Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

A2 4η Αγωνιστική Β΄Γύρος

Μια άγρια ομορφιά απόκτησε το πρωτάθλημα τόσο στην κορυφή με την ήττα ή καλύτερα τον θρίαμβο του Έσπερου επί του Ηρακλή αλλά και την μάχη επιβίωσης που δίνουν οι ομάδες της ουράς. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος και για τους δύο σκοπούς και το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΓΟΡ
Μετά την εκτός έδρας ήττα ο Αρκαδικός έχει την ευκαιρία να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι σε ένα πολύ αδύναμο αντίπαλο που παλεύει να βρει τα βηματά του. Αλλαγές προπονητή χαμένο το τοπικό ντέρμπυ και ο αντίπαλος μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.
Aν βρεθεί σε ακόμη μια καλή μέρα ο Γιοβάνοβιτς και συνεχιστεί η εκτελεστική ικανότητα του Σουρλή στα τελευταία λεπτά θα έχει εύκολο απόγευμα ο Αρκαδικός.
ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Τώρα που έγινε μύλος η κορυφή μετά την ήττα του Ηρακλή όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο της ανόδου.
Θείο δώρο για την Ολυμπιάδα και όχι μόνο κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να υπερβάλει ο ΟΦΗ για να πάρει τους δύο πολύτιμους βαθμούς. Αν χάσει πρέπει να ξεχάσει την κατηγορία .
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ
Για το παιχνίδι έχω γράψει πως μπορεί να είναι η αιτία χαρακτηρισμού του ως" στημένο"  το πρωτάθλημα  μετά τα όσα έγιναν και εξακολουθούν στον Ηρακλή . Θα πρέπει οι παίκτες του Ηρακλή να αποδείξουν πως είναι επαγγελματίες.
Αν όλα είναι κανονικά δεν έχει καμιά ελπίδα να πάρει το διπλό ο ΕΡΜΗΣ .
ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ
Το Παγκράτι είναι στο παιχνίδι της ανόδου και δεν θα χάσει την ευκαιρία που έχει .Αντίθετα το Αιγάλεω παίζει για να παίζει και τίποτα παραπάνω.
ΔΑΦΝΗ-ΠΕΡΑΜΑ
Ευκαιρία για να ρεφάρει  η ΔΑΦΝΗ αλλά ο αντίπαλος μετά την απομάκρυση από την πολύ επικίνδυνη ζώνη παίζει πιο άνετα και έχει τον τρόπο του να κερδίζει παιχνίδια που παλιότερα τα έχανε στην παράταση.Σε περίπτωση ήττας η ΔΑΦΝΗ μένει στους 27 και θα δει τους αντιπάλους που παλεύουν για την σωτηρία να την φτάνουν.
ΑΜΥΝΤΑΣ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ
Έφτασαν τα δύσκολα για την φιλοξενούμενη ομάδα οι συνεχόμενες αποτυχίες ζόρισαν την θέση της εν αντιθέσει ο αντίπαλος νιώθει πιο άνετος και όλη η πίεση είναι στην ομάδα της Νήαρ Ηστ.
ΚΑΟΔ-ΞΑΝΘΗ
Στην έδρα του ο ΚΑΟΔ  παίζει έχει τον πρώτο λόγο αλλά ο αντίπαλος έχει σερί 4ων νικών και προσπαθεί να αποδείξει πως μπορεί το κάτι παραπάνω . Ένα καλό παιχνίδι από πολλές απόψεις γειτονικό ντέρμπυ και ελπίζω να μην έχει τις κλασικές χαζές αντιμαχίες μεταξύ φιλάθλων.
Δεν πρέπει να έχουν πεδίο δράσης τα γήπεδα αυτές οι αντιλήψεις. Ας παιχτεί καλό μπάσκετ και ας κερδίσει ο καλύτερος.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ-ΙΚΑΡΟΣ ΕΣΠΕΡΟΣ
Άραγε ο πατέρας ΔΑΙΔΑΛΟΣ ποιόν ΙΚΑΡΟ θα υποστήριζε ? Τον πρώτο που έχει ανάγκη την νίκη για την σωτηρία του ή τον δεύτερο που πάει τρένο για άνοδο?
Η ομάδα του Λυκογιάννη δύσκολα θα χάσει για πολλούς λόγους . Η ομάδα των Σερρών είναι σε τραγική θέση και θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για την σωτηρία της . Έχω την εντύπωση πως οι άνθρωποι της ομάδας των Σερρών δεν θα πολυέχουν στο μυαλό τους την νίκη στο παραπάνω παιχνίδι τα επόμενα είναι που τους καίνε τα παιχνίδια με ΕΡΜΗ ΛΑΓΚ εκτός και την Νήαρ Ηστ εντός και μάλλον θα κάνουν οικονομία δυνάμεων κάτι που θεωρώ πολύ λογικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου