Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Β΄ΓΥΡΟΣ

Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος πίσω πάλι στο παρκέ για την έναρξη του δεύτερου γύρου.
Δεν χωρούν πολλά σχόλια για το πια ομάδα είναι η καλύτερη κάτι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Η πρωτιά στην βαθμολογία είναι η καλύτερη απόδειξη για την Ε.Καβάλας.
Είναι πολύ καλή η δουλειά που κάνει ο Δ.Αϊβαζίδης αλλά ακόμη καλύτερο το υλικό που έχει να διαχειριστεί.






Δεύτερη ομάδα στην βαθμολογία οι ΙΚΑΡΟΙ με καλή παρουσία μέχρι τώρα που δικαιώνει τον τίτλο του αουτσάιντερ για την πρώτη θέση. Είναι η μόνη ομάδα που δυσκόλεψε την Ένωση μέσα στην έδρα της.
Καλό υλικό και καλή δουλειά από τον Φ.Κοκολιό.











"Στόχος είναι η τριάδα
Αυτόν τον στόχο είχε βάλει ο Κ.Ιωαννίδης για την ομάδα του την ΑΣΠΙΔΑ  πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχοντας δύσκολο πρώτο γύρο 2εντός 4 εκτός  είναι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας του. Μοναδική παραφωνία η ήττα στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ την οποία ρέφαρε με το μεγάλο διπλό στην ΔΡΑΜΑ.
Έχοντας μόνο ένα δύσκολο εκτός με την Ένωση έχει όλους τους άμεσους διεκδικητές της 2-3ης θέσης στην έδρα της.Πρώτο παιχνίδι του γύρου στο ΔΑΚ με τον ΑΣΤΕΡΑ.
Η άλλη ομάδα της πόλης ο ΑΡΙΩΝΑΣ προσπαθεί είναι αλήθεια και κατφέρνει πολύ περισσότερα από τις δυνάμεις του. Είναι γνωστό το πρόβλημα στελέχωσης και η προσπάθεια διαχείρησης από τον Γ.Θερμό έχει καλύτερα απότελεσματα από αυτά που περίμεναν τελικά. Μακάρι οι αντοχές των παικτών του να είναι ατελείωτες  και να καταφέρουν να πετύχουν ακόμη πιο πολλά. Στον δεύτερο γύρο έχει 2 εντός και 4 εκτός παιχνίδια που είναι και όλα τα ντέρμπυ και τα δύο εντός με Εθνικό και Αστέρα. Στο ξεκίνημα του γύρου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στις ΣΕΡΡΕΣ με τους ΙΚΑΡΟΥΣ από τους οποίους είχε χάσει και στον πρώτο γύρο.







Οι ΤΙΤΑΝΕΣ έμειναν πίσω μετά την ήττα από την ΑΣΠΙΔΑ και τώρα θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς. Είναι από τις ομάδες μαζί με ΑΣΠΙΔΑ-ΙΚΑΡΟΥΣ που θα κονταροχτυπηθούν για την 2-3η θέση.
ΕΘΝΙΚΟΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν έδειξαν και κάτι το εξαιρετικό στον πρώτο γύρο ίσως στον δεύτερο να μπορέσουν να δείξουν ένα άλλο αγωνιστικό πρόσωπο.
Τελός η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου ο









ΑΣΤΕΡΑΣ θα πρέπει να έχει το πιο εύκολο προγραμμα αγώνων χωρίς αγχος μιας και ξέρει πως είναι ευκαιρία για αγωνιστικές εμπειρίες και τίποτα παραπάνω.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Β' ΓΥΡΟΣ
1η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδο

14/3/201012:00ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΟ ΑΛΕΞ/ΠΟ -
ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ.

14/3/20105:00:ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ. -
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

14/3/20103:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΟΜΟΝΟΙΑΣΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ -
ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗ

13/3/20102:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛ -
ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

2η Αγωνιστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου