Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέλευση ......17-10

Μια νεώτερη πληροφορία κάνει λόγο για 17-10 υπέρ της πρότασης για μία κατηγορία.
Αντικρουόμενη πληροφορία μιλάει για το ακριβώς αντίθετο μόνο που εδώ δεν βγαίνουν τα κουκιά και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι ομάδες να κάνουν αυτό που δεν έκαναν στην συνεδρίαση .'Οπως τοποθετήθηκαν δημόσια οι παρόντες θα έπρεπε να έχουν γνώση δημόσια για το τι προτείνουν οι ομάδες που έστειλαν επιστολές.
Για να μην υπάρχει σύγχυση λίγη υπομονή και όλα θα λυθούν.
Εκείνο που έχει σημασία είναι η συμμετοχή των ομάδων που παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν στο σύνολό τους υπέρ της γνωστής πρότασης. Άλλες ομάδες που γνωρίζω έστειλαν επιστολή που ζητούν το ίδιο και κάποιες που δεν έχει καμιά σημασία η όλη ιστορία δικαιολογημένα δεν απάντησαν.
Το ζουμί είναι πως η Εκασαμαθ μέσω του προέδρου της δεσμεύθηκε   η απόφαση που θα πάρει θα είναι σύμφωνα με την πλειοψηφία.
Το παρών έδωσαν οι παρακάτω ομάδες Θύελλα Φιλία Εθνικός Γας ΑΕΚ Ασπίδα ,Ασπίδα 2001 Αστέρας Χρυσούπολη Κρηνίδες , Ένωση  .


Σχεδόν μία ολόκληρη ώρα συνεδρίαζε το ΔΣ χωρίς την παρουσία των εκπρόσωπων  ??????

Το πιο μεγάλο θέμα μετά την αναδιοργάνωση τέθηκε από τον εκπρόσωπο της Φιλίας σχετικά με το αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και λοιπές διοργανώσεις όταν ο σύνδεσμος διαιτητών Θράκης πήρε την απόφαση να απέχει από τα πρωταθλήματα εάν και εφόσον στην επιτροπή ορισμού
είναι ο κος Γκορτζιλίδης .
Η απάντηση του κο Χαραλαμπίδη ήταν πως θα γίνουν οι αγώνες έστω και με συμμετοχή διαιτητών από άλλες ενώσεις διαιτητών που φυσικά θα ανεβάσει το κόστος στα ύψη όταν οι αμοιβές των διαιτητών ήδη είναι στο 1/3 των εξόδων της Εκασαμαθ.
Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ένωσης διαιτητών Θράκης κο Μιχέλη για να απαντήσει στην τοποθέτηση του προέδρου της Εκασαμαθ ότι αυτή η ιστορία θα πάρει τέλος σε 1-2 αγωνιστικές και πως το δίκιο το έχει η Εκασμαθ  ήταν πως
" Οι διαιτητές της Θράκης θα απέχουν μέχρι να λυθεί το ζήτημα".

Σε αναμονή της απόφασης λοιπόν του Δ,Σ της Εκασαμαθ ......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου