Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΟ Α΄ΓΥΡΟΣ 6η Αγωνιστική

Πλήρης αγωνιστική στο παιδικό πρωτάθλημα τελευταία του πρώτου γύρου.
 ΑΡΙΩΝΑΣ-Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ
Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας παίζει εκτός με τον Αρίωνα στο κλειστό "Α.Μπαλτατζής"στις 27-02 16.00μμ.Παιχνίδι συγκομιδής εμπειριών για τον ΑΡΙΩΝΑ απέναντι στην καλύτερη ίσως ομάδα του ομίλου. Σε συνάρτηση με τον καλό καιρό που έχει είναι μια καλή ευκαιρία για να απολαύσουν θέαμα που και οι δύο ομάδες ξέρουν να δίνουν.
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ


Η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου παίζει στην έδρα της και έχει την ευκαιρία να κάνει την πρώτη νίκη με αντίπαλο την Ολυμπιάδα του Μ.Ανθίδη που στα δύο τελευταία παιχνίδια πρώτο εκτός με ΑΡΙΩΝΑ το δεύτερο εντός με ΙΚΑΡΟΥΣ είχε δύο ήττες.
Τα προβλήματα στο ρόστερ στο πρώτο παιχνίδι ήταν ένας ακόμη λόγος για την ήττα στο δεύτερο η ποιότητα των ΙΚΑΡΩΝ ήταν αναμφισβήτητη .
Η ζυγαριά γέρνει προς την Ολυμπιάδα.



ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΣΠΙΔΑ
Εντός οι ΤΙΤΑΝΕΣ πρέπει να αποδείξουν πως είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου απέναντι σε μια ΑΣΠΙΔΑ που έχει πολλά προβλήματα από ιώσεις και τραυματισμούς που περιορίζουν τις επιλογές του Κ.Ιωαννίδη. Αν  παρατχθεί χωρίς ελλείψεις η δεύτερη θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι μιας και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη και το όποιο πρεστιζ που δίνει αυτή.Το παιχνίδι γίνεται στο ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ την Κυριακή  28-02 στις 16.00. Την προηγούμενη στο ίδιο γήπεδο αντιμέτωποι ΚΑΟΔ-ΞΑΝΘΗ για το πρωτάθλημα της Α2. Λέω να κατασκην.ωσουμε από το Σάββατο στο γήπεδο μιας και τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και με την δική τους βαρύτητα.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΙΚΑΡΟΙ
Όταν η διαφορά είναι μεγάλη είναι και κανόνας να κερδίζει αυτός που έχει και την καλύτερη ομάδα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.Ομάδα που θέλει να κατακτήσει την πρωτιά οι ΙΚΑΡΟΙ παρόλη την ήττα εκτός από την ΕΝΩΣΗ θέλει να κερδίσει το παιχνίδι και όλα είναι υπέρ της. Ο αντίπαλος δεν νομίζω πως έχει τις δυνάμεις να ακολουθήσει και να αντισταθεί.
Ένωση Καβάλας και Τιτάνες έχουν από ένα λιγότερο παιχνίδι το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 03-03-2010 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου