Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Α2 Αποτελέσματα. Αποχή για τον ΗΡΑΚΛΗ ...........σχόλιο

http://basketa2.blogspot.com/

Είναι ο πρώτος και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι με κάθε αντίπαλος. Μια ακόμη νίκη για τον ΕΣΠΕΡΟ με αντίπαλο το φιλόδοξο ΠΑΓΚΡΑΤΙ


που σαφώς επηρεασμένος από τα όσα γίνονται σε εβδομαδιαία βάση στον ΗΡΑΚΛΗ ήλπιζε σε νίκη δική του και ενδεχόμενη αγωνιστική αποχή των παικτών του ΗΡΑΚΛΗ.
Πρώτα έπρεπε να κερδίσει τον πρώτο και μετά ας περίμενε.
Έχω την εντύπωση πως το ΠΑΓΚΡΑΤΙ δεν έχει την στόφα της μεγάλης ομάδας και σε καμιά περίπτωση δεν ήταν και είναι ο διεκδικητής της ανόδου. Τα προβλήματα του ΗΡΑΚΛΗ  απλώς έδωσαν κάποια ελπίδα .
Η παροιμία μιλάει για επιδέξιους κ....ς  σε μεταξωτά βρακάκια κάτι που δεν έχει το ΠΑΓΚΡΑΤΙ.
        Δίκαιη πεά για πέρα η νίκη του ΕΣΠΕΡΟΥ .
Η πιο ταλαίπωρη χρονιά του Γηραιού με τα οικονομικά του θηλιά στο λαιμό.
Μια ακόμη κίνηση αντίδρασης των παικτών του με την μη κάθοδο σε φιλικό παιχνίδι και τα νεύρα όλων στο κόκκινο.
Πιστεύω πως στον ΗΡΑΚΛΗ ξέρουν πως αν χαθεί η χρονιά το μέλλον του είναι πολύ άσχημο μια κατρακύλα χωρίς σταματημό. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πείσουν τους παίκτες να κατέβουν να παίξουν να βγούνε κατηγορία  στην Α1 .
Από την μεριά τους οι παίκτες ξέρουν πως είναι οι χαμένοι της υπόθεσης. Και έχουν τον φόβο να χάσουν τα λεφτά τους και στην καλύτερη περίπτωση να πάρουν ένα μέρος και από την άλλη έχουν και ηθικό κίνητρο την  άνοδο της ομάδας μιας και έτσι θα αποδείξουν την αξία τους. Μύλος η κατάσταση και μπράβο που μόνοι αυτοί χωρίς συμπαράσταση από συνδικαλίστικά όργανα τους υπόλοιπους παίκτες παλεύουν.
Από την άλλη μεριά οι παίκτες των άλλων ομάδων πετάν αετό ζούνε στον δικό τους κόσμο.Μόνο όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά.
Δεν πήραν το μάθημα τους τόσα χρόνια που εν υπήρχε κρίση οικονομική αλλά κρίση διαχείρησης .
Τώρα που ήρθαν και τα οικονομικά ζόρια όλα τα άνθη του μπαξέ που λέγονται παράγοντες έχουν τρελαθεί στο κλάμα και μιλούν για περικοπές 20-30% και έχει ο θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου