Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Hρθε το Φαξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Αρτέμης Μάτσας Ζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και επίσημα πλέον  έκανε το καθήκον της η διοίκηση της ΕΚΑΣΑΘ τηρώντας το γράμμα του νόμου (έχει και νομοθετικές αρμοδιότητες)  έστειλε την προειδοποίηση -απειλή προς την ομάδα των παμπαίδων της ΑΣΠΙΔΑΣ πως σε περίπτωση συμμετοχής των ίδιων παικτών σε επόμενο παιχνίδι θα μηδενιστεί η ομάδα. Αλήθεια ποιούς να κατεβάσει ????
Περιμένοντας την επίσημη απάντηση της ακαδημίας για τους τύπους πληροφορώ τον κόσμο πως δεν θα κατέβει σε κανένα παιχνίδι και έτσι το πρωτάθλημα θα γίνει με τους κανόνες δικαίου που το διέπουν. Το παιχνίδι της Κυριακής με την Ένωση Καβάλας δεν πρόκειται να γίνει
Συνέπεια όλες οι αντίπαλες ομάδες θα έχουν και ένα παιχνίδι κερδισμένο στα χαρτιά ήδη ο πρώτος αντίπαλος κέρδισε τους δύο βαθμούς μιλάω για τον ΓΑΣ  . Το ίδιο πλεονέκτημα αποκτούν αυτόματα και οι υπόλοιποι αντίπαλοι.
Για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσεις αυγά και δυστηχώς ούτε αυτό μπορούν να κάνουν όλοι οι εμπλεκόμμενοι από ομάδες μέχρι προπονητές. Μπορεί τώρα να μην θέλουν να πάνε κόντρα στην όποια διοίκηση αλλά επειδή έχει ο καιρός γυρίσματα θα είναι τραγικά μόνοι τους όταν γυρίσει ο τροχός.
Θα πρέπει να πάψουν να γκρινιάζουν σαν κάτι μωρές παρθένες και επιτέλους να δούνε κατάματα τα ζητήματα. Ξέρετε ότι πολλές ακαδημίες λόγω αυτής της απαγόρευσης και του φόβου να μην πάνε κόντρα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ δεν κατέβασαν ομάδες. Τι καλύτερη απόδειξη πως η παραπάνω κίνηση  μόνο κακό έχει και θα κάνει περαιτέρω. Κρίμα στην σωματική και ψυχολογική προετοιμασία όλων των μικρών που βλέπουν μια ακόμη ευκαιρία να παίξουν γιατί έτσι αποφάσισαν οι σοφοί του χώρου να την χάνουν. Ποιός είναι αυτός που είπε πως με τα παιχνίδια γίνονται καλύτεροι ότι παίζοντας τα παιδιά γίνονται καλύτεροι σε πολλά επίπεδα και όχι μόνο αγωνιστικά . Βαρύ χειμώνα πρέπει να έχει όπως το ίδιο και όλοι εμείς που αντιδρούμε στην απόφαση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Κρατώ  τις υποσχέσεις  σαν site  και γονιός  και δεν πρόκειται να αφήσω να πέσει κάτω το γάντι.
Ήδη σαν γονείς προχωράμε σε ότι νόμιμο μπορεί να προσβάλει την απόφαση.
Αν κάτι έχουμε βαρεθεί εμείς οι γονείς με την ιδιότητα του φιλάθλου που παρακολουθούμε τα αθλητικά δρώμενα στον τόπο είναι οι κάθε είδους παράγκες που υπάρχουν στον αθλητισμό.
Το πεδίο δράσης μας είναι μεγάλο σαν γονείς  όπως και οι πόρτες που ήδη έχουμε χτυπήσει. Να ευχαριστήσω όλους τους γύρω από το μπάσκετ είτε είναι στην ΑΘΗΝΑ είτε στην ευρύτερη περιοχή μας για την συμπαράσταση και την προώθηση του θέματος ένα βήμα παραπέρα.
Λογικές αποκλεισμού χωρίς λογική μόνο βοήθεια δεν προσφέρουν .
Αντι να παροτρύνουν και να επιδοκιμάζουν σε αυτή την οικονομική συγκηρία τέτοιες πολυδάπανες πρωτοβουλίες που έχουν σαν κίνητρο  να δώσουν την ευκαρία να παίξουν οι μικροί παίκτες βάζουν εμπόδια χωρίς καμιά λογική εξήγηση με μόνο κριτήριο την εφαρμογή κάποιου κανονισμού λες και είναι θεσφατο "φεφτάς".
Αν οι άνθρωποι που είναι σε τέτοια επίπεδα ευθύνης παίρνουν αυτές τις απόφάσεις τότε άλλοι εξωτερικοί παράγοντες που δεν ξέρουν τα του χώρου τι είδους αποφάσεις πρεπει να πάρουν???
Σε προηγούμενη ανάρτηση είχα τονίσει πως υπάρχουν πολλές παρατυπίες σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει διοργανώσει η ΕΚΑΣΑΜΑΘ και για κάποιους λόγους δεν γίνεται ή δεν γινόταν αναφορά γιατί μετράει η ουσία και όχι ο τύπος .
Στην περίπτωση μέτρησε ο τύπος το γράμμα της προκύρηξης και χάθηκε η ουσία.
Από την πρωτη κιόλας αγωνιστική των παμπαίδων δεν τηρήθηκαν πολλά από τον κανονισμό που θέτουν εν αμφιβόλω  αυτόματα το όποιο πρωτάθλημα . Ποιά είναι η θέση της Ενωσης?????
Αφήστε τα παιδιά να παίζουν αυτό έχουν ανάγκη και όχι χαζούς κανονισμούς . 

Να δώσω για μιά ακόμη φορά τα εύγε όλων των παικτών και γονέων της ομάδας παμπαίδων της Ασπίδας στον άνθρωπο που έτρεξε και ανέδειξε το μεγάλο έγκλημα που έκανε η ομάδα και προστάτευσε με την κίνηση του το αδιάβλητο του πρωταθλήματος και την αξιοπρέπεια των παικτών της Ασπίδας από την πολύ κακή νοοτροπία και ηθική  που πάνε να περάσουν οι προπονητές της Ασπίδας στα μικρά παιδιά.



Ο νόμος του Αρτέμη Μάτσα είναι διαχρονικός. Σιγά το πράμα  στο κάτω κάτω ο σκοπός αγιάζει και δοξάζει τα μέσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου