Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

2η Αγωνιστική Α΄Ανδρών

Πάμε για την 2η Αγωνιστική στην Α΄Ανδρών και στο παιχνίδι μπαίνει η ομάδα του Αρίωνα.
Αντιμέτωπος εκτός έδρας με την ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής.

Την προηγούμενη χρονιά η ομάδα του Χ.Παπαδόπουλου κατάφερε την τελευταία στιγμή να παραμείνει στην κατηγορία. Για την νέα χρονιά με τις καλές προσθήκες από την παιδική ομάδα το μέλλον σύμφωνα με τον ίδιο διαγράφεται καλύτερο.Η προσπάθεια δεν έχει να κάνει μόνο με την παραμονή αλλά την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι αντοχές κυρίως οικονομικές των ομάδων πλην ελαχίστων .
Οι καλοί παίκτες από την παιδική ομάδα της χρονιάς 2009-2010 Καραλανιδης και Καραογλανιάν με αρκετή εμπειρία σε παιχνίδια του Ανδρικού μιας και την προηγούμενη χρονιά είχαν πάρει το βάπτισμα πυρός σε αρκετά παιχνίδια είτε από αδυναμία στην συμπλήρωση του ρόστερ είτε καθαρά για λόγους που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία τους για την επόμενη χρονιά δοκιμάσθηκαν αρκετές φορές.
Ήταν μια επιλογή τακτικής του Χ.Π στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει ο Αρίωνας να έχει στο ρόστερ του πολλά δικά του παιδιά. Πιστεύω ότι οι δύο νέοι της ομάδας θα δείξουν τα πολύ καλά στοιχεία που είχαν μαζί με τον άλλο καλό μικρό τον Μπεμπεκίδη που για δικούς του λόγους σταμάτησε το μπάσκετ. Καταραμένο εκπαιδευτικό σύστημα ή καλύτερα κακοπαιδευτικό .
 Το Σάββατο 23-10 στις 7,00μμ ένα ακόμη γειτονικό ντέρμπυ .
Η νεανική ομάδα του Ν.Παπαδόπουλου  που λόγω απειρίας έχασε στην έναρξη από τον Εθνικό Αλεξ/πολης σε ένα παιχνίδι που είχε την διαφορά και τον έλεγχο μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο. Η απειρία των νέων παικτών του έχασε από την εμπειρία και τα δικά τους λάθη.Αντίπαλος του Αρίωνα του Χ.Παπαδόπουλου . 
Είναι από τα παιχνίδια που κρίνουν την πορεία μιας ομάδας.

Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει το παιχνίδι μέσα στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ  μεταξύ της τοπικής Ολυμπιάδας και του Πανσερραϊκού ένα από τα μεγάλα φαβορί μαζί με τον σκοπό για την άνοδο.
Η Ολυμπιάδα σύμφωνα με τον Μ.Ξανθίδη φέτος είναι ικανή για μια πολύ καλή παρουσία βάζοντας τον πύχη όσο ψηλά φτάνουν οι δυνατότητες της ομάδας του. Πιστεύει ότι θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη και να πλασαριστεί ανάμεσα στους δυνατούς.
Ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι μεταξύ Χρυσούπολης  και ΑΓ.Βαρβάρας . Και οι δύο έρχονται από ήττες στην πρώτη αγωνιστική από ομάδες του Ν.Σερρών.
Για την ΑΓ.Βαρβάρα θα είναι ένα κριτήριο για να δικαιολογήσει τον τίτλο του αουτσάιντερ.
Θύελλα -Ρούπελ . Ένα ανοιχτό παιχνίδι για κάθε σκορ. Αν κερδίσει το Ρούπελ δείχνει αυτόματα την δύναμή του και μπλέκει νωρίς νωρίς σε περιπέτειες την Θύελλα.
Στο τελευταίο παιχνίδι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο Ν.Σκοπός απέναντι στον Εθνικό.
Το μεγάλο φαβορί μετά τις νίκες σε κύπελλο αλλά και στην πρώτη αγωνιστική φορτσάρει περισσότερο.
Το πιο σημαντικό πρόβλημα ήταν ο χρόνος δεσίματος του πολύ καλού ρόστερ.
Ο  Εθνικός  έκανε την πρώτη του νίκη αλλά απέναντι στον δυνατό του ομίλου πρέπει να ελπίζει σε θαύμα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ.

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας
23/10/20107:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ  -
ΑΡΙΩΝ 

23/10/20105:00:ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  -
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ

23/10/20107:00:ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ/ΛΥΚΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  -
ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ 

23/10/20105:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  -
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

23/10/20105:00:ΦΕΡΩΝΘΥΕΛΛΑ  ΦΕΡΩΝ -
ΡΟΥΠΕΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου