Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η άλλη ματιά. Νέος συντάκτης στο xanthibasket!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως βλέπει άραγε ένα παιχνίδι  όχι ο φίλαθλος ή ο προπονητής αλλά ένας παίκτης !!!
Και μάλιστα όταν αυτός ο παίκτης είναι μικρός και έχει όρεξη και χάρισμα τότε αξίζει να δώσουμε προσοχή.
Το παρακάτω είναι η προσωπική ματιά ενός παίκτη της Ασπίδας στην διοργάνωση των Σερρών.


Περί του τουρνουά στις Σέρρες.

Μέχρι και τις Σέρρες έφτασαν τρία τμήματα της Ασπίδας  σε ένα τουρνουά οργανωμένο με την επιμέλεια του Γ. Σπανού. Δυστυχώς δεν υπήρχε μια πλήρη 12άδα σε όλα τα τμήματα, κι έτσι ο Κ. Ιωαννίδης έκανε… γλυκιές αλχημείες βγάζοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα! Την πρώτη μάχη την έδωσαν οι γεννημένοι το 1998 .Το πρώτο ημίχρονο κύλισε ομαλά, έχοντας μια διαφορά ασφαλείας η ομάδα του Αμαρουσίου. Στις αρχές του Δευτέρου ημιχρόνου η ασπίδα μείωσε την διαφορά αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να γλυτώσει την ήττα, φέρνοντας έτσι ως τελικό σκορ 63-45. Δεύτερο παιχνίδι, στο κλειστό των Σερρών κλήθηκαν να δώσουν  οι γεννημένοι το 1997.Πάλεψαν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν νικηφόροι από το κλειστό τον Σερρών. Ηττήθηκαν κι αυτή με ένα τελικό σκορ 41-34 . Οι μικροί όμως (γεννημένοι 1999) έκαναν για άλλη μια φορά την διαφορά, νικώντας την ομάδα των Ικάρων με σκορ 26-53 .
  Επόμενη στάση , το κλειστό στον Νέο Σκοπό Σερρών. Πρώτο αγώνα έδωσαν πάλι οι γεννημένοι το 1998 χάνοντας 55-29 και δίνοντας σε πολλές φάσεις, εύκολο προβάδισμα στους Σερραίους . Πάλεψαν πολλοί και οι γεννημένοι το 1997,δίνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες (Ίκαροι-Ασπίδα) εξίσου καλές. Άλλωστε για αυτό προέκυψε και το σκορ 51-51 . Τελευταίοι again (το μιλάμε και το αγγλικό) οι γεννημένοι το 1999!
Έδωσαν κι αυτή ένα  φανταστικό παιχνίδι. Παθιάστηκαν πολλές φορές βλέποντας το σκορ στην ισοπαλία φέρνοντας έτσι ως τελικό σκορ 46-46 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου