Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Γίνονται πράξη  οι αλλαγές  στα πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΕΚΑΣΑΜΑΘ  για το 15-16.
Περνάμε στην μία κατηγορία  για τους ΑΝΔΡΕΣ  με δύο ομίλους και με νέες συμμετοχές όπως το ΠΑΓΓΑΙΟ  και  ο   ΒΩΛΑΚΑΣ .  Ο αριθμός των συμμετοχών έχει φτάσει τις 21-22 ομάδες  με την πλειοψηφία να είναι σε ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που σημαίνει πως τουλάχιστον δύο ομάδες θα πάνε στον όμιλο της ΘΡΑΚΗΣ.
Σύμφωνα με το kavalasports  ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξέφρασε επιθυμία να είναι αυτός η μία από τις δύο ομάδες.
Δεν μεταφέρονται βαθμοί στις επόμενες φάσεις που είναι ουσιαστικά ένα final four.με πλεονέκτημα έδρας  σε αυτό που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Σκοπός να γίνει ένα είδος γιορτής τα παιχνίδια που θα βγάλουν τον πρωταθλητή για την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.
Στο ανδρικό έχουν δικαίωμα συμμετοχής  χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και οι ομάδες της Α1    με τα εφηβικά τους τμήματα δηλαδή ΕΝΩΣΗ ΚΑΟΔ  δηλαδή  μάλλον μόνο ΕΝΩΣΗ  ΚΑΒΑΛΑΣ  γιατί  ο ΚΑΟΔ  αφήνει την Α1   λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Η κατάργηση μεταφοράς βαθμολογίας στις επόμενες φάσεις ισχύει για όλα τα πρωταθλήματα.
Ήταν απαίτηση όλων γιατί έτσι υπήρχε μια διαστρέβλωση της τελικής κατάταξης. Γνωστά  είναι έχουν συζητηθεί πολλές φορές ωραία είναι που μας τελείωσε αυτό.

Σε  ολες τις διοργανώσεις  οι πρωταθλητές θα βγούνε μέσω  finalfour ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων .
Είναι ότι καλύτερο να γίνει θεσμός  .

Μεγάλη αλλαγή  έχουμε στο κύπελλο με πολλές ομάδες να δείχνουν ενδιαφέρον από τις ΕΘΝΙΚΕΣ κατηγορίες με το δικαίωμα που έχουν να κατεβάζουν ομάδες  κάτω των είκοσι και να διεκδικούν το τρόπαιο. Στο συνολό τους οι ομάδες της ΓΈΘΝΙΚΗΣ  έχουν έτοιμες ομάδες  και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο . Με αυτό το τρόπο διορθώνεται μια μεγάλη αδικία  για τους πρωτοετείς φοιτητές που έχασαν το δικαίωμα συμμετοχής στα εφηβικά πρωταθλήματα. Είναι μια αναβάθμιση και μια αρχή  για να γίνει πράξη στο μέλλον το πρωτάθλημα των κάτω των είσκοσι ετών.
Μια ιδέα που συζητήθηκε στην Γ.Σ  της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  και πέρασε  και μένει να δούμε στην πράξη τι αποτελέσματα θα φέρει. Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι ομάδες της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ  δείχνει ότι πάμε πολύ καλά.
Στα παιδικά εφηβικά κορασίδες νεάνιδες  ισχύουν τα ίδια πάνω κάτω .
Εκεί που χρειάζεται επειγόντως μέτρα αναβάθμισης  είναι το γυναικείο που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Με τις εκλογές  έχουμε μια καθυστέρηση έναρξης μιας εβδομάδας για το παιδικό από 19/9/15  πηγαίνει στις 26/9/15  μαζί με το εφηβικό.

Καλή αρχή και πολύ κουράγιο και όρεξη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου