Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΣΠΙΔΑ - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ 80-49

Μια νεανική ομάδα με πολλά ταλέντα απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησε από την Β κατηγορία του τοπικού και σε δύο χρόνια πέρασε στην Γ΄εθνική και βλέπει πολύ φως στο τούνελ για πιο μεγάλες διακρίσεις.
ΑΣΠΙΔΑ  εναντίον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.
Ήταν ξεκάθαρο ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θα προσπαθούσε να τρέξει το παιχνίδι να πάει σε πολύ γρήγορες επιθέσεις και να κουράσει τον αντίπαλο. Και λογικό γιατί σε σετ παιχνίδι η πείρα κερδίζει την ταχύτητα. Πήγε να γίνει αυτό με τους μικρούς να οργώνουν το γήπεδο να προσφέρουν θέαμα και να δείχνουν ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος.
Ο αντίπαλος δεν είναι τυχαία ομάδα. Δεν είναι ο ομάδα που θα παίξει ξύλο θα πάει αργά γιατί υπάρχει ο φόβος της κούρασης . Αντίθετα είναι μια από τις πιο προπονημένες ομάδες που τρέχει σε όλο το γήπεδο με πολύ μικρό Μ.Ο ηλικίας αλλά έχει και δύο παίκτες που με την εμπειρία τους  καθαρίζουν στα δύσκολα. Στην τρέλα των μικρών υπήρχε το μυαλό του Στεφανίδη.
 Οργάνωσε πάσαρε σούταρε κατά βούληση συνδυάσθηκε τέλεια με τον Κουτσογιάννη και έδειξαν στους αντιπάλους ότι θα έχουν μια άσχημη βραδιά.
 Η πρωτοπορία του Μαντουλίδη ήταν για ένα δεκάλεπτο με άξονες όλων των προσπαθειών δύο πολύ καλούς παίκτες το Νο 9 και 12  .Όταν μπλοκαρίσθηκαν τελείωσε το παιχνίδι.
Τότε είχε την ευκαιρία η ΑΣΠΙΔΑ να δείξει ότι είναι άξια στην τρίτη θέση και επέβαλε τον ρυθμό της παράλληλα παρουσίασε ένα μπασκετικό σόου .
Πολλές θεαματικές φάσεις κοψίματα καρφώματα και ότι άλλο γενικά θέλει να βλέπει ο κάθε φίλαθλος .
Από τα καλά του παιχνιδιού η πολύ καλή παρουσία για άλλο ένα παιχνίδι των Γρούδο (κατσίκι) και Σταμπουλή.
Ο πατέρας και αρχηγός Τατάρης έδειξε και τις αμυντικές του αρετές.
Καλή οργάνωση από τον Δενδρινό που έβαλε καθοριστικούς πόντους τη στιγμή που η ομάδα του ήταν μπλοκαρισμένη

   Έγραφα σε προηγούμενη ανάρτηση πως η ΑΣΠΙΔΑ εάν θέλει το κάτι παραπάνω χρειάζεται επειγόντως να βρει το φάρμακο ανόρθωσης ηθικού των τριών μικρών Καραμπέκη Πετς Κουμπάνη.
Δεν ξέρω τι έγινε τι μαγικό έκαναν οι προπονητές άλλα και οι τρεις σήμερα ήταν εντελώς διαφορετικοί . Ουσιώδεις καλοί στο κομμάτι που τους ανατέθηκε συγκεντρωμένοι χωρίς λάθη και κυρίως με πάθος για διάκριση. Αν συνεχίσουν έτσι με προσήλωση θα κερδίσουν πρώτα αυτοί και μετά η ομάδα τους και το μπάσκετ.
Και πρέπει να γίνει αυτό γιατί μας καλοέμαθαν με την απόδοσή τους τα προηγούμενα παιχνίδια. Μένει να το δείξουν στις δύσκολες αγωνιστικές που έρχονται.
.Όταν άνοιξε πολύ η διαφορά πήραν την δική τους ευκαιρία όλοι οι παίκτες που με την σειρά τους έδειξαν ότι είναι έτοιμοι ανα πάσα στιγμή.
 Και είναι μεγάλο ατού να έχεις πάγκο γεμάτο.....
Λιβησιανός Μαλάκης Οικονόμου  και τα άλλα παιδιά
Από τον Μαντουλίδη που άντεξε ένα δεκάλεπτο σίγουρα μακράν οι καλύτεροι ήταν οι δύο που
προανέφερα.  Τρομερή ποιότητα και πιστύω ότι έχουν όλο το μέλλον δικό τους
Αλλά ήταν  και μονόπλευρος ο τρόπος παιχνιδιού του Μαντουλίδη  μιας  και όλες οι προσπάθειες ήταν από αυτούς .
Γεμάτο και πάλι το γήπεδο από θεατές που έφυγαν σίγουρα ικανοποιημένοι από την νίκη αλλά το πολύ ωραίο θέαμα.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου