Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

9 ΙΟΥΝΙΟΥ 3/3 Θεσ/νίκη.......Θα είμαστε εκεί........

Το τουρνουά 3ON3 της GBA 


Το Σάββατο 9 Ιουνίου το "καράβι " με αφετηρία τον Ν.Έβρου ξεκινάει και καταλήγει στην Θεσ/νίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ποσειδωνίου - Καλαμαριά για να πάρει μέρος στο 3χ3 που διοργανώνει η ακαδημία  GBA των Διαμαντίδη-Παπαδόπουλου -Χαραλαμπίδη-Χατζηβρέτα.



Τουρνουά 3χ3 που γίνεται στην θέση του τουρνουά 3χ3 που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ μόνο που φέτος την όλη οργάνωση έχει αναλάβει η παραπάνω ακαδημία με υπεύθυνο για μια ακόμη φορά τον Π.Σπανό.
Ήδη έχουμε οργανωθεί και μέχρι τώρα θα πάρουν μέρος 5 τετράδες από τις ακαδημίες της Αλεξ/λης πιθανότητα με μία από κάθε ακαδημία της Κομοτηνής όπως και δύο από Ασπίδα μία από Αρίωνα και ίσως κάτι γίνει με τον Αστέρα.
Δεν είναι εύκολη εποχή για οργάνωση εκδρομών γιατί θα πρέπει να γίνει μεγάλο παζάρι για την τιμή του λεωφορείου έτσι ώστε να βγει οικονομικά η όλη ιστορία συν ότι είναι και οι εξετάσεις στην μέση οπότε το διήμερο γίνεται μια ημέρα. Όλα αυτά γίνεται προσπάθεια να ξεπερασθούν χωρίς ζημιές.

Περισσότερα και καλύτερη ενημέρωση  για το πως και το γιατί στο τηλ 6938088285 εναλλακτικά στο email    dimcro@rocketmail.com

Πληροφοριακά την προηγούμενη χρονιά πήγαμε μια παρέα έπαιξαν τα παιδιά και κατάφεραν και βγήκαν πρώτοι στην κατηγορία των 97αρηδων....
Περάσαμε υπέροχα...............
Κύπελλοοοοοοοοοοοοο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου