Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Nέα των ομάδων

Αναβρασμός στις ομάδες.Αν ρίξετε μια ματιά στο σαιτ του Ορφέα Ν.Σκοπού θα δείτε τις μεταγραφές που έκανε πχ προσθήκη του Κατσικά από το Ρούπελ όπως και την μεταγραφή του Παπούδη από τους Ικάρους  (Α2) την μεταγραφή του Γεωργαντζά από τον ΓΑΣ .
Να σταθώ εδώ που είναι και το πιο σημαντικό. Η οικονομική κρίση οδήγησε πολλές ομάδες να αναγκαστούν να λύσουν τα συμβόλαια των παικτών και να βγουν στην γύρα για φτηνό έως τζάμπα ρόστερ.



Αυτό έχει σαν συνέπεια πολλοί παίκτες  από τις μεγάλες κατηγορίες (Εθνικές ô´κλπ) να μείνουν ελεύθεροι αλλά όχι ωραίοι. Σκεφτείτε αυτό που είχε πει στο xanthibasket ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ σαν συμβουλή στους παίκτες αυτόν των κατηγοριών "Δίπλα στο σπίτι σας και κρατήστε μικρό καλάθι).
Ομάδα  που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική και ο λόγος για την Ελευθερούπολη άφησε σχεδόν όλους τους παίκτες ελεύθερους .Ήδη τρεις από αυτούς λένε οι πληροφορίες ήρθαν σχεδόν σε συμφωνία με ομάδα της Α΄ Εκασαμαθ. Μέχρι να τελειώσει και επίσημα η όλη ιστορία δεν θα ανακοινώσω τίποτα.
Αν τελειώσει η δουλειά αυτόματα με το υλικό που θα αποκτήσει η εν λόγω ομάδα πάει όπως λένε φουλ για άνοδο.Άλλες ομάδες πάλι είναι στην διερεύνηση για προπονητή .Υπάρχει όπως βλέπετε κινητικότητα ακούγονται πολλά ονόματα αλλά υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.
Ήδη είναι σε εξέλιξη η όλη πίεση των ομάδων μέσω των γνωστών επιστολών για την δημιουργία μιας κατηγορίας και αν μπούνε δυνατά ονόματα στο παιχνίδι (ρόστερ) ίσως τότε να δούμε και θέαμα  που τόσο έλειψε την προηγούμενη χρονιά.


Ότι θα βγαίνει στο αέρα θα υπάρχει και ανάρτηση για την καλύτερη ενημέρωση σας



Από σήμερα και σε κάθε άρθρο που αφορά την κατηγορία των Ανδρών θα υπάρχει και μια φωτογραφία από τους σπόνσορες που στήριξαν την διοργάνωση του all-star.
Έδωσαν οι άνθρωποι την πολύτιμη βοήθεια τους δεν τους ξεχνάω έτσι εύκολα.

5 σχόλια:

  1. Εχουμε κανενα νεο με το θεμα κατηγορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να βγει ανακοίνωση προς τις ομάδες .Ίσως μέσα στη βδομάδα.............
    Πάντως οι ομάδες είναι αποφασισμένες για μια κατηγορία με δύο ομίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ομαδες το θελουνε το θεμα ειναι αυτοι οι ανοητοι τι θα πουνε.παντως αν δεν γινει παμε για πρωταθληματα παροδεια ας κανουμε υπομονη 2-3 μερες εμειναν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμαθα πως έστειλαν απαντητική επιστολή (Εκασαμαθ προς ομάδες ) σήμερα 14-07-2011.
    Ελπίζω αύριο να έχω νέα.
    Σε κάθε περίπτωση όπως είναι η κατάσταση έτσι(οικονομικά) θα υπάρξουν πολλά προβλήματα.Αν λογαριασθεί και η απουσία δράσεων από τους αρμόδιους το μείγμα θα είναι από παρωδία έως εκρηκτικό.
    Να παρακαλάμε να γίνονται τα πρωταθλήματα και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μακαρι να εχουμε καλα νεα αλλα βλεπω να μην γινετε τιποτα.οπως επισης να μην κατεβαινουν ομαδες και απο τα 2 πρωταθληματα,αν μεινουν οπως εχουν τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή