Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Απολογισμός από τον Δ.Αϊβαζίδη.

.Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων τελείωσε η Ένωση Καβάλας τερμάτισε 4η θέση που είναι σίγουρα επιτυχία και ο προπονητής της ο Δ.Αϊβαζίδης κάνει έναν  μικρό απολογισμό της προσπάθειας .

xanthibasket:Τελείωσε και αυτή η προσπάθεια και η ερώτηση είναι αν τα αποτελέσματα κρίνονται θετικά ή αρνητικά με βάση τους όποιους στόχους είχατε.

Δ.Αϊβαζίδης: Καλημέρα Δημήτρη!! Τελείωσε και αυτή η προσπάθεια με μια πικρή γεύση ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Πάντως το γεγονός ότι έρχεσαι τέταρτος στην Ελλάδα και είσαι στεναχωρημένος λέει κάτι. Τα παιδιά αντιμετώπισαν σαν ίσος προς ίσο όλες τις δυνατές ομάδες(Παναθηναϊκό ,Μαντουλίδη και Κρόνο), δες τα δεκάλεπτα. Τα παιχνίδια αυτά τα χάσαμε  είτε επειδή δεν μας άφησαν, είτε επειδή δεν βάλαμε τα καλάθια και τις βολές που λογικά βάζουμε, είτε από λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τα πρωταθλήματα από τα οποία προέρχονται οι ομάδες. Δηλαδή όσο πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο είναι το πρωτάθλημα σου τόσο πιο έτοιμος είσαι να αντιμετωπίσεις πολύ δύσκολες καταστάσεις και σε αυτό όλες οι επαρχιακές ομάδες υστερούμε ,συγκριτικά πάντα με τα πρωταθλήματα των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Σημαντικό επίσης είναι ότι αυτές οι ομάδες προκύπτουν από ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών στις ακαδημίες ή από μεταγραφές.

xanthibasket:  Φαντάζομαι έχεις κάνει πολλές κουβέντες  με τους παίκτες .Ποιές εμπειρίες πήραν από την όλη προσπάθεια  ?

Δ.Α.  Οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά είναι πολύ ουσιαστικές γιατί είδαν ότι το μπάσκετ που παίζουν οι μεγάλες ομάδες δεν είναι κάτι το εξωπραγματικό και δεν απέχουν  οι ίδιοι από αυτό. Όλα αυτά λοιπόν τους δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουν τη προσπάθεια τους για να βελτιώνονται όλο και περισσότερο.

Σχόλιο xanthibasket: Πολύ σωστά τα βάζει ο προπονητής σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό επίπεδο και την δουλειά που γίνεται  στην περιοχή μας. Είναι πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τρανή απόδειξη την πολύ παρουσία της όποιας πρωταθλήτριας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα . Υπάρχει διάθεση και όρεξη από παίκτες και προπονητές και αν γινόταν τουλάχιστον  να υπήρχε και το ανάλογο ενδιαφέρον από τους υπόλοιπους τα αποτελέσματα θα ήταν και θα είναι πολύ καλά. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δ.Αϊβαζίδη  καλή ξεκούραση καλό καλοκαίρι και με τη νέα χρονιά πάλι μαζί .
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου