Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΠΙΔΑ 2001-ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 31-36


Λίγο έλειψε να κάνουν τα κορίτσια της Φάκα την έκπληξη αντιμέτωπες με τα κορίτσια του Νεδήμ.











Έχοντας σε πολύ καλή μέρα την Ζίωγα οι μικρές της Ασπίδας κόντραραν στα ίσια της μεγάλες .
Το πιο ωραίο το άκουσα με την λήξη του παιχνιδιού όταν μια παίκτρια της ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ απευθυνόμενη σε μια από τις μικρές είπε "Το παρελθόν νίκησε το μέλλον".
Αν υπήρχε μια ομάδα των κορασίδων και ήταν μαζί η Σταματοπούλου η Χασιώτη , Παπαϊωάννου ,Πολιτίδου κλπ δύσκολα θα έχανε αυτή η ομάδα.
Αρκετό σασπένς είχε το παιχνίδι στο φινάλε και ακόμη περισσότερα πειράγματα στον Νεδήμ από το τεαμ της διοίκησης της Ασπίδας και τους υπόλοιπους προπονητές.
Σαν παιχνίδι ήταν καλό για γυναικείο μπάσκετ είχε τρέξιμο αρκετό και μεγάλο πείσμα για την νίκη και από τις δύο ομάδες. Οι μικρές είχαν παραπάνω κίνητρο για την νίκη για λόγους γοήτρου και δυσκόλεψαν πολύ την ζωή των μεγάλων σε σημείο μάλιστα που ό Νεδήμ να βάλει πολλές φορές τις φωνές.Ίσως αν η Παπαϊωάννου ήταν εύστοχη σήμερα και σε συνδυασμό με την πολύ καλή μέρα της Ζίωγα οι μικρές να κέρδιζαν και ταυτόχρονα η μαθήτρια Φάκα να κέρδιζε τον δάσκαλο Νεδήμ.
Βρήκαν όμως και μια Σταματοπούλου που μαζί με τις Χασιώτη και Πολιτίδου δεν άφησαν τις μικρές να γευτούν  την χαρά της νίκης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣΠΙΔΑ 2001 (Φάκα) Ζιώγα 21(3), Νεοκλέους 2,Συλαϊδου, Αλατζά 2 , Παπαϊωάννου 4, Μωρέα, Ομέρογλου, Χιλιώτη, Καλογιάννη 2, Αναγνωστοπούόυ Γκιρκίζα .
ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ (Νεδήμ).Αβραμίδου 2, Ρούφου, Πολιτίδου 8,Γκιρκίζα 6, Δελή, Αλεξανδρίδου, Σταματοπούλου13, Ζάρα, Ζαφειριάδου 2, Γκουδίνα,  Χασιώτη 4, Φίλτσου.












Τελεύταίες επιθέσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου