Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Α΄Ανδρων ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ηράκλεια και Ορφέας Ν,Σκοπού.

Πριν ξεκινήσω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά το serresbasket για την βοήθειά του.


Συνέχεια στην συλλογή πληροφοριών με δύο ομάδες από τον Ν.Σερρών αυτή τη φορά.
Πρώτα για την Ηράκλεια  και τα όσα είπαμε με τον προπονητή της Σπύρο Ιωαννίδη.
Σύμφωνα με τον προπονητή της η Ηράκλεια είναι η πιο αδύναμη ομάδα στο Νομό και μοναδικός στόχος της είναι η παραμονή στην Α΄ανδρών.
Έχει να κάνει με την εν γένει φιλοσοφία της ακαδημίας που είναι η παροχή ευκαιριών στα παιδιά που βγαίνουν από τα τμήματά της. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να μπει στην λογική των μεταγραφών και να μην δώσει ευκαιρίες στου αθλητές της με μοναδικό σκοπό να ανέβει κατηγορία.
Το μεγάλο παράπονο είναι η μικρή συμπαράσταση από τον κόσμο που φέτος είναι ακόμη μικρότερη λόγω ανόδου της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής.
Τώρα για το ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί ο κος ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ήταν κάθετος .
Ο Ν.Σκοπός έχει την καλύτερη ομάδα και όλα εκείνα που χρειάζονται για την άνοδο της.
Σε ερώτηση πως έκανε δύο ήττες με τον Πανσεραϊκό απάντησε πως σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να κρίνεις μια ομάδα από τα φιλικά που είναι ευκαιρία για δοκιμές.
Στα της ακαδημίας του που φέτος εκτός της ανδρικής ομάδας θα κατεβάσει και εφηβική καθώς και το παιδικό τμήμα. Πιστεύει ειδικά για τους έφηβους πως είναι καλή ομάδα και θα καταφέρει να διακριθεί.
Για ομάδα Παμπαίδων δεν έχουν αποφασίσει κάτι που θα γίνει εν καιρώ.

Τώρα η σειρά του φαβορί σύμφωνα με τις απόψεις των περισσοτέρων και αυτό γιατί θα χαρακτήριζα πολύ εύκολα τον Ν.Σκοπό μπασκετούπολη μιας και η συμπαράσταση που έχει από την τοπική κοινωνία τον Δήμο ,με την παροχή μεταφορικού μέσου και ότι άλλο μπόρεί να διευκολύνει την ζωή παικτών και προπονητή , καθιστά εύκολη την προσήλωση σε καθαρά αγωνιστικά προβλήματα. Αυτά διαβάζουν εδώ οι Κοτσίκης και Παπαδόπουλος και κοντεύουν να χάσουν τα μαλλιά τους.
Σε όλον αυτόν τον κύκλο βοηθειών φέτος υπάρχει και πολύ δυνατό ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει Α1-Α2 και σίγουρα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

xanthibasket: Ποιος είναι το φαβορί για σένα ? Όλες  οι υπόλοιπες ομάδες έδειξαν τον Ν.Σκοπό. Συμφωνείς?
Σπανός Παναγιώτης: Θα φανεί πως ευλογώ τα γένια μου αλλά ναι πιστεύω πως είμαστε η καλύτερη και δυνατότερη ομάδα της κατηγορίας πάμε για ένα και μοναδικό σκοπό που είναι η άνοδος .

xanthibasket:Ποιά είναι  τα στοιχεία που κάνουν την διαφορά και νιώθετε τόση σιγουριά?

Σ,Π. Κοίταξε μπορεί να λέμε ότι θέλουμε αλλά στην τελική θα φανεί στο γήπεδο αυτό. Αλλά από την  άλλη πλευρά έχουμε ίσως το καλύτερο ρόστερ με παίκτες που αγωνίσθηκαν σε μεγάλες κατηγορίες Α1-Α2 . Έχουμε μια μεγάλη φοβερή υποστήριξη από την τοπική κοινωνία και κυρίως από τον Δήμο μας που είναι ο αρωγός σε ότι χρειαστούμε. Το λεωφορείο για τις μετακινήσεις είναι του Δήμου και δεν είναι μόνο αυτό .
xanthibasket: Ωραία βγήκατε στην επόμενη κατηγορία αλλά μετά τι ? Θα μπορέσετε να κάνετε κα΄τι καλύτερο ή απλώς θα έχουμε επανάληψη ?

Σ.Π . Μπορούμε να κρατηθούμε πιστεύω εύκολα στην επόμενη κατηγορία εάν καταφέρουμε και ανέβουμε. Την χρονιά που πέσαμε  η βαθμολογική διαφορά ήταν στον πόντο. Πιστεύω μάθαμε πολλά από την εμπειρία εκείνη και δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη.

xanthibasket: Τα της ακαδημίας τώρα. Μπορεί να κάνετε μεταγραφές για να ανέβαιτε αλλά υπάρχει υποδομή για να στηριχτήτε?

Σ.Π. Αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στα 150 παιδιά στην ακαδημία έχουμε όλα τα αγωνιστικά τμήματα από παίδες κορασιδες εφηβικο κλπ . Μέσα σε όλα έχουμε και κάποια καλή υποδομή με δικός γήπεδο αλλά και Ξενώνα στον οποίο φιλοξενούμε άλλες ομάδες.

xanthibasket: Να γυρίσω πίσω και να ρωτήσω εάν θεωρείς άμεσο ανταγωνιστή την ομάδα του Πανσερραϊκού από τον οποίο είχατε δύο ήττες στα τελευταία φιλικά .

Σ.Π. Είναι καλή ομάδα ο Πανσερραϊκός έχει πολλά νέα παιδιά από την ομάδα του εφηβικού που πρωταγωνίστησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και σίγουρα θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Σαν κύριο ανταγωνιστή θεωρώ την ομάδα του Ρούπελ αλλά και την ΑΓ.Βαρβάρα που οι πληροφορίες μου λένε πως είναι πολύ συγκροτημένη και δυνατή ομάδα.


xanthibasket:Αυτά για την ώρα περιμένοντας φωτογραφίες από τα ρόστερ των δύο ομάδων και φυσικά μια καλή συνεργασία στην προσπάθεια να υπάρχει ενημέρωση για την μεγάλη κατηγορία.
Ελπίζω να μπόρεσα να δώσω μια μικρή εικόνα της κατηγορίας και ελπίζω πάλι να μπορέσω να συνεχίσω όσο το επιτρέπει ο λογαριασμός του τηλεφώνου. Ζητείται επειγόντως   χορηγός σπόνσορας από SIEMENS και πάνω για να πληρώνει τα έξοδα και να πάρει και μια καλή ψηφιακή κάμερα για τους αγώνες. Υπάρχει κανένας τρελός εκεί έξω????????????


Ta σήματα των ομάδων είναι και αυτά από το καλό σάιτ serresbasket του Κώστα Μπαζιργιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου