Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

KYΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΠΙΔΑ -ΣΥΚΙΕΣ 35-66

Εμπειρία εναντίον απειρίας .

Ο τίτλος τα λέει όλα .
Δεν κατάφεραν τα κορίτσια του Νεδήμ να κάνουν την υπέρβαση και να κερδίσουν μια ελλειπή ομάδα .
Μόνο με 8 παίκτριες κατέβηκε η ομάδα των ΣΥΚΕΩΝ με μια μόνο ψηλή αλλά αυτό δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας.
Παίζοντας άμυνα σε όλο το γήπεδο πήρα δίκαια την νίκη πρόκριση για την επόμενη φάση όπου θα συναντήσουν ένα από τα φαβορί για άνοδο στην Α1 την ομάδα της Καλαμαριάς.
Έχοντας εξ ανάγκης κοντό σχήμα αλλά με πολύ τρέξιμο σε όλο το παιχνίδι νίκησαν το πλεονέκτημα που είχε η Ασπίδα μέσα στην ρακέτα. Η πολύ σφικτή άμυνα μπλόκαρε την περιφέρεια της Ασπίδας και δεν περνούσε εύκολα δεύτερη -τρίτη μπαλιά μέσα στην απέναντι περιοχή.
ΣΥΚΙΕΣ
Αποτέλεσμα πολλές χαμένες μπαλιές  και γρήγορες αντεπιθέσεις του αντιπάλου . Μόνο για ένα δεκάλεπτο ήταν στο παιχνίδι η Ασπίδα, Από το δεύτερο και μετά φάνηκε η απουσία των περιφερειακών  παικτριών κάτι που επισήμανε και ο προπονητής των Συκεών. "Είδαμε πως πάσχει στα gurad  ο αντίπαλος και με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου συγκεντρώσαμε την άμυνά μας εκεί ".
 Αποτέλεσμα στο δεύτερο δεκάλεπτο να πάρει μια διαφορά 21 πόντων και ουσιαστικά να καθαρίζει το παιχνίδι. 13-20 τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο 19-40 το δεύτερο.
Φάνηκε καθαρά πως δεν είναι έτοιμα τα κορίτσια της Ασπίδας απέναντι σε πιεστικές άμυνες κάτι που δικαιολογείται λόγω απειρίας . Ο Μ,Ο ηλικίας στην Ασπίδα είναι μικρός σε αντίθεση με την ομάδα των ΣΥΚΕΩΝ.
Ο αντίπαλος δεν είναι και τυχαία ομάδα . Είναι μια εκ των πέντε που θα διεκδικήσουν την άνοδο για την Α1 .
Σε αντίθεση με την περιφέρεια και αν δεν είχε τόση αστοχία η δύναμη πυρός της Ασπίδας ήταν μέσα στην ρακέτα με κορυφαία την Μπεϊγιούλ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
13-20
19-40
27-54
35-66

ΝΕΔΗΜ-ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Φυσιολογική χαρακτήρισε την ήττα ο προπονητής της Ασπίδας που στάθηκε στην απειρία της ομάδας του αλλά στην έλλειψη guard. Προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας αλλά η κακή ψυχολογία των παικτριών μετά το ημίχρονο δεν βοήθησε στο συ μάζεμα της διαφοράς.




Από την μεριά του ο προπονητής των ΣΥΚΕΩΝ Συρόπουλος Συμεών σε δηλώσεις του έδειξε πως πιστεύει πολυ στην ομάδα του που έδειξε χαρακτήρα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν χαλάρωσε.
xanthibasket:Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας και ποια τα φαβορί της Α2 

Σ.Σ. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ .Δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος χωρίς να έχουμε οικονομική άνεση έτσι ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε στην μεγάλη κατηγορία.
Αυτή είναι η λογική που υπάρχει σε όλη την ακαδημία μας που είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση.
Είμαστε η μοναδική γυναικεία ακαδημία στην χώρα. Έχουμε καλή υποδομή σωστή οικονομική διαχείριση και πιστεύω πως την δύσκολη χρονιά που αρχίζει θα την περάσουμε χωρίς πολλές απώλειες. Προσπαθούμε να έχουμε μια φυσική διαδοχή με την προώθηση νέων παικτριών από τα άλλα τμήματα της ακαδημίας στην μεγάλη ομάδα. Έχουμε ήδη 4 παίκτριες από την ομάδα των νεανίδων που παίζουν στην ομάδα των γυναικών. Σήμερα δεν ήμασταν πλήρεις , έλειπαν οι άλλες δύο ψηλές και γιαυρόν τον λόγο παίξαμε με σφικτή άμυνα και αντεπιθέσεις έτσι ώστε να μειώσουμε το μειονέκτημα που είχαμε μέσα στην ρακέτα. Είμαστε μια από τις πέντε καλές ομάδες της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ που θα πρωταγωνιστήσουν στην Α2 . Σίγουρα το προβάδισμα το έχουν πρώτα η Καλαμαριά μετά το Ν.Ρύσιο  και στην συνέχεια Μέντ Πυλαία.

xanthibasket:Πως είδες την αντίπαλο.
Σ.Σ. Με λίγη παραπάνω δουλειά ειδικά στις θέσεις 1-2 θα μπορέσει να σταθεί και να χτυπήσει πολλά παιχνίδια η Ασπίδα. Ομάδες από την περιφέρεια χρειάζεται να υπάρχουν στις μεγάλες κατηγορίες το έχει ανάγκη το μπάσκετ.

xanthibasket: Πως έχουν τα πράγματα στην Θεσ/νικη. Είναι δυνατή ή και εδώ η Αθήνα έχει το πάνω χέρι.
Σ.Σ . Δύσκολα είναι γιατί εκτός των άλλων τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνουν καλές παίκτριες και μοιραία οι ομάδες εμφανίζονται πιο αδύνατες . Σε αντίθεση με μας στην Αθήνα είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα οπότε και εδώ είμαστε δεύτεροι . Τελευταία καλή φουρνιά 88-89και μετά σιγά σιγά η πτώση.






----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ.  Δεν είχε τον κόσμο που έπρεπε το γήπεδο ειδικά σε παιχνίδι πρεμέριας αλλά υπήρχαν πολλοί παίκτες παίκτριες των άλλων ομάδων της Ασπίδας που ενίσχυαν όσο μπορούσαν την ομάδα δημιουργώντας πολύ ωραία ατμόσφαιρα.




                                                                                                                                                                                                                                                                                                            http://tax-agenda.blogspot.com


                                                                                                    

5 σχόλια:

  1. Σε όλες τις φωτο μπήκε λογότυπο και αυτό γιατί έχει πέσει πολύ κλέψιμο από διάφορα επαγγελματικά site χωρίς να αναφέρουν την πηγή.
    Είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση από τα blog που κρατούνε τους τύπους και στο κάτω κάτω δεν βγάζουν και χρήματα από την ιστορία αυτή. Αν τα διάφορα επαγγελματικά site έκαναν έστω και μια ανφορά στην πηγή κανένα πρόβλημα.
    Δεν γίνεται όμως με τον κόπο άλλου κάποιοι να γίνονται μάγκες από το γραφείο.
    Όποιος -όποια θέλει τις φωτό χωρίς υπογραφή ας επικοινωνήσει μαζί μου.
    Χωρίς παρεξηγήσεις αλλά με εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Α2...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΘΗ ΜΑΚΡΟ...
    ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο και αυτό έχουν στο μυαλό τους προπονητές και λοιποί της Ασπίδας.
    Όλες μα όλες οι αθλήτριες είναι από την ακαδημία και αυτό από μόνο του είναι επιτυχία τεράστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Top 5: Pile Beitoul, Stavroula Karalidou, Vicky Karalidou, Pontika Evangelia, Efilina Papatrexa

    ΑπάντησηΔιαγραφή