Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α2

15η Αγωνιστική τελευταία του πρώτου γύρου  με πολλές αλλαγές 
στην ημέρα και ώρα διεξαγωγής της   με πολύ σημαντικά παιχνίδια 
(από  δω και πέρα όλα είναι σημαντικά!). 
 
Στο πρώτο παιχνίδι όπως είναι στο πρόγραμμα η τελευταία ευχάριστη έκπληξη  ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Αρκαδικό που ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά στην πορεία δεν είχε τον ανάλογο οίστρο και με τις εντός και εκτός ήττες  έμεινε μακρυά από την κορυφή . Αντίθετα ο ΚΑΟΔ δείχνει να έχει το tempo για συνέχεια στις επιτυχίες. Αν κάνω πρόβλεψη μάλλον προς τον ΚΑΟΔ γέρνει η ζυγαριά.

   Αμύντας εναντίον Έσπερου και σαφώς  το πλεονέκτημα το έχει ο δεύτερος αλλά ντρέμπυ είναι αυτά ανατροπές μπορεί να γίνονται πολύ εύκολα στην κατηγορία (αυτό παραδέχονται όλοι)  .


  Παγκράτι -Οφη  Σε δύσκολη θέση ο δεύτερος και πρέπει να κάνει υπέρβαση μιας και το φάσμα του υποβιβασμού είναι πολύ ορατό .Το Παγκράτι έχει τον πρώτο λόγο και δύσκολα θα έχει απώλειες.


ΑΙΓΑΛΕΩ-ΔΑΦΝΗ   Στην πιο δύσκολη θέση είναι το Αιγάλεω ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα και μόνο νίκη θέλει για να πάρει ανάσες και ελπίδες για παραμονή αλλά και η Δάφνη δεν είναι στα καλύτερά της , με μια ακόμη ήττα δυσκολεύουν τα πράγματα και δεν είναι καιρός για άλλες απώλειες. Τα πάρα πολλά προβλήματα είναι ο κύριος λόγος της πολύ κακής κατάστασης του Αιγάλεω και όλα δείχνουν πως στη δική του θέση θα βρεθούν αρκετές ομάδες. Αλήθεια πως θα πίστευε πως μια ομάδα με παρουσία στην Α1 θα είναι σε αυτή τη δεινή θέση?
ΡΕΘΥΜΝΟ-ΗΡΚΛΗΣ  Δεν πιστεύω πως θα κάνει το come back αγωνιστικά το Ρέθυμνο και μάλλον μια ακόμη ήττα προβλέπεται. Από την άλλη δεν είναι και στα καλύτερά του ο Ηρακλής αγωνιστικά αλλά ο αέρας του φαβορί και με την πιο ποιοτική ομάδα που διαθέτει  μπορεί να κερδίζει ακόμη και όταν δεν παίζει καλά.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ   Δεν είναι και στα καλυτερά της η Ολυμπιάδα και μάλλον έχουν ψιλοξεχάσει την χρονιά για κατι καλό(άνοδο) εκτός και αν έχει πλήρη μεταμόρφωση και πάρει όλα τα παιχνίδια που απομένουν.
Σίγουρα μπορεί άνετα να καθαρίσει το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που η αποδοσή της κυμαίνεται στην μετριότητα.


ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ- ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ. Άραγε ποιά ομάδα θα υποστηρίζει ο θεός ΕΡΜΗΣ από τις δύο όταν και οι δύο θέλουν την νίκη . Στο Πέραμα πιστεύουν ότι αδικούνται από την βαθμολογική θέση πόσο μάλλον όταν πολλά παιχνίδια τα έχασαν στην παράταση.
Ο έτερος Ερμής έχει εξωαγωνιστικά προβλήματα με το φεύγω δεν φεύγω της διοίκησης το παραιτούμαι δεν θέλουμε από τον Γ.Σιγάλα και όλα αυτά έχουν ρίξει το ηθικό της ομάδας πολύ χαμηλά. Νικητής μάλλον το Πέραμα.


 ΞΑΝΘΗ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ. Αν θέλουνε να είναι σοβαροί σαν ομάδα παίκτες διοίκηση και λοιπόι μόνο ένα αποτέλεσμα μετράει πια νίκη και μόνο νίκη γιατί αλλιώς ας αρχίσουν να σκέφτονται από τώρα τον υποβιβασμό. 
Παίξουν δεν παίξουν καλό μπάσκετ εδώ που έφτασε η ομάδα δεν μετράει προτεραιότητα πια η σωτηρία και η συλλογή βαθμών και μπορούν να τα καταφέρουν πιο εύκολα απ΄ότι πιστεύουν οι ίδιοι είπαμε το μπάσκετ είναι πρώτα πρώτα θέμα ψυχολογίας .

Την προηγούμενη χρονιά με τα τόσα προβλήματα η ανάκαμψη ξεκίνησε από τον δεύτερο γύρο φέτος ας σοβαρευτούν πιο νωρίς για να αποφύγουμε εμφράγματα και καρδιακά επισόδεια.

 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Ξάνθη έκανε ο φόργουορντ των Ικάρων Πεχλιβανίδης
  στο site  www.ikaroibc.gr
 Πεχλιβάνης: "Η Α2 είναι μαραθώνιος"
"Η νίκη με το Αιγάλεω μας έδωσε δυο πολύτιμους βαθμούς. Αλλωστε στην έδρα μας πρέπει να έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε σε αυτό το ματς. Η Α2 είναι μαραθώνιος και ακόμα είμαστε στη μισή διαδρομή. Την Κυριακή παίζουμε έναν αγώνα τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε και να παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι. Μας δίνει μια ψυχολογική ανάταση το ότι προερχόμαστε από νίκη, όμως αν καταφέρουμε να πάρουμε το «διπλό» στην Ξάνθη, θα πάρουμε ακόμα περισότερο τα πάνω μας, βαθμολογικά και ψυχολογικά".

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΚΑΟΔ- ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ           
ΑΜΥΝΤΑΣ- ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ- ΟΦΗ                     
ΑΙΓΑΛΕΩ- ΔΑΦΝΗ             

ΡΕΘΥΜΝΟ- ΗΡΑΚΛΗΣ       
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.- ΝΗΑΡ ΗΣΤ 
ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ- ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ   

ΞΑΝΘΗ- ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

 ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  (Απο το site A2 basket)

Οι επόμενες τηλεοπτικές μεταδόσεις...   .  

κλικ στο παραπάνω link.

Την Κυριακή 31/01/10 στις 17.30 στο "Φ.Α" το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών (η μετάθεση οφείλεται στην συναυλία της Έμα Σάπλιν το Σάββατο).


-----------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου