Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κρύο πολύ κρύο και στην Κομοτηνή.

Τελειώνει το πετρέλαιο στην Θράκη ???
Μένουν οι Δήμοι χωρίς χρήματα????
Γρήγορα να σκάψουμε στο Αιγαίο να βρούμε πετρέλαιο γιατί αλλιώς τα κλειστά γήπεδα θα μείνουν παγωμένα.
Δεν είναι αστείο κύριοι. Και στην γειτονική Κομοτηνή φαίνεται βαδίζουν στον Δρόμο που χάραξε ο Δήμος μας.
Νο money no Diesel no heat.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος έστειλε μια επιστολή για τα καθέκαστα .

Έχει εδώ και τρεις βδομάδες που το κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής δεν έχει θέρμανση, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται καθημερινά από 4-10 βαθμούς Κελσίου και το κολυμβητήριο έχει κλείσει εδώ κι ένα μήνα,.


Τέλειωσε το πετρέλαιο και ο Δήμος δεν έχει λεφτά για να βάλει.
Κύριοι του Δήμου Κομοτηνής κόψτε τον κ...... σας να βρείτε και να βάλετε.

Μιλάμε για εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες που δεν μπορούν να προπονηθούν σε σωστές συνθήκες, εν μέσω πρωταθλημάτων και δεν μπορούν να κάνουν ένα ντούζ μετά την προπόνηση τους.

Το ίδιο συμβαίνει και στα κλειστά γυμναστήρια των σχολικών μονάδων όπου προπονούνται μικρά παιδιά στις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ των συλλόγων της Κομοτηνής, γιατί ο Δήμος δεν δίνει λεφτά στα σχολεία ούτε για πετρέλαιο, ούτε για καθαριότητα, ούτε για συντήρηση των κλειστών τους γυμναστηρίων.

Απαράδεκτη κατάσταση και ντροπή της πολιτείας που αφήνει να συμβαίνουν αυτά.

Διαμαρτυρόμαστε δίκαια και να ζητάμε τα αυτονόητα.
Είμαστε φορολογούμενοι πολίτες, πληρώνουμε ένα "κάρο" φόρους και δημοτικά τέλη και το απαιτούμε για μας και τα παιδιά μας.

Η κατάσταση δεν πάει άλλο, κινδυνεύουν καθημερινά να αρρωστήσουν και να τραυματιστούν σοβαρά παιδιά και αθλητές εν μέσω πρωταθλημάτων, κάνοντας προπόνηση σε συνθήκες βρωμιάς και ψύχους.

Ζητάμε άμεσα να δώσετε τα χρήματα που χρειάζονται για την θέρμανση, για την καθαριότητα και για την συντήρηση όλων των αθλητικών χώρων.
 
 

1 σχόλιο: