Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΦΗΒΙΚΟ 6-1-13

Ικαροι και ΑΕΣ από τον πρώτο όμιλο και Ασπίδα ΓΑΣ από τον δεύτερο θα συναντηθούν στην δεύτερη φάση. Ο πρώτος προχωράει.
Μεγάλη απογοήτευση φέτος η Ένωση που έχασε από τον Αρίωνα.



               Χαρές και πανηγύρια για την πρόκριση ως αήττητη στην επόμενη φάση για την Ασπίδα αλλά και στιγμές ανθρώπινες δύσκολες για τον παίκτη της Ιάσωνα Πέτς που έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία.
Η ζωή συνεχίζεται.
Τελευταία αγωνιστική πρώτης φάσης με την Ασπίδα αντιμέτωπη με την ΑΕΚ.
 Μπορεί να μην προσφερόταν για χοντρές μάχες ο αντίπαλος αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξαν πως δίκαια είναι πρώτοι . Μαχητικοί με ηγέτη για μια ακόμη φορά τον Καραμπέκη
 πολύ καλή οργάνωση από τον Σιώρα και συμπλήρωμα τους Μπουραζάνη μαχητικότατος  όπως και στο παιχνίδι του ανδρικού .Τον Παπαδάκη  που όταν αφήνει τα βιβλία παίζει σπουδαίο μπάσκετ , τον Κοτσάφτη που άφησε για λίγο την Βουλγαρία για ένα ακόμη παιχνίδι τον Ε. Πετκίδη να δείχνει καθημερινή βελτίωση τον
Α. Πιστόλα  που σήμερα ήταν άσφαιρος στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά κέρδισε το στοίχημα .
Τον Θ.Βαλλασίδη που έκανε 4-4 τρίποντα και ξεμπούκωσε και τέλος τον έτερο φοιτητή  Σ. Κοτζαμπάση που δεν ξεχνά την ομάδα του.
Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ με μεγάλες ελλείψεις (φοιτητές) κατέβασε πολλούς παίδες που πρόσφεραν πολλά και κέρδισαν περισσότερα.
Ο Β.Τσιρώζης που ήταν πολύ καλός συνεχίζει την καλή του πορεία σε ανδρική και εφηβική ομάδα.
Μαζί του οι Μπορμπίδης Μανάκας Λέφης Δαφτσής κλπ της παιδικής ομάδας
    Η νίκη πρόκριση γιορτάσηκε δεόντος  με πρωτοβουλία του ηγέτη της ομάδας Δ.Καραμπέκη.
Στην κερκίδα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι μητέρες των Σίωρα και Καραμπέκη  .

Και η κριτική από την μεριά της ΑΕΚ

Δεν χωράει κριτική στο παιχνίδι. Με διαφορά ηλικίας για τους περισσότερους στα 4 χρόνια, χωρίς προπονήσεις και πάρα πολλές απουσίες η βαριά ήττα ήρθε σχεδόν ως φυσικό επακόλουθο.





ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 22-9, 45-18, 64-31, 92-39
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΑΛΙΚΙΔΗΣ – ΣΠΙΛΙΩΤΗΣ

ΑΣΠΙΔΑ (Ιωαννίδης): Πετκίδης 8, Παπαδάκης 4, Κοτζαμπάσης, Βαλασίδης 14(4), Σιώρας 6, Κοτσάφτης, Μπουρασάνης 16, Καραμπέκης 32(1), Τουμπαρίδης 7, Πιστόλας 5(1).


ΑΕΚ (Κουτσογιάννης): Τσιρώζης 9(2), Χαλατζίδης, Δαφτσής 5, Λεφής 8, Μπορμπίδης, Κοτσίλας 5, Μανάκας 6, Γκιρίτσης 2, Συνοδινός 4.



Και τα συνηθισμένα πετάγματα μετά τη λήξη

 Απουσία του Κουμπάνη που έδωσε το παρών στο παιχνίδι του ανδρικού μόνο και έχασε τη γιορτή.







Τα επινίκια με τούρτα 

Η οποία τελείωσε αμέσως


Οι μαμάδες   ..........

                                                        Η πιο φανατική οπαδός του Α.Σιώρα 
Τα κεράσματα στο κοινό

Περήφανη μητέρα. Μιχάλη που είσαι???
Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και να δούμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ.











14 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και πρέπει να παίξει .Πρώτα απ΄όλα γιατί είναι ο ηγέτης της ομάδας και δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έδεσαν φανταστικά σαν παίκτες τόσο οι φοιτητές που φέτος δεν ξέρω ποιος καλός μπασκετικός θεός βοήθησε και είναι όλοι πέρα από καλοί παίκτες και υπέροχοι χαρακτήρες. Έδεσαν με τα παιδιά της ακαδημίας που έμειναν αλλά και με αυτά που ανέβηκαν από το παιδικό.
      Είναι κάτι σαν κίνητρο ο Δ.Κ για τους μικρότερους και θα πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι .
      Πρακτικά λόγω σχολής ο Δ.Κ θα είναι το λιγότερο 5 χρόνια στην Ξάνθη. Αν πρέπει να αλλάξει ομάδα και να έχει την καθημερινή ταλαιπωρία της μετακίνησης θα πρέπει να είναι σε μεγάλο σύλλογο. Δικαιούται κάτι τέτοιο ο Δ.Κ γιατί πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να παίξει σε μεγάλη ομάδα . Τελεία και παύλα. Αυτόματα θα είναι ικανοποιημένοι και θα πρέπει να είναι οι γονείς του οι προπονητές του που του έδειξαν πως να παίζει μπάσκετ δηλαδή οι άνθρωποι από τον Ν,Σερρών και μόνο με αυτή τη σκέψη δεν θα πρέπει να κάνουν καμιά σκέψη μόνο και μόνο επειδή θα τον έχουν αντίπαλο τόσο σε εφηβικό όσο και σε ανδρικό.
      Και ας πάω στα σημεία των καιρών της δυσάρεστη κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί και ξέρουν καλά πολλοί τι εννοώ.
      Ποιός θα κερδίσει εάν υπάρξει ψυχολογική πίεση να μην παίξει ενάντια στις παλιές του ομάδες???
      Θα κερδίσουν οι ομάδες γιατί θα έχουν εύκολο έργο ???
      Ποιος θα χάσει ??? Σίγουρα το μπάσκετ με την απουσία του Δ.Κ από τα παιχνίδια αλλά και το πιο σημαντικό ο ίδιος ο παίκτης. Και πάνω απ όλα είναι ο παίκτης και η δική του καθημερινή εξέλιξη.
      Δείτε το κλίμα που επικρατεί στις ομάδες (Εφηβικό-Ανδρικό) . Τι θα τους πει και με ποιο τρόπο (στους συμπαίκτες του)????

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΙ ΑΥΤΗ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΡΑΓΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ειναι αδικο για τους υπολοιπους και για την ιδια την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρχισε το καινούριο σίριαλ, θα χουμε να ασχολούμαστε πάλι με τις σκοπιμότητες και τις @@κιες του καθενός, λες και θα παίξουν Ολυμπιακός Παναθηναϊκός, λες και θα κριθεί κανένας παγκόσμιος τίτλος... Α ρε σανίδα που θέλετε που κάνετε πως κόπτεστε για το μπάσκετ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραμπεκης δεν νομιζω να μην εχει δικαιωμα να αγωνιστει..Πολυ ωραια εικονα των αθλητων να πανηγυριζουν στο τελος .Δεν ξερω αν ειναι θεμα χαρακτηρων η' συγκυριων αλλα απο περσι η Ασπιδα εμφανιζει μια υγεια σε ολα τα τμηματα της που ειναι σπανιο πραγμα.Το μονο αρνητικο που εχω παρατηρησει ειναι η μικρη προσελευση των ακαδημιων στους αγωνες.Αν ερχοντουσαν και τα πιτσιρικια θα ηταν πολυ ωραια ατμοσφαιρα γιατι τι καλυτερο απο 3 ομαδες(παιδικο,εφηβικο,αντρικο) που κερδιζουν και παιζουν ωραιο μπασκετ μπροστα σε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΣΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΟΜΑΔΑ.ΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ.ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΑΙΡΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΩΝ(ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ).ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΙΚΑΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν δόθηκε το καλοκαίρι ο Καραμπέκης στην Ασπίδα δεν τέθηκε θέμα απο την ομάδα του τον Πανσεραικό μη συμμετοχής του στα μεταξύ τους παιχνίδια.Θα μπορούσαν επίσημα να το ζητήσουν.Προς τιμήν τους αυτό δεν έγινε.Τώρα η διοίκηση των Ικάρων που κολλάει.Σε ποιόν ανήκει ο παίκτης? Στον Πανσεραικό.Με αυτό το σκεφτικό να ρωτήσουμε και το Ρούπελ, την Α.Ε.Σ., τον Α.Ο.Σ και τις υπόλοιπες ομάδες του νομού εάν πρέπει να παίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή