Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Α2 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

                      ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΚΑΟΔ – Δάφνη
Αρκαδικός – ΟΦΗ
Αμύντας – Πέραμα
Παγκράτι – Ίκαροι Σερρών
Αιγάλεω – Ηρακλής
Ρέθυμνο – Ερμής Λαγκαδά
Ολυμπιάδα – Ίκαρος/Έσπερος
Ξάνθη – Νήαρ Ηστ

Αρχίζοντας με το πρώτο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με την ΔΑΦΝΗ  με τον γηπεδούχο ανεβασμένο τόσο βαθμολογικά όσο και αγωνιστικά. Δύο νίκες σε 4 μέρες μια εντός με ΕΡΜΗ και η άλλη εκτός στις ΣΕΡΡΕΣ και 4 βαθμοί στο σακούλι του και βλέπει διαφορετικά τα πράγματα για την συνέχεια.(Νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ηρακλή 69-68)
Σίγουρα έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση . Για την Δάφνη 19βαθμούς  η ήττα δείχνει πως θα έχει μια ακόμη χαμένη χρονιά για άνοδο .(Τα χαιρετσίματα στον Λ.Σεφερίδη).
    Δεύτερο παιχνίδι με τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ που εάν θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι της ανόδου μετά  την ήττα από την ΔΑΦΝΗ μοιάζει μονόδρομος το παιχνίδι . Αλλά και ο αντίπαλος  ΟΦΗ παίζει σε κάθε παιχνίδι το κεφάλι του. Πονηρό παιχνίδι όπως θα έλεγαν και οι κάθε είδους booker.
   Στο επόμενο παιχνίδι ΑΜΥΝΤΑΣ-ΠΕΡΑΜΑ προβλέπεται σφαγή και για να δούμε τις αντοχές του Λιακόπουλου που ηγείται της προσπάθειας του Περάματος.
    ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  άλλο ένα ματς δύσκολο  όχι τόσο για τον γηπεδούχο όσο για τον φιλοξενούμενο που άλλαξε προπονητή και ίσως αυτό να βοηθήσει στην ανόρθωση του ηθικού.
    Ο τελευταίος με τον πρώτο ΑΙΓΑΛΕΩ εναντίον ΗΡΑΚΛΗ   με διαφορά τεράστια και αν θέλει να ελπίζει το Αιγάλεω θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό του.
             ΡΕΘΥΜΝΟ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ  ?  και εδώ είναι όλα ανοιχτά με την ζυγαριά να γέρνει στον γηπεδούχο.
             ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΣΠΕΡΟΣ .  Ωραίο παιχνίδι με δυό ομάδες που θέλουν την άνοδο άσχετα αν πιστεύει ότι είναι νωρίς ακόμη ο προπονητής του ΙΚΑΡΟΥ  κος Λυκογιάννης. Αν χάσει εντός η Ολυμπιάδα χάνει την επαφή με την κορυφή και τελειώνει γρήγορα το όραμα άνοδος με νίκη ελπίζει σε στραβοπατήματα των αντιπάλων της. Ο Έσπερος στο παιχνίδι αυτό θα δείξει εάν έχει την στόφα της ομάδας που μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο . Αυτό το παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κατηγορία.
                      Και τώρα στα δικά μας με την ΞΑΝΘΗ εναντίον ΝΗΑΡ-ΗΣΤ.
Ας δούμε πρώτα κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Ήττα για την ομάδα εκτός από τον ΕΡΜΗ αλλά πάλεψε μέχρι το τέλος  και έχασε το παιχνίδι από δικά της λάθη. Άρα δεν μπορούμε να πούμε πως είναι πεσμένο το ηθικό γιατί έχουν καταλάβει την δύσκολη θέση που είναι η ομάδα και προσπαθούν να ξεφύγουν.
Η προσθήκη του Καραγεωργίου έδωσε δύναμη στην περιφέρεια και ο προπονητής περιμένει περισσότερα και ουσιαστικότερα αποτελέσματα.
  Πηγαίνει συγκεντρωμένη και γνωρίζει τα αποτελέσματα από μια ήττα . Γνωρίζει πως σε αυτή την περίπτωση θα ανοίξει η γη να τους καταπιεί με τα περιθώρια να είναι ασφυκτικά μικρά για σωτηρία.
  Άρα ξεχνάμε την περίπτωση μιας ήττας 2ης τον αριθμό εντός. Νίκη και μόνο νίκη είναι το ζητούμενο για τους παίκτες.
Δεν παίζει μόνη της αντίπαλος η ομάδα της ΝΗΑΡ-ΗΣΤ  με 18 βαθμούς. Θα την χαρακτήριζα απρόβλεπτη μιας και δεν έχει σκοπό την άνοδο αλλά και όλα τα χρόνια συμμετοχής στην κατηγορία δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα παραμονής. Πιο  χαλαροί θα είναι αυτοί με την πίεση όλη στην ΞΑΝΘΗ.


Στην αγωνιστική αυτή θα φανούν οι πρώτες ενδείξεις για το ποιές ομάδες θα πέσουν κύρια και όχι τόσο ποιές πλην του ΗΡΑΚΛΗ θα πάρουν κεφάλι για άνοδο.(Έχασε από την Δράμα 69-68 και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους αντιπάλους του)
  Αν κάνουμε κάποιες υποθέσεις με αποτελέσματα πχ.
Ήττα του Αιγάλεω και έχει 15 τελευταίος
Ήττα και για ΟΦΗ   17
ΑΜΥΝΤΑΣ ή ΕΡΜΗΣ είτε με ήττα είτε με νίκη στο μεταξλυ τους παιχνίδι πάνε  17ή 18
Ικαροι Σερρών με ήττα 17 και θα έχουμε το Αιγάλεω τελευταίο και μάλλον καταδικασμένο και έναν από τους Αμύντα -Πέραμα να είναι επόμενος υποψήφιος.


Η βαθμολογία μέχρι τώρα.
.Ηρακλής 22
.Ίκαρος/Έσπερος 21
.Αρκαδικός 20
ΚΑΟΔ 20
 Ρέθυμνο 19
.Δάφνη 19
.Παγκράτι 19
.Ολυμπιάδα 19
.Νήαρ Ηστ 18
.Ερμής Λαγκαδά 17
.Ίκαροι Σερρών 16
.ΟΦΗ 16
.Ξάνθη 16
.Αμύντας 16
.Πέραμα 16
Αιγάλεω 14



xanthibasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου