Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αλέκος Σαρυανίδης "Θύελλα Φερρών".

Την σειρά παίρνει ο Αλέκος Σαρυανίδης
Προπονητής τόσο της  "Θύελλας Φερρών " ανδρικής  και  παιδικής.
Παμπαίδες 2009-2010
Τον γνώρισα στην τελική φάση των Παμπαίδων και μόνο καλά λόγια για την προσπάθεια έχω να πω.
Από τους ανθρώπους που παλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες σε μια μικρή πόλη ή καλύτερα ένα μεγάλο χωριό.
Και δεν έχει καταφέρει λίγα.
Ομάδα στην Α΄ Ανδρών πρωταθλητής στον 4ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος φιναλίστ την προηγούμενη χρονιά με την ομάδα των παμπαίδων. Και σίγουρα μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του σε μια περιοχή που έχει την ατυχία να είναι μακρυά από τα κέντρα αποφάσεων και η μόνιμη αιμορραγία από τους παίκτες που φεύγουν για σπουδές δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια.













Παιδικό 2010-2011
 Α.Σ: Μετά  την αποχώρηση πέντε βασικών αθλητών από την περσινή περίοδο γνωρίζαμε εξαρχής ότι η φετινή σεζόν θα ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα μας. 
Δηλαδή πρωταρχικός μας στόχος ήταν και είναι αυτή τη στιγμή  η παραμονή μας στην ίδια κατηγορία. Το έμψυχο δυναμικό μας αποτελείται κυρίως από αθλητές οι οποίοι λόγω σπουδών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων απείχαν από την ενεργό δράση κάποια χρόνια με αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε κάπως αδύναμοι αρχικά. Το πέρασμα του χρόνου έχω την εντύπωση ότι θα δράσει ευεργετικά, θα μας δώσει τις εμπειρίες που χρειαζόμαστε ούτως ώστε να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί σ΄ αυτό το δεύτερο γύρο.
Η βαθμολογική μας θέση αυτή τη στιγμή μας ικανοποιεί απόλυτα χωρίς αυτό να μας εφησυχάζει. Έχουμε πετύχει τέσσερις νίκες, οι δυο εκτός έδρας, έχουμε το ευκολότερο θεωρητικά πρόγραμμα και προσδοκούμε ισάριθμες νίκες στον δεύτερο γύρο για την επίτευξη του στόχου μας αρχής γενομένης με το παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την νεανική και αθλητική ομάδα του Πανσερραϊκού.
O "Ορφέας'' Νέου Σκοπού σαφώς και με διαφορά είναι η καλύτερη και σταθερότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δικαίως της αξίζει η πρώτη θέση, το ''Ρούπελ'' κατά την άποψή μου θα τερματίσει στη δεύτερη γιατί είναι ομάδα με πλήρες ρόστερ από έμπειρους αθλητές και αν παρουσίαζαν μεγαλύτερη σταθερότητα στους εκτός έδρας αγώνες η πρώτη θέση θα ήταν αμφισβητούμενη και το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό.  Στη συνέχεια ακολουθούν ''Ολυμπιάδα'' και ''Πανσσεραϊκός''
Στην ουρά τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη. Όπως έχει αναφερθεί  παραπάνω η ''Θύελλα'' καθώς επίσης και ο ''Εθνικός'' μπορεί να έχουν το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή βαθμολογικά όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά και οι ομάδες της Ξάνθης και της Κομοτηνής θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Αυτό γιατί από εμπειρία γνωρίζω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος πολλές ομάδες δυνατές και ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα παρουσιάζονται αδιάφορες με πολλές ελλείψεις  και ως εκ τούτου κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι κύριος και πρωταρχικός μας στόχος στην ''Θύελλα'' είναι να αναδείξουμε νεαρούς αθλητές από τις Φέρρες οι οποίοι τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουν να αγωνίζονται επάξια στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ή ακόμη ψηλότερα
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία  

Να ευχαριστήσω πολύ τον καλό φίλο Α.Σ καλή συνέχεια στην προσπάθεια του.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου