Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Nίκος Παπαδόπουλος Α .Ε. Κομοτηνής

Είναι αλήθεια από έναν άνθρωπο που του έχεις ζητήσει να σχολιάσει πολλές αποτελέσματα συνθήκες και άλλα δεν είναι εύκολο να τον υποχρεώσεις να γράψει άλλη μία φορά. Και τι παραπάνω να συμπληρώσει όταν είναι γνωστά πάνω κάτω τα δεδομένα για την ομάδα του.
Η πρώτη απάντηση που πήρα ήταν 
" Δημήτρη τι νεώτερο να γράψω και δεν το ξέρεις".
Δίκιο έχει αλλά παρόλα αυτά έστειλε ένα κείμενο μικρό και πολύ ζουμερό.
Εστιάζει στα πιθανά σενάρια αλλά το ζουμί βρίσκεται στην σύντομη παρουσίαση της τραγικής κατάστασης που βιώνουν σχεδόν όλες οι ομάδες. Και το πιο σημαντικό η πρόταση που κάνει προς τους υπεύθυνους .



Νίκος Παπαδόπουλος

 
Πλέον τα πιθανά σενάρια είναι :
  1. Να κάνουμε κάποιες νίκες από δω κι εμπρός (δεν ξέρω αν μπορέσουμε και πόσες θα χρειαστούν) και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπολοίπων να σωθούμε (εννοείται ότι η προσπάθεια μας θα σταματήσει με το σφύριγμα της λήξης του τελευταίου αγώνα)
  2. Να σωθούν οι Τιτάνες και να σωθούμε όλοι
  3. Να καταργηθεί η Β' και να γίνουν 2 όμιλοι (και αυτό δεν το λέω μόνο για μένα αλλά για όλους Α'+Β'). Δεν πάει άλλο. Κι από τη στιγμή που η ΕΚΑΣΑΜΑΘ και η πολιτεία-Δήμοι δεν βοηθούν οικονομικά, δεν καταλαβαίνω γιατί να μη το κάνουν. Ας είναι αυτή η "βοήθεια" της ΕΚΑΣΑΜΑΘ προς τα σωματεία, τα οποία φυτοζωούν, υπολειτουργούν, δεν έχουν να πληρώσουν, καταργούν αγωνιστικά τμήματα, δεν κατεβαίνουν καθόλου στους τελευταίους αγώνες, ή δεν έχουν πληρότητα, αποσύρονται και διαλύονται. Ποιο άλλο "σημάδι" θέλει επιτέλους η ΕΚΑΣΑΜΑΘ για να το αποφασίσει, να το ανακοινώσει και να το κάνει άμεσα, αφού απ' άκρη σ' άκρη όλα τα σωματεία της ένωσης διαμαρτύρονται και το θέλουν.
Τελειώνοντας, δεν είναι θέμα πλέον υποβιβασμού (αυτό αφού το αξίζεις να το πάθεις) αλλά είναι θέμα ύπαρξης και επιβίωσης των σωματείων. Και αυτό που σου λέω είναι δεδομένο, αν δεν αλλάξει κάτι προς όφελος των σωματείων.
Να λοιπόν που το σύνολο των προπονητών από Σέρρες μέχρι Καστανιές θέλει κάτι κοινό για να μπορέσει να υπάρξει συνέχεια πρωτάθλημα- αγωνές  . Μιά κατηγορία δύο όμιλοι.
Δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά να γίνει αυτό .



2 σχόλια:

  1. Σωστες οι τοποθετησεις του Παπαδοπουλου εγω θα προχωρουσε και σε μια αλλη πρωταση να βγουν απο την ενωση οι ομαδες των σερρων και ισως και της δραμας ωστε να μειωθουν οι χιλιομετρικες αποστασεις,ορεστιαδα - σερρες 900 χιλιμετρα πηγαινε ελα σε μαι μερα, ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο χέρι των προπονητών είναι να θέσουν το πρόβλημα με όποιον τρόπο θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή