Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Αγαπούλες μου !!!!!!!!!!!!

Από τις πιο αγαπημένες μου κινήσεις είναι να διαβάζω όλα τα σχόλια παλιά και νέα μια δύό πολλές φορές. Όλη η ψυχοσύνθεση των ανθρώπων βγαίνει εκεί. 
Από την πολύ ανάγνωση και την προστριβή με τον κόσμο άρχισα να καταλαβαίνω ποιος πάνω κάτω έγραψε το σχόλιο κλπ.
Και όταν ξέρω ποιος το έγραψε αρχίζω να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο παίρνει αυτή τη θέση και άλλα πολλά.
Εκεί που γελάω είναι με τις δικές μου απαντήσεις. Βλέποντας με την ασφάλεια που δίνει ο χρόνος να έχω το στυλ του καθοδηγητή του συμβουλάτορα. Πολλές φορές έχω γράψει σχόλια σε πολύ έντονο ύφος και αυτό γιατί δεν προλάβαινα να αναρτήσω κάποιο παιχνίδι λες και περίμεναν στην γωνία νάσου το σχόλιο. Να κάθεσαι σαν τον μαλάκα να επεξεργαστείς φωτογραφίες στατιστικές  να πηγαίνει 12 το βράδυ και ο κριτής του καναπέ να κάνει την εύκολη ανάλυση να σου την λέει όπως λένε τα παιδιά.
Δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου οπότε ποιός είδε τον ....και δεν φοβήθηκε....

 

Από την άλλη ας πρόσεχα γιατί όπως και νάχει είναι προβολή το μπλογκ. Οπότε ας πρόσεχα........
Δεν είναι αυτός ο λόγος που προσπαθώ να στερήσω τον πολύτιμο καλοκαιρινό σας χρόνο.
Για μια ακόμη φορά θέλω να τα χώσω 'ασχετα αν ο καιρός είναι ακατάλληλος.
Αλλά το καλοκαίρι τελειώνει . Η νομοτέλεια του χρόνου έχει συνέχεια. Μετά το καλοκαίρι ακολουθεί το φθινόπωρο ο χειμώνας τα πρωταθλήματα.
Το άθλημα που έχει δώσει τόσα πολλά σε όλα τα επίπεδα είχε κάποτε την τύχη να έχει σαν ηγήτορες ('ισως ο πληθυντικός να είναι πλεονεξία γιατί πρόκειται κατ ουσίαν για ενός ανδρός αρχή) ανθρώπους που είχαν όρεξη όραμα και είναι αλήθεια πως έφεραν την άνοιξη στον χώρο.
Όπως είπα όμως πάντα υπάρχει η νομοτέλεια της αλλαγής της ακολουθίας της συνεχούς εξέλιξης.
Και πάνω σε αυτή την αρχή που όλα τα παρασύρει άνθρωποι καταστάσεις και ιδέες μένουν πίσω.
Άνθρωποι που ξεκίνησαν να φέρουν αλλαγές να νικήσουν κατεστημένα κατάντησαν να δημιουργήσουν δικά τους φρούρια.
Θα πρέπει κάποτε όλοι μας να καταλάβουμε πως κάποια στιγμή ο χρόνος η φυσική φθορά ρίχνει τον όποιο δυναμισμό μας την διάθεση μας για "συνεχή επανάσταση".
Εκεί είναι το κρίσιμο σημείο που ο ορθολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος πρέπει να αποφασίσει εάν η προσπάθεια συμβαδίζει με την αρχική του σκέψη όρεξη και διάθεση. Αν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει.
Σπάνια συμβαίνει αυτό και το το συνήθες είναι το αντίθετο. Λίγες οι φορές που φωτισμένα μυαλά κατάλαβαν πως εάν συνέχιζαν θα πρόσφεραν και πήραν την απόφαση να αδείσου την θέση ή να πάρου θέση συμβουλάτορα και μόνο.
Καλή η σοφία η πείρα αλλά θέλει και όρεξη διάθεση νιάτα νέο αίμα για να περπατήσουν τα πράγματα.
Και παγκόσμια οι σημαντικές αλλαγές έγιναν όταν μπήκαν νέα μυαλά (όχι απαραίτητα  νέα σε ηλικία) με πιο αδιάφθορες ιδέες .
Ακούγομαι ρομαντικός αλλά επειδή έχω τρέλα με την ιστορία αν κάνετε τον κόπο να δείτε πότε γιατί και από ποιους έγινα μεγάλες αλλαγές θα με δικαιώσετε.
Και μόνο η επιρροή που άσκησαν κάποιες προσπάθειες είχαν αποτέλεσμα να αλλάξουν πολλά.
Ο  χρόνος λειτουργεί όπως θέλει και το  χειρότερο  ξεγυμνώνει τους πάντες.Είναι ο μοναδικός ακεραίως κριτής.
Δεν είναι δυνατόν λίγο πριν το ξεκίνημα να σκέφτονται τι θα κάνουν με τις δύο ομάδες που απέμειναν στην Β΄ κατηγορία. Ο κανονισμός λέει πως δεν γίνονται τώρα αλλαγές????
Μωρέ τι μας λέτε ...Ολόκληρο μνημόνιο χωρίς  έγκριση καθαρά αντισυνταγματική ενέργεια έθεσαν σαν μηχανισμό και κολλάτε σε αλλαγές...Τόσο βραδυκινησία υπάρχει ???
Σύμφωνα με την κατάσταση που επικρατεί έπρεπε να πιάνετε πουλιά στον άερα (λέμε τώρα).
Το μέλλον είναι τώρα γιατί αν δεν παρθούν αποφάσεις σωτηρίας μέλλον δεν θα υπάρχει και τότε ποιοι θα κάνουν ταξιδάκια με τις Εθνικές ομάδες. Θ΄λεω και γω τέτοια μεταχείριση και γι αυτό το λόγο θέτω το ταλαίπωρο κορμί μου στην διάθεση των ομάδων έτσι ώστε να ηγηθώ προσπάθειας να βγάλω τον χώρο από την σήψη και ως άλλος χειρούργος να επέμβω  να τοποθετήσω σε γύψο τον χώρο προκειμένου να σωθεί..................................
Οπότε αντί να στέλνετε σχόλια για ψύλλου πήδημα σε μένα και σε άλλα μπλογκ στείλε επιστολές εκεί που πρέπει μπας και πάρουν φόρα ...
Εκλογές τον Οκτώβρη νομίζω???????????????????????



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου