Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΟ αποτελεσματα αγωνιστικής - επόμενη αγωνιστική

 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΝΩΣΗ 49-99.
Είναι ο δυνατός του ομίλου και το δείχνει κάθε φορά . Μια ακόμη νίκη με πολύ μεγάλη διαφορά για την Ένωση απέναντι στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.

ΕΘΝΙΚΟΣ  - ΤΙΤΑΝΕΣ  55-61
Νίκη για την ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ στην ΑΛΕΞ/ΛΗ με τον ΕΘΝΙΚΟ.


ΙΚΑΡΟΙ  - ΑΡΙΩΝ 79-58.
Ήττα αναμενόμενη για τον Αρίωνα εκτός από τους ΙΚΑΡΟΥΣ με 21 πόντους διαφορά. Να σταθώ στην εξαιρετική απόδοση για ένα ακόμη παιχνίδι του Γ.Καραλανίδη που δείχνει να είναι ακούραστος .Είναι φοβερή η βελτίωση του από παιχνίδι σε παιχνίδι όπως και η μαχητικοτητά του.
Σχολιασμός του παιχνιδιού από το :

ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.


"Με πρωταγωνιστές τους Καραμπέκη και Παπαδόπουλο που σημείωσαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα οι "κυανοκίτρινοι" υπέταξαν άνετα τον Αρίωνα. Η ομάδα του Φώτη Κοκολιού έβαλε τις βάσεις για να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο εξασφαλίζοντας σημαντική διαφορά (33-14). Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο παραγωγικοί στην επίθεση και ο Αρίωνας με πρωτεργάτη τον Καραλανίδη που σκόραρε συνολικά 27 πόντους μείωσε σε 40-27.

Στην επανάληψη οι Ίκαροι ανέβασαν την αποδοσή τους και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 63-39. Η τέταρτη περίοδος έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους "κυανοκίτρινους" να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη παραμένοντας "ζωντανοί" στο κυνήγι της πρώτης θέσης."

ΑΣΠΙΔΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ  86-57 Ρεπορταζ σε προηγούμενη ανάρτηση.

Συνέχεια με την 2η Αγωνιστική του 2ου Γύρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ.
Το φαβορί είναι σίγουρα η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ απέναντι στην Ολυμπιάδα .
Στο προηγούμενο παιχνίδι νικήτρια η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ με 69-43










ΑΡΙΩΝΑΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ  .
Νίκη για τον Αρίωνα μέσα στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ 67-52 , ήταν και η πρώτη του νίκη μιας και στην έναρξη του πρωταθλήματος είχε ηττηθεί εντός από τους ΙΚΑΡΟΥΣ. Σίγουρα και σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα του Γ.Θερμού έχει τον πρώτο λόγο.










ΑΣΤΕΡΑΣ - ΙΚΑΡΟΙ.
Η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Εύκολο απόγευμα για τους ΙΚΑΡΟΥΣ  που στο πρώτο παιχνίδι κέρδισαν με 76-43






ΕΝΩΣΗ Κ.-ΑΣΠΙΔΑ.
Η καλύτερη ομάδα του ομίλου με διαφορά απέναντι στην ΑΣΠΙΔΑ .
Λογικά  ο καλύτερος κερδίζει . Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΣΠΙΔΑ άντεξε 2 δεκάλεπτα με τελικό σκορ 54-89.Ευχής έργο να παρουσιαστεί πιο δυνατή η ΑΣΠΙΔΑ για να παρακολουθήσουν οι θεατές ένα καλό παιχνίδι και εξηγώ για ποιό λόγο η ευχή.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Μέχρι τώρα κοινή διαπίστωση πως υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ των ομάδων του ομίλου. Υπάρχουν μία δύο πολύ καλές με μικροδιαφορές ΕΝΩΣΗ ΙΚΑΡΟΙ στην συνέχεια άλλες δύο που παλεύουν για την 3η θέση . Οι διαφορές όμως δεν μόνο μία ή δύο βαθμολογικές θέσεις αλλά πολύ μεγάλες .Σχεδόν πλήρες ρόστερ(σωματικά χαρακτηριστικά) καλύτερη οργάνωση υποστήριξη οικονομοτεχνική κλπ.
Το χάσμα μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μεγάλο με συνέπεια  να πέφτει το επίπεδο ανταγωνισμού.
Οι τεράστιες διαφορές των σκορ στα πιο πολλά παιχνίδια αυτό δείχνουν. Συνέπεια είναι οι όποιες καλές ομάδες να μην έχουν τα δυνατά παιχνίδια να δοκιμάζονται οι παίκτες σε δύσκολες καταστάσεις και όταν έρθει η ώρα του επόμενου βήματος  με ένα αντίπαλο που έχει παίξει πολλά και δύσκολα παιχνίδια να μην μπορεί η όποια ομάδα να ανταποκριθεί στο παιχνίδι.
Η πτώση ή έλλειψη ανταγωνισμού δεν κάνει καλύτερο ένα καλό παίκτη .
Από την νέα αγωνιστική χρονιά θα πρέπει να το δούνε πιο ζεστά το πρόβλημα όλοι οι εμπλεκόμμενοι με στόχο να κάνουν πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου