Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

A2 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΚΑΟΔ
Και οι δύο προέρχονται από ήττα και οι δύο είναι μακρυά από τον στόχο τους (άνοδος)  εκτός και αν  καταφέρουν και κάνουν μια πολύ δυνατή επιστροφή πράγμα δύσκολο γιατί η αγωνιστική κατάσταση τους δεν δείχνει κάτι ανάλογο. Ο ΑΓΟΡ παίζει στην έδρα του και έχει ένα μικρό προβάδισμα  ο ΚΑΟΔ ίσως προσπαθήσει να ξεπεράσει την τελευταία ήττα με σκοπό την ανόρθωση του ηθικού. Ανοιχτό παιχνίδι δίχως φαβορί και χωρίς την ανάλογη βαθμολογική σημασία και  πίεση .
Νικητής ο ΚΑΟΔ στο πρώτο παιχνίδι με  85-72
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Γειτονικό ντέρμπυ με δύο πολύ καλές ομάδες.Η Ολυμπιάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνει και άλλο πρόσωπο. Ενώ είχε την ευκαιρία να πλησιάσει την  κορυφή μετά τα ανέλπιστα δώρα των πρωτοπόρων  πέταξε την ευκαιρία και πάλι από την αρχή. Τα πολλά σκαμπανεβάσματα την καθιστούν απρόβλεπτη είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Πόσο μάλλον που αντιμετωπίζει μια ομάδα όπως ο Αρκαδικός που έχει μετουσιώσει σε συνήθεια το σύνδρομο της αντεπίθεσης στα τελευταία λεπτά . Είναι πια στο DNA του οι ανατροπές Στον πρώτο γύρο το ροζ φύλλο το πήρε η Ολυμπιάδα 77-90 τώρα το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
ΠΕΡΑΜΑ - ΟΦΗ
Αυτό  είναι  ένα από τα δύο μεγάλα παιχνίδια για την παραμονή . Ξεκινώ από τον φιλοξενούμενο που πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο με αντίπαλο την Ολυμπιάδα. Ήταν νίκη επιβίωσης στην μάχη που δίνει και έρχεται με διάθεση να χτυπήσει και αυτό το παιχνίδι απέναντι στο Περαμα που μετά την ήττα από την ΔΑΦΝΗ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ένα ακόμη εντός έδρας μάλιστα παιχνίδι . Μετράνε τώρα  και οι διαφορές πέρα από τους δύο βαθμούς .
Το Πέραμα εκτός από την νίκη έχει και να καλύψει και την διαφορά των 10 πόντων  78-68 το πρώτο παιχνίδι. Προβλέπεται μεγάλη μάχη .
ΕΣΠΕΡΟΣ - ΔΑΦΝΗ
Έσπασε το σερί των νικών του Έσπερου στις Σέρρες  και το στοίχημα είναι αν θα επηρεάσει την αποδοσή του . Αν δεν έχει τέτοιο πρόβλημα δεν θα συναντήσει μεγάλη δυσκολία απέναντι στην ΔΑΦΝΗ. Στο πρώτο παιχνίδι νικητής ο Έσπερος 68-85.
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ- ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της  ουράς.Είναι από τα παιχνίδια που θα κρίνουν πως θα κάνει παρέα στο ΑΙΓΑΛΕΩ.
Καλύτερη ψυχολογία φαίνεται να έχουν οι ΙΚΑΡΟΙ μετά την σπουδαία νίκη επί του Έσπερου.
Κάνοντας μια ομφαλοσκόπηση πίστευα πως οι ΙΚΑΡΟΙ στο παιχνίδι με τον Έσπερο θα έκανε οικονομία δυνάμεων για την δύσκολη συνέχεια που έχει αλλά ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και πήρε παλικαρίσια το παιχνίδι και έρχεται με άλλο αέρα στο ντέρμπυ. Αντίθετα ο ΕΡΜΗΣ  είναι σε χειρότερη θέση δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό άλλαξε προπονητή αλλά αποτελέσματα δεν παίρνει.
Αν δεν καταφέρει να πάρει την νίκη στο παιχνίδι αυτό τότε έχει μαλλον βάλει την ταφόπλακα .
Νικητής στο πρώτο παιχνίδι με μικρή διαφορά ο ΕΡΜΗΣ 71-75
ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΗΡΑΚΛΗΣ
Παρόλα τα οικονομικά προβλήματα οι παίκτες του Ηρακλή έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν, έπαιξαν και κέρδισαν τον ΕΡΜΗ και δεν δημιούργησαν παρατράγουδα . Αν συνεχίσουν το ίδιο είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Από αποτυχία σε αποτυχία και είδε τους τελευταίους της βαθμολογικής ουράς να την πλησιάζουν ένας ο βαθμός της διαφοράς από τον προτελευταίο ΕΡΜΗ και με ήττα είναι ίσα βάρκα ίσα πανιά. Και έχει να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο . Αν δεν είναι αυτό παιχνίδι φωτιά ποιό άλλο μπορεί να είναι ?
Νικητής ο Ηρακλής στο πρώτο με 67-57
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΜΥΝΤΑΣ
Και οι δύο ξέρουν την μοίρα τους. Ο πρώτος είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμός ο δεύτερος έχει τελειώσει με την υπόθεση παραμονή, Αγχός δεν έχει κανένας και είναι από τα λίγα παιχνίδια που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Κερδίζει η ΞΑΝΘΗ ανεβάζει παραπάνω το πρεστίζ της σαν ομάδα και πλησιάζει τον αντίπαλο στους δύο αλλά για άνοδο ούτε στα πιο τρελλά όνειρα  όπως γράφει και ο κλοπηράιτ αθλητικής τοπικής εφημερίδας. Οι πέντε βαθμοί από την κορυφή δεν καλύπτονται.
Χάνει το Παγκράτι αποχαιρετά το όνειρο της ανόδου.
Ποιός έχει το μεγαλύτερο κίνητρο?
Η Ξάνθη ή καλύτερα οι παίκτεςτης που θέλουν να αποδείξουν τα αυτονόητα ?
Το Παγκράτι που δίνει μάχη ανόδου ?
Το μόνο σίγουρο πιστεύω πως θα είναι ένα από τα πιο δυνατά και θεαματικά παιχνίδια. Στην Ξάνθη θέλουν την νίκη και τα όποια πλάνα που κάνει ο Λεμονίδης είναι πάνω στην αντιμετώπηση  των Κακιούζη Μιλικάουσκας δυό παικτών που έκαναν πάρτυ στο πρώτο παιχνίδι.Θεωρεί κλειδί της έκβασης του παιχνιδιού το μαρκάρισμα αυτών των παικτών η τεχνική ηγεσία της ΞΑΝΘΗΣ.
Από την μεριά του το Παγκράτι θεωρεί ως τελικό αυτό το παιχνίδι απόδειξη οι δηλώσεις του Β.Φραγκιά στο επίσημο site του Παγκρατίου  ¨"pagratibc.gr"


Β.ΦΡΑΓΚΙΑΣ:
"Γνωρίζουμε ότι η υπόθεση-άνοδος δεν εξαρτάται πλέον μόνον από μας. Είμαστε υποχρεωμένοι, ωστόσο, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο". Ο προπονητήςSample Image του Παγκρατίου τόνισε: "Δείξαμε καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω. Καθοριστική αποδείχθηκε η παρουσία του Λαουρούνας Μικαλάουσκας, ο οποίος απέδειξε
"Πάμε να παίξουμε στην Ξάνθη για ακόμη ένα τελικό", δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος  ότι είναι πανέτοιμος.
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά από καρδιάς τον κόσμο του Παγκρατίου, ο οποίος ήταν και πολύς, είχε και πάθος, και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία. Είναι ευτυχία, που όλοι μας στο Παγκράτι είμαστε μια γροθιά είτε κερδίζουμε, είτε όχι. Εχουμε μπροστά ένδεκα τελικούς. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας περιμένουμε και τον Γιάννη Κακιούζη να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου