Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

B΄ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΑΣΠΙΔΑ-ΔΟΞΑΤΟ 64-77

Ήττα για την ΑΣΠΙΔΑ από το Δοξάτο μια ομάδα που στο ρόστερ της έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία από Α2 .
Ήταν δύσκολο για τους παίκτες της Ασπίδας να αντιμετωπίσουν στα ίσια την εμπειρία και το ουσιαστικό παιχνίδι των αντιπάλων παρόλο που αρκετοί από αυτούς είναι στο όριο ηλικίας συμετοχής στo πρωταθλήμα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.




10 σχόλια:

  1. Μάλλο τα μπέρδεψες, οι Τιτάνες Δράμας έχουν πρώην παίχτες της Α2, όχι το Δοξάτο. Το Δοξάτο είναι μια μέτρια ομάδα, μην προσπαθείς να δικαιλογήσεις την καθαρή ήττα της Ασπίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά μου είπαν και πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις πως στεναχωριέμαι για τις ήττες της ΑΣΠΙΔΑΣ όποιος είναι καλός κερδίζει όποιος δεν μπορεί στο σπίτι του.
    Εκεί στον ΑΘΛΟ κάτι έχετε πάθει , χωρίς να βοηθάτε θέλετε και παρουσίαση .
    Δουλειά δεν γίνεται έτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά σε ενημερώνω για το τι ισχύει.Ούτε στο σάιτ της Ασπίδας δεν γράφει ότι το Δοξάτο είναι τόσο καλό, όσο γράφεις εσύ.Αυτό για παίχτες με μεγάλη εμπειρία στην Α2 που γράφεις είναι για γέλια.. Δεν ασχολούμαι με ομάδες κατώτερες της δικής μου, απλά σε βοηθάω να μην γράφεις ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έγραψα πως είναι ομαδάρα το Δοξάτο απλά είναι πιο έμπειροι από τους μικρούς της Ασπίδας. Την πληροφορία μου την έδωσαν και δεν έκριναν πωε πρέπει να γίνει διασταύρωση κλπ.
    Αν έχεις δίκιο ευχαριστω για την διόρθωση.
    Πότε θα έχω το σήμα του ΑΘΛΟΥ και το επιτέλους το ρόστερ με φωτογραφίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥστυχώς στον Άθλο δεν υπάρχει σάιτ. Μία φωτογραφία είχαμε βγει πριν το ματς κυπέλλου στις 31/10, αλλά δεν μας την έφεραν ποτέ. Έχεις δίκιο που γκρινιάζεις, αλλά καλώς ή κακώς στον Άθλο δεν αυτο-προβάλουμε τόσο τον εαυτό μας όσο στην Ασπίδα. Σεμνά και ταπεινά κατακτούμε το πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σεμνά και ταπεινά είναι καλό!

    Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα ή μάλλον λίγο πριν ένα αφιέρωμα στους πρωταθλητές της κατηγορίας από το xanthibasket.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όμως φίλε το Δοξατο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε παίχτες απο Α2 οι οποιοι απουσίαζαν απο οολα τα αλλα παιχνίδια και είχε δίκιο ο φίλος που κανε το ρεπορταζ,το Δοξάτο ειναι τελείως διαφορετική ομάδαμε αυτούς,γνώμη μου πως αν ξαναπαίξουν αυτοι οι παίχτες και με τον Άθλο, θα χάσετε με μεγαλυτερη διαφορα απο οτι η Ασπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Δοξάτο είναι απλά μια ομάδα με καλά στοιχεία...Η περιοχή εκει διαθέτει παίχτες με εμπειρία οπότε πολύ πιθανόν να παρουσιίαζετε διαφορετική απο αγώνα σε αγώνα..Βλέπε την ήττα του απο το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ------με 30 + διαφορά!!Μια ομάδα με παίχτες απο Α2 δύσκολα χάνει απο το Διδυμότειχο με 30 πόντους!! ( Και " xanthimpasket " ωραία η δουλειά σου!!! Βάζε όμως και αν μπορείς καποια σχόλεια κ για άλλα παιχνίδια για άλλες ομάδες να μαθαίνουμε και τι γίνεται να ξέρουμε και τι ανταγωνισμός υπάρχει κ ποιό το επίπεδο των άλλων συλλόγων )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως αν έπαιζαν όλοι οι παίχτες του Δοξάτου (που έπαιξαν με την Ασπίδα)με τον Άθλο,νομίζω πως ο Άθλος θα έχανε μέσα έξω τα παιχνίδια.Από την στιγμή που τους κέρδισες μέσα έξω εσύ μπορείς να λες ότι θες! Όπως:όταν θα χάσεις την επόμενη φορά εσύ,δεν θα ασχοληθεί ο νικητής με κατώτερη ομάδα!!!
    Υ.Γ. Τώρα έμαθα για το site xanthibasket,γι΄αυτό και τόσο καθυστερημένα το σχόλιό μου.
    ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ XANTHIBASKET

    ΑπάντησηΔιαγραφή