Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Άρχισαν τα όργανα...............

Άρχισαν τα όργανα μόνο που ο ήχος είναι φάλτσος και παράτονος.
Περικοπές σχεδιάζουν  ακόμη περισσότερες στον αριθμό των ανθρώπων που θα στελεχώνουν την γραμματεία σε κάθε παιχνίδι .
Όλοι γνωρίζετε ότι ήδη μόνο ένα άτομο χειρίζεται τα της γραμματείας και μόνο στην έξωθεν βοήθεια μπορούν να στηριχθούν για να γίνει ένα παιχνίδι.
Παράδειγμα στο παιχνίδι του παιδικού Ασπίδα 2001-Αρίωνας υπήρχε μόνο ένα άτομο ορισμένο και ευτυχώς βοήθησαν και τρίτοι(ες) για να γίνει το παιχνίδι.
Η πληροφορία που θα ανακοινωθεί μάλλον σήμερα Δευτέρα στην συνάντηση του Δ.Σ  της Εκασαμαθ με του συνδέσμους διαιτητών κάνει λόγο για ένα κριτή κανένα κομισάριο καμιά μετακίνηση διαιτητή και όταν δεν υπάρχει δεύτερος διαιτητής το εκάστοτε παιχνίδι θα γίνεται με ένα διαιτητή......(και χωρίς μπορεί να γίνει)!!!!!!!!!!!!!τι λέτε εσείς.......
Είναι μέσα στα πλαίσια της αναβάθμισης των πρωταθλημάτων .
Ένας και μοναδικός ο λόγος η οικονομική δυσπραγία .
Δεν μπορούσαν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους όταν έπαιρναν 96,000 ευρώπουλα και έχουν χρέη πολλά προς τις ομάδες ,τώρα που η επιχορήγηση έπεσε στις 30 κάτι χιλιάδες θεωρείται ότι μπορούν να κάνουν δουλειά???
Και πάντα η εύκολη λύση είναι οι περικοπές χωρίς μελέτη
.Χωρίς να δούνε σε βάθος χρόνου εάν τελικά θα δημιουργήσουν περισσότερα άλυτα προβλήματα ....
Η πρώτη σκέψη που έκανα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το νέο ΔΣ της ΕκασαμαΘ ήταν " Να δω τώρα πως θα διαχειριστούν την κατάσταση χωρίς χρήματα πόσο μάλλον που είχαν συνηθίσει να τάζουνε".

Ασφαλώς και θα πρέπει να γίνει περικοπή και εξορθολογισμός εξόδων αλλά για πείτε μου για πιο λόγο στην αρχή του πρωταθλήματος με την αποχή των διαιτητών του συνδέσμου Θράκης υπήρξαν μετακινήσεις που στοίχισαν ένα κάρο λεφτά μόνο και μόνο για να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους έτσι γιατί αυτοί είναι η εξουσία???
Τι ωραία τώρα που έρχονται και παίρνουν προτάσεις των κακών συλλόγων και προσπαθούν να τις υιοθετήσουν και να τις παρουσιάσουν δικές τους πάνω στον πανικό τους...
Αντί να κάνουν το στοιχειώδες μια μάζωξη όλων των ανθρώπων του χώρου για να βάλουν κάτω τα ζητήματα και να βρούνε λύσεις αυτοί προσπαθούσαν και ακόμη προσπαθούν να ρίξουν αλλού τις ευθύνες.
Το μόνο σίγουρο έτσι που πάει το πράγμα δεν θα υπάρξουν πρωταθλήματα οργανωμένα από την Εκασαμαθ.
Αλλά αν το δούμε και λίγο ρεαλιστικά ποιος ο λόγος ύπαρξής της εάν δεν μπορεί να λειτουργήσει τα στοιχειώδη που απαιτούνται .
Εάν πληρώνουν οι ομάδες κριτές διαιτητές και λοιπούς τι χρειάζονται οι κύριοι???
Για να πηγαίνουν εκδρομές με τις διάφορες Εθνικές ομάδες????
Ή μήπως για να περιφέρουν τον τίτλο του προέδρου ??????
Και δεν κάθονται οι ομάδες να κάνουν εσωτερικά πρωταθλήματα να δίνουν το δικαίωμα στα παιδιά να παίζουν πιο συχνά και όχι με γελοίους κανονισμούς τύπου παμπαίδων κλπ και να μην μπορούν να μαγειρεύουν ομίλους και άλλα τέτοια ευτράπελα.
Δεν χαίρομαι παρόλο που για προσωπική ικανοποίηση θα έπρεπε να νιώθω δικαιωμένος γιατί απλούστατα έτσι βγαίνει εν μέρει αληθινή η πρόβλεψη για πλήρη διάλυση .
Το ζήτημα ήταν να καταλάβουν όλοι και κυρίως οι ομάδες πως θα έπρεπε να βρούνε τρόπο συντήρησης να σταματήσουν την ενδεχόμενη κατρακύλα να κρατήσουν ότι μπορούν. Αντίθετα  τους έχει πάρει η μπάλα όλους και δεν προλαβαίνουν να τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις.
όσες ομάδες έκαναν το κουμάντο τους θα ξεπεράσουν με τις μικρότερες απώλειες την κρίση.
Όσες βασίστηκαν στα "κεκτημένα" του παρελθόντος σύντομα θα έχουν πολλά προβλήματα.

Τελευταία ακούω πολλά προβλήματα για τις διαιτησίες και την εύνοια που υπάρχει
(Α΄ κατηγορία Β΄ όμιλος) για συγκεκριμένες ομάδες από συγκεκριμένους διαιτητές.
Ο λόγος που δεν έγραψα τίποτα για την 2η αγωνιστική είναι γιατί περιμένω όλα τα σχόλια από τις διάφορες ομάδες για να βγάλω κάποια άκρη.
"Μας έσφαξε ο τάδε διαιτητής κλπ".
Ή το τελευταίο ...
"Δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις ομάδες του Έβρου ή στην Κομοτηνή όταν σφυρίζουν συγκεκριμένοι διαιτητές κερδίζει πάντα η τάδε ομάδα."
Όλα θα τεθούν υπό το άπλετο φως του ήλιου και το μαχαίρι θα φτάσει στο φιλέτο γιατί με τα κόκαλα το πολύ πολύ καμιά κοκαλόσουπα  μπορείς να φτιάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου