Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Παραλειπόμενα Παιδικό Πανσερ/ος-Τιτάνες

Είχε πρόβλημα υγείας ο Στέφανος Θεοδοσιάδης  (Τιτάνες) και αυτός είναι ο λόγος που δεν είχα σχόλιο του για το ντέρμπι .
    Ασφαλώς και δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα.


Σ.Θ   : Ένα συναρπαστικό παιχνίδι παρακολούθησαν οι θεατές στο κλειστό της Ομόνοιας, με πολύ δύναμη, πάθος, ένταση, αλλά πάντα σε κόσμια πλαίσια.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τους Τιτάνες να παίρνουν το προβάδισμα αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους που, ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και με τη μικρή χαλάρωση των Τιτάνων, ισορρόπησαν το παιχνίδι με το τέλος του 1ου δεκαλέπτου. Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε κι αυτό με μοιρασμένη την υπεροχή, δίνοντας με το τέλος του βραχεία κεφαλή (36-34) στην ομάδα του Πανσερραϊκού.
Το 3ο δεκάλεπτο ανήκει στον Πανσερραϊκό που βρήκε ρυθμό, βοηθούμενος από τους οργανωμένους οπαδούς του που δε σταμάτησαν να εμψυχώνουν από την αρχή του παιχνιδιού, με συνθήματα και φωνές υπέρ των γηπεδούχων και κατά των διαιτητών και των φιλοξενούμενων (πάντως σε αποδεκτά όρια), ξεφεύγοντας ακόμα και με 9 πόντους προς το τέλος του δεκαλέπτου.
Στο τελευταίο 10λεπτο, και παρά την σε βάρος τους κατάσταση, οι παίκτες των Τιτάνων βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα (δείχνοντας στοιχεία του ταλέντου και της «καρδιάς» τους), ανέτρεψαν το αποτέλεσμα και διεκδίκησαν τη νίκη που θα μπορούσαν ακόμη και να την έχουν πάρει αν ήταν πιο προσεκτικοί σε 4 χαμένες προσπάθειες κάτω από το καλάθι και δεν αστοχούσαν σε 3 ελεύθερες βολές στο τελευταίο λεπτό.
Πάντως, το πλεονέκτημα για τη συνέχεια έμεινε στους Τιτάνες που κράτησαν το +4 του πρώτου αγώνα, μιας και τα 2 αυτά αποτελέσματα μεταφέρονται και στις επόμενες φάσεις.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι παίκτες και των δύο ομάδων για το «καθαρό» και συναρπαστικό παιχνίδι που μας προσέφεραν, ιδιαίτερα όμως να συγχαρώ τους παίκτες της ομάδας μου για τη δύναμη που έδειξαν καθώς κι επειδή στάθηκαν όρθιοι και πέρασαν αλώβητοι από μια «καυτή» έδρα, τη δυνατότερη του πρωταθλήματος.
Τέλος, να συγχαρώ τους 30 περίπου γονείς και φίλους που ακολούθησαν την ομάδα στη γειτονική πόλη, βοηθώντας με την παρουσία τους τις προσπάθειες των παιδιών μας.
Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους και φυσικά με «υγεία» στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, που πρεσβεύουμε και τόσο πολύ αγαπάμε!
Στέφανος Θεοδοσιάδης

Ευχαριστώ πολύ τον Σ.Θ .

Εκείνο που μετράει είναι πως δεν έγινε τίποτα πέρα από τα αθλητικά πλαίσια μέσα στα οποία γίνονται τα δύσκολα παιχνίδια. Είχε κόσμο ένταση καλή ατμόσφαιρα άσχετα εάν το σκορ έμεινε χαμηλά και δικαιολογημένα.
Τώρα όλα ήρθαν στα ίσια τους και στην επόμενη φάση οι δύο ομάδες έχουν ένα μικρό μειονέκτημα  σε σχέση με τον Αστέρα 4εις βαθμούς αυτούς από τρεις εκείνοι.
  Πολλά παράπονα από τους γονείς προπονητές είχε ο έτερος προπονητής του ντέρμπι (Πανσερ)
Π.Σπανός.
" Δώδεκα παίκτες δώδεκα προπονητές" κάτι που δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει".
Είπαμε όλοι θέλουμε να είναι νικητές τα "δικά μας παιδιά "  ....και δεν υπάρχουν ισάξιοι αντίπαλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου