Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΣΠΙΔΑ -ΑΡΙΩΝΑΣ

Πολλά τα σχόλια από επίπεδου μπαμπουίνων έως αυτά που βάζουν σοβαρά ερωτήματα.
Ένα από αυτά είναι για τα τυχόν σενάρια πρόκρισης των δυο ομάδων της πόλης που είναι αντίπαλοι αύριο.
Λοιπόν ο ΑΡΙΩΝΑΣ με τα αποτελέσματα που έχει τώρα είναι στο -16 και ελπίζει απειροελάχιστα σε τριπλή ισοβαθμία. Εκείνο το σχόλιο που έλεγε νίκη ΑΡΙΩΝΑ που καλύπτει τη  διαφορά και νίκη ΑΣΠΙΔΑΣ με +4 τους ΤΙΤΑΝΕΣ απλά βγάζει πρωταθλητές του ΤΙΤΑΝΕΣ.
ΑΣΠΙΔΑ +2 και με ήττα από τον ΑΡΙΩΝΑ με 1 ή δύο πόντους πάει στο συν 1 ή στο μηδέν.
Για να περάσει χρειάζεται νίκη στη ΔΡΑΜΑ με +8  γιατί οι ΤΙΑΤΝΕΣ έχουν +14 με  ήττα  7 είναι στο μηδέν και με ήττα από επτά και πάνω είναι στο -1 κλπ.
Οπότε για να περάσει ο ΑΡΙΩΝΑΣ θέλει νίκη με πάνω από 25 πόντους αύριο.
Αν μπορεί και το κάνει εντάξει, αλλά................ μοιάζει δύσκολο.
Πέρα από το δύσκολο σενάριο η μάχη είναι μεταξύ ΑΣΠΙΔΑΣ και ΤΙΤΑΝΩΝ.
 Όποιος νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι αν φυσικά κερδίσει η ΑΣΠΙΔΑ και με ένα πόντο τον ΑΡΙΩΝΑ βγαίνει πρωταθλητής εφήβων .
Είναι αλήθεια ότι ο ΑΡΙΩΝΑΣ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο παιχνίδι στη ΔΡΑΜΑ.
Είναι αλήθεια επίσης ότι ο μύθος των φαβορί δεν ήταν και τόσο αληθινός.
 Ποιο λογικό έμοιαζε ότι όλοι θα είχαν τουλάχιστον από μία το λιγότερο ίσως και δύο ήττες και θα πηγαίναμε σε ισοβαθμία.
Με την ήττα του με διαφορά 16 πόντων ή την νίκη των ΤΙΤΑΝΩΝ με αυτή τη διαφορά έμεινε γρήγορα εκτός ο ΑΡΙΩΝΑΣ και έκανε ένα βήμα η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ.
Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε ένα ρεσιτάλ ευστοχίας από τους γηπεδούχους ΤΙΤΑΝΕΣ και την ανυπαρξία του ΑΡΙΩΝΑ. Η τακτική του Χ.Π να χτυπήσει με τους ψηλούς δεν έπιασε και μόνο στο ΞΑΝΘΗ η καλή περιφέρεια έδωσε τις λύσει τη νίκη και παρ ολίγο τη διαφορά.

παιχνίδι στη
Στο επαναληπτικό παιχνίδι ο ΑΡΙΩΝΑΣ ήταν μπροστά για μεγάλο διάστημα με διαφορά από 17-24 πόντους και έμοιαζε αληθινή η ανατροπή. Η νίκη με 5 είναι νίκη γοήτρου τώρα.
Από την άλλη οι ΤΙΤΑΝΕΣ στο επόμενο δεύτερο παιχνίδι τους με ΑΣΠΙΔΑ  δεν είχαν την απόδοση του πρώτου παιχνιδιού ήταν ανύπαρκτοι στην ρακέτα αλλά η καταπληκτική τους περιφέρεια έδωσε λύσεις όταν χρειάστηκε . Η πίεση που άσκησε έδωσε λύσεις και πήρε τη νίκη αλλά επιμένω πως τη νίκη την έχασε η ΑΣΠΙΔΑ  με την τραγική της αστοχία στις βολές 4/17 στα τελευταία δύο λεπτά.
Τώρα μένει να δούμε κατά πόσο η ΑΣΠΙΔΑ θα έχει βρει τη δύναμη να περάσει την ήττα και με ποιο αέρα θα έρθει ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα εάν ήταν μέσα και ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
Εδώ και μερικά χρόνια εμείς στη πόλη ζούμε τα παιχνίδια αυτών των ηλικιών.
Φιλικά προπαιδικά παμπαίδες παιδικά τώρα εφηβικά είχαμε ωραίες μάχες κάλες στιγμές πάντα σε πολύ φιλικά πλαίσια και μεταξύ των παικτών όσο και μεταξύ ων φιλάθλων-γονέων.
Πρέπει σαν πόλη να νιώθουμε περήφανοι που δύο από τις τρεις ομάδες της τελικής φάσης είναι δικές μας. Δεν είναι λίγο σαν πόλη να έχεις τέτοια διακρίση. Αυτό δεν ήρθε από το πουθενά είναι δουλειά χρόνων και ιδρώτας πολύς των παιδιών. Αυτοί είναι οι ήρωες όπως και τα παιδιά των ΤΙΤΑΝΩΝ αυτοί πρέπει να παίρνουν τα μπράβο και όχι άλλοι . Ο ρόλος όλων των υπολοίπων είναι δεύτερος και ακόμη λιγότερο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου