Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

Στην άλλη άκρη η σημερινή παρουσίαση.
Είναι η σειρά της Φιλίας που πήρε το εισιτήριο ανόδου από το καταπληκτικό πρωτάθλημα Β΄Ανδρών όπου τα παιχνίδι είχαν τέτοια συχνότητα (κάθε τρεις εβδομάδες) με συνέπεια το σύνολο των παικτών από τις πολλές ομάδες που πήραν μέρος να πάθουν υπερκόπωση από την ανία.

Είναι τυχεροί οι παίκτες της Ορεστιάδας γιατί δεν θα υποστούν το χειρότερο φετινό μαρτύριο...... τη συμμετοχή στην Β΄Ανδρών.

Μια μικρή κουβέντα με τον καλό φίλο (όλοι καλοί είναι απλά μερικοί είναι καλύτεροι όπως και ο Γιώργος).

xanthibasket:Λίγο πριν την έναρξη της χρονιάς μια μικρή αξιολόγηση .


Γ.Ουζουνίδης.  Η χρονιά που πέρασε ήταν για την ομάδα η καλύτερη των τελευταίων τριών ετών.Δεν είναι μόνο η άνοδος αλλά η συνολική παρουσία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η βάση των παικτών που δημιουργήθηκε τα προηγούμενα χρόνια από το έμψυχο υλικό μας με λίγες προσθήκες 







xanthibasket: Ποιοι φεύγουν ποιοι έρχονται?

Γ.Ο. Ο κορμός της ομάδας το μεγαλύτερο μέρος παραμένει πλην δύο του Δραγόζη Γιώργου και Τσιμπίδα Αργύρη. Τα κενά αυτά έχουν συμπληρωθεί με το παραπάνω από τέσσερις νέους παίκτες.
Είναι οι Ξανθάς Γεώργιος,Γούναρης Συμεών , Γκαρελίδης  Γιώργος,Καρακασίδης Κώστας οι οποίοι θα καλύψουν το κενό που δημιουργείται από το όριο των τριών παικτών άνω των 30.
Οι δύο πρώτοι αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι ο Γκαρελίδης είναι δικός μας παιδί αλλά λόγω σπουδών έλειπε τρία χρόνια.Ο Καρακασίδης ήρθε από τον Σπάρτακο.

xanthibasket:Πολύς κόσμος στην Ανδρική πολλά νέα παιδιά .Θα έχετε και καλή Εφηβική ομάδα φαντάζομαι.


Γ.Ο. Φέτος πήραμε την απόφαση να μη κατεβάσουμε εφηβικό.
Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουμε πολύ κόσμο στο ρόστερ. Ο άλλος σημαντικός λόγος είναι πως λόγω των μεγάλων αποστάσεων υπάρχει ορατός κίνδυνος να είμαστε κάποια στιγμή σε κάποιο μακρινό ταξίδι ελλιπείς σκεφτήκαμε να έχουμε πολύ κόσμο στο ρόστερ για να αποφύγουμε κακοτοπιές. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με 6-7 παίκτες.

xanthibasket:Άλλα περίμεναν οι ομάδες άλλα βγήκαν. Αντί για αλλαγές μείναμε στα ίδια κάτι που σημαίνει πολλά έξοδα. Από την άλλη η όποια αλλαγή πηγαίνει τη νέα χρονιά με δύο ομίλους στην Α΄ Ανδρών και με μια Β΄κατηγορία με 3-4 ομάδες. Είχες την εμπειρία με ένα παιχνίδι ανά 2-3 εβδομάδες.

Γ.Ο . Καθόλου καλή εξέλιξη γιατί σίγουρα το οικονομικό είναι το μεγάλο πρόβλημα.
Πραγματικά προσπαθώ να σκεφτώ τι είδους πρωτάθλημα θα γίνει στην Β΄ με 3 ομάδες αν δεν κάνω λάθος τώρα που έφυγε και ο Σπάρτακος.

xanthibasket:Μέσα στα χίλια προβλήματα υπάρχει και σκέψη για το ποια θα είναι η πορεία της ομάδας.
Έχετε βάλει στόχους και ποιοι είναι αυτοί.


Γ.Ο. Βασικός στόχος είναι η παραμονή μας.Αν μπορέσουμε να το πετύχουμε σε συνδυασμό με καλές εμφανίσεις θα είμαστε ευτυχισμένοι. Αν μπορέσουμε στον θεσμό του κυπέλλου να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η επιτυχία θα είναι μεγαλύτερη. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες είναι πολύ καιρό μαζί κάτι που σίγουρα δίνει ομοιογένεια και λύνει πολλά προβλήματα.
Αν θες όμως να πάμε ένα βήμα περισσότερο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αλλάζουμε το κλίμα προς το καλύτερο και να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και στο άθλημα. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από καιρό και ήδη από την προηγούμενη χρονιά έχουμε θετικό κλίμα. Αν μπορέσουμε να το συνεχίσουμε και να πάμε παραπέρα θα βλέπουμε το μέλλον του μπάσκετ στην περιοχή μας διαφορετικά. Πόσο μάλλον τώρα που οι συνθήκες δεν βοηθάνε καθόλου

xanthibasket: Να ευχηθώ καλή πορεία όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα , έστω και αργά βίον ανθόσπαρτο μιας και διάλεξες τον γάμο από τα πουρνάρια στις 04-06-2011 και δεν ήσουν στο 1ο all-star .Ελπίζω να δώσετε το παρόν σε κάποια τουρνουά που ετοιμάζουμε πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Γ.Ο . Έτσι είναι πήγα στον γάμο μου .....Ελπίζω τα τουρνουά να μην πέσουν πάλι σε κάτι υποχρεώσεις που έχω ........Γάμοι φίλων αυτή τη φορά.......


TO ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2011-2012
COACH: ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Α/Α
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΥΨΟΣ
1
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
1.87
2
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1.92
3
ΔΡΑΓΟΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
-
4
ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
1.90
5
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
1.90
6
ΣΟΥΒΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
1.89
7
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
1.95
8
ΣΚΕΡΛΕΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1.85
9
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
1.88
10
ΚΑΖΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
1.92
11
ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1.98
12
ΞΑΝΘΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
1.91
13
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
1.84
14
ΞΑΝΘΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1.91
15
ΓΚΑΡΕΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
1.83
16
ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
1.87
17
ΚΑΛΚΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
1.89
18
ΚΑΜΠΑΚΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
2.02
19
ΛΙΝΤΑΣ ΔΡΟΣΟΣ
-
20
ΠΑΛΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2.00
21
ΤΣΙΑΚΙΡΙΔΗΣ ΘΑΝΟΣ
-
22
ΦΕΙΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
1.88




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου