Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

170.000 κοστολογεί την αξία της η Διοίκησή της ΞΑΝΘΗΣ.

Αυτός ο ισχυρός άνδρας λοιπόν συνεχίζει την προσπάθεια  να σώσει το τοπικό μπάσκετ!!!!!!!!!!!!!




Επειδή όμως καπνός χωρίς φωτιά μάλλον δε γίνεται  ο πρόεδρος του ΟΦΗ έκανε δηλώσεις για την πιθανή συνένωση με το ΜΑΡΟΥΣΙ που δεν είχε αίσιο τέλος αλλά και για την πρόταση της διοίκησης της ΞΑΝΘΗΣ για ένωση των δύο ομάδων με έδρα φυσικά την Κρήτη.
Αναφέρει και το ποσό που ζητούσε η διοίκηση της ΞΑΝΘΗΣ  170000 ΕΥΡΏ το οποίο έκρινε ως υπερβολικά μεγάλο και δεν δόθηκε συνέχεια από την πλευρά του ΟΦΗ.
Από την πλευρά της η διοίκηση της ΞΑΝΘΗΣ λένε οι πληροφορίες είναι σε ανοιχτή επαφή με διάφορες ομάδες. Κατά καιρούς ακούστηκαν τα ονόματα της Λειβαδιάς Εύβοιας κλπ.

Να τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ : 
 Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν:
-Επειδή τα πάντα είναι ρευστά , μην εκπλαγείτε αν το θέμα ξανανοίξει πάλι.
-Ο κ.Βωβός μέσα από αυτή την διαδικασία "βλέπει αλλιώς" τον ΟΦΗ.Ο 47χρονος επιχειρηματίας, ίσως  θελήσει να εμπλακεί (αν ευνοηθεί από τις συνθήκες) στα διοικητικά της ομάδας κάποια στιγμή.
-Εκτός από την περίπτωση της Ξάνθης (την οποία ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν υποστήριξε θερμά,για να πάρει την θέση  της ο ΟΦΗ έπρεπε να καταβάλει 170000 ευρώ περίπου), υπήρχε κι άλλη μια ομάδα που ήθελε να συζητήσει με τον ΟΦΗ για συγχώνευση (η οποία μέχρι τώρα δεν μας είναι γνωστή).
Μύθος τελικά πως το καλοκαίρι δεν υπάρχουν ειδήσεις. 
Σύντομα κοντά σας με περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου