Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

KYΠΕΛΛΟ ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 74-77

Σπουδαίο από κάθε άποψη παιχνίδι μεταξύ δύο  εκ των τριών διεκδικητών για την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ για τον θεσμό του κυπέλλου στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κέρδισε και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.
Πόντο πόντο με κάτι μικρές εκ λάμψεις για κάθε ομάδα στο σκορ πότε η μία πότε η άλλη με μέγιστη διαφορά τους οχτώ πόντους. Το παιχνίδι κρίθηκε κυριολεκτικά στα τελευταία δεύτερα.
70-70 το σκορ στο 01,25  με προσπάθεια για τρίποντο του Κουτσοβασίλη της ΑΕΚ και η μπάλα να μην του κάνει το χατήρι .  Μπήκε και βγήκε με αποτέλεσμα ο ΑΣΤΕΡΑΣ να πάει στον αιφνιδιασμό και εκεί που της ΑΕΚ περίμεναν επίθεση δύο πόντων ο ΠΑΠΑΖΩΤΟΣ πέτυχε τρίποντο κάνοντας το 70-73  . Ήταν καθοριστικό σημείο και έκρινε το παιχνίδι. Η αντίδραση της ΑΕΚ δεν ήταν αρκετή  για να αλλάξει την κατάσταση. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε  σε πολύ καλή μέρα τους γνωστούς ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ και ΠΑΠΑΖΩΤΟ που πυροβολούσαν από κάθε σημείο . Η όλη προσπάθεια της ΑΕΚ να περιορίσει αυτούς τους δύο δεν ήταν αρκετή.

       Από την πλευρά της ΑΕΚ οι παρακάτω δηλώσεις.
Σήμερα προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που θα την βρούμε και πάλι μπροστά μας στα play off  το αγωνιστικό μας πλάνο στην άμυνα ήταν ο περιορισμός  του ελεύθερου σουτ από τους Αθανασιάδη και Παπαζώτο. Δεν νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά δεδομένου και της ποιότητας των δύο παικτών. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μπορώ να πω ότι είχε συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο .Πιο πολύ στηρίχθηκε στις ατομικές προσπάθειες των δύο παικτών και όταν αυτοί είναι σε καλή μέρα δύσκολα μπορεί να τους σταματήσεις.Εμείς παλέψαμε και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη εάν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι. Έγινε σπουδαίο παιχνίδι που προϊδεάζει το τι θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια. Εκεί θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τα λάθη και να πιστέψουμε στην νίκη. Πέρα του ΑΣΤΕΡΑ  μας προβληματίζει πάρα πολύ η αγωνιστική κατάσταση του άλλου αντιπάλου του ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ .
 Θα έχουμε συναρπαστική εξέλιξη  στη συνέχεια.
 Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια τους .
Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που γέμιζε ασφυκτικά το κλειστό


ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ  74-77 στο τελικό  με άγνωστη έδρα διεξαγωγής  ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου