Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ.

Μπήκαμε και στην τελευταία πράξη  του παιδικού πρωταθλήματος.
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΙΚΑΡΟΙ-ΑΣΠΙΔΑ και ΕΝΩΣΗ  θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση για τα προκριματικά  του πανελληνίου πρωταθλήματος.
ΕΝΩΣΗ  και ΙΚΑΡΟΙ  έχουν το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών -δύο νικών.
ΑΣΤΕΡΑΣ  και ΑΣΠΙΔΑ μετρούν δύο ήττες και από δύο βαθμούς αντίστοιχα.
Για τους δύο πρώτους που όλα δείχνουν πως θα είναι οι διεκδικητές της πρωτιάς τα πράγματα σαφώς είναι καλύτερα.
Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος σαφώς και είναι η ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ  μετά από μια περίοδο ανομβρίας μια ομάδα του Νομού  διεκδικεί την πρώτη θέση με πολλές αξιώσεις μετά και τις δύο νίκες επί του ΑΣΤΕΡΑ.
Θα κοντραριστεί με την ΕΝΩΣΗ  που και αυτή έχει μόνο νίκες σε όλη τη πορεία του πρωταθλήματος και κυρίως οι δύο νίκες με την ΑΣΠΙΔΑ  εντός εκτός που κουβάλησε από την πρώτη φάση.
Πορεία  ανάκαμψης για την ΕΝΩΣΗ  κάποτε κυρίαρχη στα παιδικά πρωταθλήματα. Με νέο προπονητή άνθρωπο που γνωρίζει καλά το μπάσκετ γιατί ακόμη δίνει το παρών στα παρκέ τον ΚΑΤΣΙΚΑ  έδειξε πως μπορεί να φέρει την αλλαγή στην ΕΝΩΣΗ.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  ξεκίνησε σαν το μεγάλο φαβορί.
Λόγω του ότι δεν είχαμε εικόνα από τον νομό ΣΕΡΡΩΝ  και με την κακή εικόνα των ΤΙΤΑΝΩΝ  όλοι έβλεπαν τον ΑΣΤΕΡΑ  σαν την ομάδα που θα πάρει τη θέση των ΤΙΤΑΝΩΝ . Όλα ήρθαν πάνω κάτω  και αντί για διεκδίκηση πρωτιάς ήρθαν οι δύο ήττες και τώρα χρειάζεται υπάρβαση και για μια αξιοπρεπή πορεία που σημαίνει νίκες με ΕΝΩΣΗ και ΑΣΠΙΔΑ .
Τέλος η ΑΣΠΙΔΑ  που έβαλε γερές βάσεις τα τελευταία χρόνια  με την συμμετοχής της σε τελικές φάσεις  πλην της χρονιάς 13-14.
 Ήταν η πρώτη χρονιά του Χ.Βαχαρίδη  που μάλλον του δίδαξε πολλά και στην συνέχεια με πολλή δουλειά  κατάφερε η ομάδα του να δίνει το παρόν στις τελικές φάσεις.
Δεν είναι λίγο για το μπάσκετ της περιοχής μας βλέπε ΘΡΑΚΗ  να υπάρχει εκπρόσωπος στην τελική φάση. Σε αντίθεση με την κρίση που μαστίζει τις υπόλοιπες ακαδημίες της περιοχής η ακαδημία της ΑΣΠΙΔΑΣ  έχει κάνει αξιοζήλευτη υποδομή που έχει παρών και συνέχεια γιατί δεν φτάνει το πυροτέχνημα της συμμετοχής για ένα δύο χρόνια αλλά να μπορείς να παραμείνεις ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο να καθιερωθείς ως δύναμη στον χώρο.
Σε αυτό φαίνεται ότι έχει μπει το νερό στο αυλάκι.
   Σαν Ξανθιώτης λογικό είναι και το καταλαβαίνεται πως θα γράψω και μια κουβέντα παραπάνω για τις ομάδες της πόλης μου.
     Στην πρώτη κιόλας αγωνιστική έχουμε τοπική μάχη. 
ΕΝΩΣΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ   01/03/2015
 και  ΑΣΠΙΔΑ  -ΙΚΑΡΟΙ   28/02/2015
Με νίκη η ΕΝΩΣΗ φτάνει στους 6 βαθμούς και θα κριθούν όλα στο επόμενο παιχνίδι  14/3/15  στις ΣΕΡΡΕΣ  .
Με νίκη του ΑΣΤΕΡΑ  που παίρνει ελπίδες αλλά αυτό με συνδυασμό τυχόν ήττα των ΙΚΑΡΩΝ από την ΑΣΠΙΔΑ. και μετά στο μεταξύ τους παιχνίδι θα γίνει σπουδαίο παιχνίδι.

Δεύτερη αγωνιστική λοιπόν
 8/3/15  ΑΣΤΕΡΑΣ -ΑΣΠΙΔΑ
14/3/15 ΙΚΑΡΟΙ- ΕΝΩΣΗ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ
  21/3/15 ΙΚΑΡΟΙ-ΑΣΠΙΔΑ
  21/3/15 ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΝΩΣΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
   29/3/15 ΑΣΠΙΔΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ
   28/3/15 ΕΝΩΣΗ-ΙΚΑΡΟΙ

Καλά παιχνίδια να δούμε και τα παιδιά να το απολαύσουν .Έξαλλου το μπάσκετ δεν τελειώνει με μια ήττα σε αυτή την ηλικία. Τα δύσκολα είναι μετά.

Ευχαριστώ τον Κ. Νεδήμ για το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου