Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Α2 ΗΤΤΑ για ΞΑΝΘΗ από το ΑΙΓΑΛΕΩ "Μείναμε πίσω από την αρχή "

Ήττα για την ΞΑΝΘΗ μέσα στο ΑΙΓΑΛΕΩ με 90-82. 

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάϊδαρος. Η ήττα από το Παγκράτι σαφώς και είχε αρνητικά αποτελέσματα και φάνηκε στο παιχνίδι με το ΑΙΓΑΛΕΩ. Ναι το ΑΙΓΑΛΕΩ έπαιξε για την χαμένη περηφάνεια του και κέρδισε σε ένα παιχνίδι που από την αρχή του ήταν ο αρχηγός . Το δείχνουν και τα πρώτα δύο δεκάλεπτα όπου η ΞΑΝΘΗ ήταν κυριολεκτικά χαμένη. Συνήθως στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΞΑΝΘΗ κάνει το καλύτερό της παιχνίδι αλλά στο παιχνίδι αυτό δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.Βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο να χάνει με 16 πόντους κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.Προσπάθησε να ξαναμπει στο παιχνίδι αλλά δεν είχε τον τσαμπουκά που χρειάζεται σε τέτοια παιχνίδια. Μια ήττα είναι και τίποτα παραπάνω αρκεί να μη χαλάσει την καλή αγωνιστική παρουσία που έχει στα τελευταία παιχνίδια δύο μάλιστα συνεχόμεννα στην έδρα της.Σε κακή ψυχολογική κατάσταση και πολύ στεναχωρημένοι δήλωσαν οι παίκτες της ομάδας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το xanthibasket μαζί τους."Μείναμε πίσω στο σκορ με το πολύ κακό ξεκίνημα που κάναμε και όσο και να προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι δεν τα καταφέραμε ". 

Δεν θέλανε να χάσουν το παιχνίδι αυτό για λόγους γοήτρου και τίποτα παραπάνω μιας και οι στόχοι δεν είναι ούτε η άνοδος ούτε και η παραμονή αλλά μια όσο το δυνατό καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό των περισσοτέρων ομάδων πλην του ΈΣΠΕΡΟΥ να μην μπορούν να κρατήσουν το σερί νικών τους (βλέπε ΚΑΟΔ).Πολύ δουλειά περιμένει τον Ν.Λεμονίδη στην προσπάθεια να ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό της εαυτό. Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τα δύο εντός έδρας παιχνίδια.

Για μια ακόμη φορά είχαμε αρκετές μάχες με τους πρωτοπόρους να κρατάνε την θέση τους με μόνη εξαίρεση την Ολυμπιάδα που δείχνει από Σάββατο σε Σάββατο άλλο πρόσωπο. Στην ουρά οι ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ πέτυχαν μια ακόμη μεγάλη νίκη επί της ΝΗΑΡ ΗΣΤ που τόσα έχουν γραφτεί για τις οφειλές της . Συν όλα τα άλλα η ήττα την έβαλε σε περισσότερους μπελάδες ενώ αντίθετα ο αντίπαλος ξέφυγε .Ο ΕΡΜΗΣ πάλεψε πολύ με την ΔΑΦΝΗ και έχασε στην παράταση αλλά έδειξε  πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Μεγάλος νικητής της ημέρας (Παρασκευή) το Παγκράτι που έμεινε σε απόσταση ενός βαθμού από τον δεύτερο ΗΡΑΚΛΗ και περιμένει ένα ακόμη στραβοπάτημα του.Η Ολυμπιάδα τα είπαμε είναι εντελώς αψυχολόγητη σε αντίθεση με τον ΚΑΟΔ που έπέστρεψε στις νίκες. Νίκη και για τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ απέναντι στο ΠΕΡΑΜΑ σε ένα τυπικό παιχνίδι.



Δεκάλεπτα: 28-10, 51-35, 70-57, 90-82.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λιόγας): Σοφογιάννης 9 (2), Καράβολας 15 (1), Φωτίου 2, Τσολάκης 17 (2), Δημάκος 16 (3), Ζόντερβαν 19, Εμίρης 12 (1), Τσόπης, Σιαμανδούρας.
ΞΑΝΘΗ (Λεμονίδης): Παναγιωτόπουλος 12 (1), Χρήστου 15, Ιωακειμίδης 7, Κουκουράβας 10 (2), Στεφανίδης 9 (1), Γελενιτς 15 (1), Αναγνωστόπουλος 6, Νησιώτης 5, Καραγεωργίου 3 (1), Σπανός. 

Όλα τα αποτελέσματα  Από το site: a2basket

Η εξέλιξη της 21ης αγωνιστικής...  (κλικ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου