Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλη πίκρα

Είμαι σκασμένος τόσο που το πρώτο που έκανα να γράψω ένα σχόλιο στο blog allstarkourouna με τον οποίο συμφωνώ σε όλα σε ότι έχει να κάνει με την κριτική του για το κατά πόσο είναι σωστό να είναι προπονητής της Εθνικής ο Γιόνας.
Ελλείψει μαέστρου όσο καλοί και να είναι οι παίκτες δεν υπάρχει ομάδα.
Τι κόλλημα με το ρόστερ.
Τι του έκανε ο Πρίντεζης ο Βουγιούκας και δεν πήραν χρόνο συμμετοχή και έσκασε τους ίδιους και ίδιους παίκτες.
Βιονικοί να ήταν οι Διαμαντίδης Σπανούλης θα τα είχαν φτύσει από καιρό αλλά είναι τέτοια η ποιότητα και το πα΄θος τους που τα έδωσαν όλα. Κρίμα για τον Σόφο που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με δύο και τρεις αντιπάλους αλλά δεν είχε καμιά βοήθεια . Καλά σε τέτοιες φάσεις δεν θα πρέπει να υπάρχει δεύτερος ψηλός που αυτονόητα θα μένει ελεύθερος να σπάσει την τριπλή παγίδα των αντιπάλων?? Τι δουλειά είχε ο Μπουρούσης να παίζει 2-3 χιλιόμετρα μακρυά από την ρακέτα ??
Δεν θα μπορούσε να δώσει βοήθειες ο Βουγιούκας και να έχουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα?
Γιατί αυτό ήταν το μειονέκτημα της ομάδας.Οπότε παίρναμε κάποια διαφορά δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να την κρατήσουμε . Εντάξει έβαλε και το χεράκι της λίγο μια πολύ κακή διαιτησία αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία.
Το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε απέναντι σε μια Ισπανία που δεν ήταν και ότι καλύτερο. Εκνευρίσθηκαν όταν παίζαμε καλή άμυνα και όποτε παίρναμε διαφορά ή έκαναν λάθη ο προπονητής της πάντα έκοβε τον ρυθμό μα τάιμ άουτ. Αντίθετα ο δικός μας δεν έκανε τίποτα ανάλογο και ειδικά στο σημείο όπου βγήκε αντεπίθεση και αντί για πάσα ο Ζήσης έκανε άστοχο τρίποντο θα έπρεπε να πάρει τάιμ άουτ και να ηρεμήσει την ομάδα. Ξέχασα 'εβαλε 10 ΄΄ πριν το τέλος τον Πρίντεζη για να την ανατροπή. Την επόμενη φορά ας πάρει μόνο 8 παίκτες γιατί τόσους χρησιμοποιεί σε αντίθεση με όλους τους άλλους που δοκιμάζουν συστήματα παίκτες τακτικές.
Είναι όμως τόσα πολλά τα λάθη που έγιναν από τα προηγούμενα παιχνίδια όταν δεν προσπάθησε να δώσει λύσεις στην Ζώνη που με τόση ευκολία μας έπαιζαν όλοι.
Τόσα παιχνίδια που είδα και σχολίαζα μαζί με τον μικρό ένα ήταν το συμπέρασμα μας . Ότι καταφέρουν θα το καταφέρουν μόνοι τους οι παίκτες .
Φυσικά δεν τελείωσε τίποτα γιατί με πιο καλή δουλειά άλλο προπονητή θα υπάρξουν και πάλι επιτυχίες γιατί και καλούς παίκτες έχουμε αλλά και η νέα φουρνιά είναι και αυτή καλή . Ας ξυπνήσουν λίγο εκεί στην ομοσπονδία και να δούνε τα λάθη που κάνουν .
Για κλείσιμο σήμερα θα πρέπει να πούμε όλοι πιστεύω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και ειδικά στον πολύ καλό Σπανούλη  τον Διαμαντίδη που σε αυτό το παιχνίδι έδειξε γιατί θεωρείται ο καλύτερος Ευρωπαίος αμυντικός στον Ζήση που πάλεψε αλλά και στο θηρίο που έφαγε το ξύλο της ζωής του τον Σοφοκλή που αν είχε λίγο βοήθεια και καλύτερη διαχείριση από τον προπονητή θα καθάριζε μόνος του το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου