Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Λίγες εξηγήσεις για να προλάβω παρεξηγήσεις.







Υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο μια μεγάλη προβολή του πρωταθλήματος (τουρνουά) των παμπάιδων και πιο συγκεκριμένα του Β΄ομίλου.
Λογικό θα πούνε κάποιοι γιατί εκεί είναι τόσο οι 4εις Ακαδημίες της πόλης και υπάρχουν και λόγοι πιο προσωπικοί και γιαυτό προβάλετε παραπάνω η ΑΣΠΙΔΑ.
Υπάρχει εν μέρει δίκιο και ο λόγος είναι πέρα από καταγραφή των συμβάντων στην πόλη για το μπάσκετ είμαι και πατέρας που πρέπει να κάνει και χρέη ταξιτζή (είπαμε όλοι βοηθάμε) και στο κάτω κάτω αν δε δω και τα παιχνίδια της ομάδας του παιδιού μου ποιά θα δω???Επαγγελαματίας δεν είμαι το ξεκαθαρίζω.
Από την άλλη μεριά οι όποιες πληροφορίες για τις άλλες ομάδες θα παρθούν μετά από κόπο μέσω τηλεφωνημάτων προσωπικών επαφών που σημαίνουν χρόνο (κοντεύει να με διώξει η γυναίκα μου).
Μοιραία μέσω αυτού του τρόπου επαφής έχω και πληροφόρηση. Για τους άλλους ομίλους θα ήθελα πολύ να έχω πληροφορίες υλικό γενικά για να παρουσιάζω αποτελέσματα απόψεις  κλπ αλλά δεν υπήρξε ενδιαφέρον από τους αρμόδιους. Αν ακόμη και τώρα από τους άλλους δύο ομίλους υπάρχει ενδιαφέρον για την ρποβολή τους εδώ είμαστε.
        Ένας άλλος λόγος προβολής των παμπαίδων είναι και το ενδιαφέρον μιας και τα παιδιά αυτά αύριο θα στελεχώσουν τις παιδικές ομάδες. Συνέπεια θα πρέπει να έχουν το 15 λεπτο προβολής που τους ανήκει στην κοινωνία του θεάματος που ζούμε. Είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα μιας και τόσο το παιδικό  έχει ξεκαθαρισεί για το ποιός θα περάσει στην επόμενη φάση όσο και στα άλλα Α΄δεν μπόρεσα από την αρχή να τα παρακολουθήσω από κοντά και μοιραία είμαι ψιλοαποστασιοποιημένος.
Θέλω να ξέρετε τι χαρά νιώθουν όταν βλέπουν σχόλια φωτογραφίες τους και γενικά να ασχολείται κάποιος μαζί τους  όταν ακόμη και οι ίδιοι οι γονείς τους τα έχουν κυριολεκτικά σε αυτό το θέμα παρατήσει στα όποια χέρια του εκάστοτε προπονητή. Αυτή είναι και η μεγάλυ επιτυχία του site όλα τα άλλα είναι πληροφορίες που σίγουρα θα βρείτε καλές και πιο επαγγελματικές στην πληθώρα του internet.  Εκεί που υπήρχε έλλειμα πληροφόρησης ήταν οι ακαδημίες και όχι η Α1-Α2 αν και η ομάδα μας δεν έχει ούτε επίσημο site.
Από την νέα χρονιά η δουλειά θα γίνει σε πιο σωστές βάσεις.
Το μεγαλύτερο παράπονο πρέπει να το έχουν και δίκαια τα κορίτσια  (αλλά δεν μπορώ να είμαι παντού) και για το δίκαιο των πραγμάτων θα υπάρξει πολύ σύντομα αφιέρωμα σε όλα τα τμήματα των κοριτσιών της ΑΣΠΙΔΑΣ .
Ένα άλλο αφιέρωμα που ετοιμαζω είναι για την ανδρική ομάδα του ΑΘΛΟΥ τιμής ένεκεν για την άνοδο του στην Α΄ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Επειδή όλα αυτά θέλουν χρόνο και τρέξιμο υπομονή και προπάντων θέλω βοήθεια και συνέργασία από όλους όσους μπορούν .
Το ξαναλέω άνθρωποι είμαστε σφάλματα κάνουμε έχουμε και μικρές αδυναμίες.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά σε όλους τους προπονητές των παιδικών ομάδων από ΣΕΡΡΕΣ μέχρι ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ  αλλά και στους υπόλοιπους.


4 σχόλια:

  1. Καλημερα και απο τα νοτια.....
    Η τεχνολογια εχει προχωρησει. Ειναι πιο διαδραστικη. Η παρουσα σελιδα και οι αντιστοιχες δινουν την δυνατοτητα σε ΟΛΟΥΣ να σχολιασουν, αναλυσουν, εκφρασουν αποψεις και.............να γραψουν γιαυτα που τους ενδιαφερουν και ασχολουνται. Οντας ερασιτεχνες ας γραψουν οι αμμεσα ενδιαφερομενοι οτι θα ηθελαν να ξερει ο εξω κοσμος. Αν δεν θελουν ...........ενταξει. Για το ξυσιμο χρειαζεται το ΧΕΡΙ ΜΑΣ. Δεν υπαρχουν ευκολοι ανθρωποι να ξυνουν την πλατη των αλλων.

    ευχαριστιες και καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη καλημέρα μου Αγγελε.
    Αυτή τη κοινωνία φτιάξαμε και θέλουμε μοιραία αυτούς τους καρπούς θα μαζέψουμε.
    Τα παιδιά που θα κληρονομήσουν αυτό το χάλι τι χρωστάνε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ...ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ...
    ΕΠΙΣΗΣ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...
    ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστώ για τη συμπαράσταση Τάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή