ.Κρυσταλλίδη.  ΕΔΩ.
Πηγή. http://kavala-sports.gr.
Σημασία έχει πως ο ΓΣΕ  την επόμενη χρονιά δεν θα παίζει στην ΓΈθνική την ίδια ώρα που η ΑΣΠΙΔΑ  θα παίζει στην Β΄ που σημαίνει μία ομάδα λιγότερη από την περιοχή μας στην κατηγορία.
Η άλλη ομάδα της Καβάλας η ΣΑΝΤΑ τα κατάφερε στο τέλος . Στα πλαίσια της άτυπης μονομαχίας των σκόρερ αυτή τη φορά την σκυτάλη πήρε ο Σταύρος Κουμλέλης που σημείωσε 31 πόντους δίνοντας και την νίκη στην ομάδα του. Ο  ΒΑΟ  ήταν στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν πιο ψύχραιμη στο τέλος.
Η ΓΕΦΥΡΑ κέρδισε τους ΙΚΑΡΟΥΣ  και ο ΖΕΦΥΡΟΣ τον ΓΑΣ.



Αρετσού -Ασπίδα          80-87
ΑΕΚ-Χαλκηδόνα            86-91
Γαλάτιστα-Ορφέας        76-70
Ελευθερούπολη-ΧΑΝΘ   67-83
ΒΑΟ-Αγία Βαρβάρα       69-76
Γέφυρα-Ίκαροι            94-86
Ζέφυρος-ΓΑΣ               75-71






ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ 
ΕΔΩ
Πηγή.http://www.infobasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου