Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 25/1/14

Υγιεινός περίπατος εξελίχθηκε το ντέρμπι του εφηβικού.
71-55 το τελικό σκορ.
Δεν περίμενα να δω ένα ανοιχτό παιχνίδι με ελευθερία κινήσεων από τους παίκτες όπως σε κάθε
τέτοιο κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι.
Υπάρχει και το προηγούμενο από το παιδικό πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες ήθελαν να αποδείξουν για τους δικούς τους λόγους ποια είναι η καλύτερη.
Και επειδή είναι γνωστή η ποιότητα της κάθε ομάδας λογικό είναι οι προπονητές να στήνουν τα δικά τους πλάνα .
Λοιπόν έτσι οι ΤΙΤΑΝΕΣ θα ξεκινούσαν στηριζόμενοι  στην καταπληκτική τους περιφέρεια.
Ο Αρίωνας στην ρακέτα του και γενικώς στους ψηλούς που υπερτερεί.
Φέτος έχει την πολυτέλεια για ένα ακόμη άριστο guard
Στους ψηλούς του Αρίωνα χρειάζεται  η ευστοχία στο τρίποντο -περιφερειακό σουτ γιατί δεν θα υπάρχει το δώρο του ριμπάουντ και της δεύτερης επίθεσης. Χρειάζεται ταχύτητα παγίδες πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο. Αντίθετα ο Αρίωνας είχε στο μυαλό του την κυριαρχία στο αέρα που μεταφράζεται σε δεύτερες επιθέσεις εάν είναι κυριαρχείς στη ρακέτα να πας το παιχνίδι σε πιο αργό τέμπο κλπ.
άστοχος ο αντίπαλος. Μπορείς εάν
Αυτή ήταν η λογική και των δύο ομάδων.
Ποιος κέρδισε σε τακτική φαίνεται από το σκορ.
Τα ψηλά και βαριά κορμιά τα βρήκαν σκούρα στο πρέσινγκ και στην καταπληκτική ευστοχία.
Και αν σου βγαίνει το παιχνίδι μπαίνουν όλα.
Δεν βρήκε λύσεις ο ΑΡΙΩΝΑΣ επέμενε σε ένα αργό παιχνίδι είχε το Σαββουλίδη σε πολύ κακή ημέρα (τραυματίας και εκτός για 15 μέρες) και ήρθε η συντριβή.
Γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο κακός ο ΑΡΙΩΝΑΣ όπως εμφανίσθηκε στο σημερινό παιχνίδι.
Θα δείξει τι μπορεί να κάνει αλλά η ήττα όχι τόσο σαν ήττα αλλά η πολύ μεγάλη διαφορά 16 πόντοι είναι θηλιά και θα πρέπει να κάνει υπέρβαση .
Στην καλή λειτουργία των ΤΙΤΑΝΩΝ που έφτασε την διαφορά στα πρώτα δύο δεκάλεπτα μέχρι τους 14  δεν βρήκε αντίδοτο ο ΑΡΙΩΝΑΣ που απλά ανορθόδοξα προσπαθούσε να κρατηθεί με΄σα στο σκορ.
Μέχρι την στιγμή που πήρε πάνω του το παιχνίδι ο Π.Ερμείδης που οργάνωσε πάσαρε και κυρίως με τα τρία συνεχόμενα τριποντά του μείωσε το σκορ στους 4εις  και έδωσε κάτι σαν φιλί ζωής στην ομάδα του Συμπαραστάτης του ο άλλος καλός μικρός του Αρίωνα ο Α.Ζαμπάκης 
 Ήταν η τελευταία αναλαμπή γιατί οι ΤΙΤΑΝΕΣ συνήλθαν γρήγορα και με άξονες κυρίως τους Γρηγοριάδη Θεολογίδη και Γαιτάνη αύξησαν τη διαφορά παίζοντας με μια ταχύτητα παραπάνω από τους αντιπάλους. Μέχρι και τους 21 πόντους έφτασε η διαφορά . 
Το μόνο που έμεινε στους παίκτες του ΑΡΙΩΝΑ ήταν τα νεύρα και η γκρίνια .








1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη διαφορά για τον Αρίωνα, δύσκολα μπορεί να καλυφθεί στο δεύτερο παιχνίδι. Βλέπω εύκολα να το παίρνουν οι Τιτάνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή