Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Είμαστε στον 6ο.

Πλάκα πλάκα 6 μήνεςκαι δύο ημέρες ζωής μετράει το xanthibasket στην ζούγκλα του internet.
"Καταστημένο και διαπλεκόμενοι σε τόσο λίγο χρόνο??
Μπράβο και είναι μια ακόμη απόδειξη της καπατσοσύνης του Έλληνα.
Δώσε χώρο και χρόνο στον Έλληνα και να δεις τι θα κάνει τι θα κατεβάσει το κεφάλι του.
Μέχρι και ειδικός γίνεται σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα."
         Αν για κάτι είμαι πολύ ικανοποιημένος είναι πως η προσπάθεια έπιασε τόπο.
Η προβολή κύρια των Ακαδημιών της πόλης και η ανάγνωση των πεπραγμένων τους από ανθρώπους εκτός πόλης είναι το πιο σημαντικό για μένα.
xanthibasketΗ προβολή της ΜΑΚΡΟ-ΞΑΝΘΗ μπορεί να είναι το κίνητρο και το δόλωμα για να έχω αναγνώστες από άλλες περιοχές αλλά η συμμετοχή και η κατάθεση απόψεων και σχολίων από ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με το μπάσκετ της πόλης σε επίπεδο Ακαδημιών είναι το μεγάλο κέρδος.Είναι πολύ σημαντικό να προτείνουν να σχολιάζουν τα της πόλης σου άνθρωποι που μένουν στην ΑΘΗΝΑ κλπ κάτι που δείχνει το κοινό των όποιων προβλημάτων αλλά και την προσπάθεια κάποιων ηρώων σε όλη την επικράτεια. Ο φίλος ο Άγγελος από τα Σπάτα είναι μέσα στην κατηγορία των ανθρώπων που αγωνίζονται για κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τόπο .
Αν και στην αρχή υπήρξαν πολλές επιφυλάξεις από τους ανθρώπους του χώρου  η πάροδος του χρόνου έκαμψε αμφιβολίες φόβους που είχαν και είναι χωρίς να το καταλαβαίνουν συνεργάτες .
Το κέρδος για όλους είναι η προβολή του τοπικού μπάσκετ και το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών θα είναι η συμμετοχή παικτών κύρια από την πόλη αλλά και από την κοντινή περιφέρεια στην μεγάλη ομάδα της πόλης. Εκεί πιστεύω θα είναι και η δικαίωση των προσπαθειών των αρθρώπων που τρέχουν και είναι κοντά στα παιδιά μας.
 Υπάρχουν προτάσεις αυτό το site να γίνει πιο ανοιχτό σε πιο πολλά αθλήματα του νομού από κλασικό αθλητισμό  μέχρι άλλα ομάδικά βόλει χαντμπολ κλπ.
Καλή σκέψη αλλά πρακτικά δεν γίνεται γιατί πρώτα γουστάρω το μπάσκετ δεύτερο απαιτεί πολύ κόπο και χρόνο και τρίτο ας κάνει αυτή την προσπάθεια και κάποιος άλλος .
Η αρχή έχει γίνει  ο δρόμος ε'ιναι ανοικτός. Ήδη ξεκινάει μια προσπάθεια να φτιαχθεί ένα blog για τους αθλητές του μπάσκετ με καρότσι από τον σύλλογο της πόλης μας.
Εδώ μια μικρή συγνώμη τόσο από τον παραπάνω σύλλογο όσο και από τις ομάδες ή καλύτερα τα γυναικεία τμήματα  της ΑΣΠΙΔΑΣ  αγαπητέ Νεδίμ χρωστάω τουλάχιστον ένα αφιέρωμα και θα γίνει με την συνεργασία σου ελπίζω σύντομα. Όπως και μια παρουσίαση των αθλητών με καρότσι του "Ποντιακού".
Σιγά σιγά θα γίνουν όλα.
Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους κάνετε την τιμή και σπαταλάτε τον χρόνο σας μαζί μου . Ανοιχτός σε απόψεις σχόλια παρατηρήσεις μπινελίκια που μπορούν να βοηθήσουν .

2 σχόλια:

  1. Ευχομαι υγεια και εμπνευσεις για την συνεχεια.
    Εχω καταληξει στο συμπερασμα πως ο χωρος που μας αρεσει να κινουμαστε ειναι ο μονος, αυτη τη στιγμη, που μπορουμε να "ελεγχουμε". Ολοι οι αλλοι χωροι εχουν "καταληφθει".Ειτε απο μεγαλες δυναμεις, ειτε απο "συνομοσιες" καθε ειδους, ειτε εχουν απαξειωθει, ειτε δεν μπορει κανεις να ξερει τι του ξημερωνει. Πιστευω λοιπον πως οχι μονο αξιζει τον κοπο που κανουμε να κρατησουμε τα παιδια στον αθλητισμο και στο αθλημα που αγαπαμε.Οχι μπνο πρεπει να τον κρατησουμε "αγνο" αλλα θα πρεπει να βαλουμε ολες μας τις δυναμεις και να "επενδυσουμε" στον μικροκοσμο μας. Ειναι το μονο κομματι που αν ενωσουμε τις δυνατοτητες του καθενος, γονεων, φιλων, προπονητων-παιδαγωγων οχι προπονηταραδων, μπορουμε να δημιουργησουμε ενα μελλον απολαυστικο. Δεν θελει χρηματα οσο διαθεση. Αν βαλουμε το ελαχιστο, οικονομικα, και το μεγιστο απο διαθεση και σκεψη θα καμαρωσουμε τα παιδια μας για πολλα χρονια. Χώρια τα εφοδια που θα παρουν για το πολυ δυσκολο μελλον που μας επιφυλλασουν οι "πατερες του εθνους και του κοσμου".Οι ατομικες οικογενειες και μετα οι αθλητικες τετοιες ειναι η μοναδικες οασεις.Μπορουμε να κανουμε αυτα τα ονειρα αληθινα.

    Μακαρι να συνεχισετε την προσπαθεια, τα αποτελεσματα μονο θετικα μπορει να ειναι.

    Καλη δυναμη για την συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου .
    Αν κάποια στιγμή σκεφτούμαι την δύναμη που μπορεί να έχουμε τότε μόνο θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Για να μην φοβόμαστε για αυτά που θα γίνουν για μας χωρίς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή