Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΙΑΝΤΑΣ παιδικό

Ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα ήταν ο ΑΙΑΝΤΑΣ Κομοτηνής.
Η νέα ουσιαστικά ακαδημία με πολύ μεράκι και δουλειά δείχνει ότι θα είναι ο κυρίαρχος στην πόλη τα επόμενα χρόνια.
Τρία χρόνια μετά και η παιδική ομάδα με προπονητή τον καλό φίλο Δημήτρη  Οικονομίδη πήρε το εισητήριο ως δεύτερη από τον τέταρτο όμιλο .
Δεν το κατάφεραν οι παραδοσιακές δυνάμεις της πόλης  τα τελεύταία χρονια και  το κατάφερε ο νέος να εκπροσωπεί την πόλη της Κομοτηνής.
Άρα υπάρχει δικαίωση στην καλή δουλειά που γίνεται


Από τον 4ο όμιλο πέρασε ωςδεύτερος αλλά με αρνητικό πρόσημο στις νίκες0-2 έναντι του
ισχυρού του ομίλου Αλέξανδρου ( Δύο πρωτάρηδες άφησαν πίσω τους παλιούς) .
Την πρώτη αγωνιστική παίζει εντός έδρας με αντίπαλο τον δυνατό του δεύτερου ομίλου
ΑΣΤΕΡΑ-Καβάλας .

 Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή .

Δημήτρης Οικονομίδης.
πρώτη συμμετοχή του νεοσύστατου συλλόγου μας το 2011 στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ήταν πολύ διστακτική αποτελούμενη κυρίως απο παίκτες γεννημένους το 1999 και 2000 όταν την χρονιά εκείνη είχανε δικαίωμα συμμετοχής οι γεννημένοι το 1997 και πάνω , τα αποτελέσματα δεν ήτανε τα επιθυμητά , μόνο ήττες με μεγάλες διαφορές 30 και 40 πόντων . Η επόμενη χρονιά τα πράγματα κυλήσανε ομαλότερα καθώς πετύχαμε και 5 νίκες , η φετινή χρονιά είναι η αποδοτικότερη όπου στον Δ΄Όμολο του παιδικού πρωταθλήματος πετύχαμε τον φετινό στόχο της ομάδας που ήτανε το πέρασμα στην β΄φάση . Στην επόμενη φάση ουσιαστικά ξεκινάμε ως το απόλυτο αουτσάιντερ με 0-2 ως ουραγοί της σχετικής βαθμολογίας , βασική μας επιδίωξη να παίξουμε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότερο μπάσκετ με ομάδες που σαφώς είναι πιό δυνατές και με πληρότητα σε όλες τις θέσεις.Όσον αφορά την ομάδα μας έχουμε σαφές μειονέκτημα στους ψηλούς ( με 1 ψηλό και ένα 3-4άρι που ερήμην ψηλού παίζει 4 και 5 ) αλλά υπάρχει αρκετό υλικό στην περιφέρεια και έχω την δυνατότητα να έχω ένα πλήρες ροτέισον στις θέσεις αυτές. Ουσιαστικά θέλουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες από τέτοιους αγώνες δυνατούς έτσι ώστε του χρόνου όπου ηληκιακά θα είναι έτοιμοι οι παίκτες μας να κάνουν ίσως ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα από το φετινό. "

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και καλή πορεία σε όλα τα επίπεδα για τα παιδιά .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου