Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΑΘΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ



Ήττα για την ομάδα του Π.Πεχλιβανίδη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κομοτηνής με σκορ 59-46.Πολύ καλή παρουσία του ΑΘΛΟΥ που πίστεψε πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να καταφέρει το καλύτερο .Και μόνο που πάλεψαν σε ένα ακόμη και μάλιστα εκτός έδρας παιχνίδι είναι στα θετικά για την ομάδα του ΑΘΛΟΥ.
Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής του ΑΘΛΟΥ από την συνολική εικόνα και προσπάθεια της ομάδας του.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
1ο 20-6
2ο 17-10
3ο 17-15
4ο 08-17
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΘΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 59-46

4 σχόλια:

  1. Γράψε κάτι και για την ανδρική ομάδα του Άθλου. Αυτή την Κυριακή συντρίψαμε 62-44 την Ασπίδα, που μας έχεις πρήξει να παρουσιάζεις σαν ομαδάρα. Του χρόνου θα είμαστε ίσως η μόνη Ξανθιώτικη ομάδα που θα παίζει στην Α' ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαν να γράψω για τον ΑΘΛΟ πρέπει και η διοίκηση να βοηθήσει λίγο . Ένα ιστορικό του συλλόγου ζήτησα και με έγραψαν κανονικά . Νάναι καλά ο Π.Πεχλιβανίδης που μου δίνει στοιχεία για το παιδικό.
    Πρόταση στείλε όλα τα στοιχεία και αμέσως θα γίνει η ανάρτηση.
    Ιδου η Ρόδος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσες να ήσουν την Κυριακή στην Ασπίδα και να παρακολουθούσες τον αγώνα Ασπίδα-Άθλος 44-62. Άλλωστε τοπικό ντέρμπι ήταν, μην παρακολουθείς μόνο τους μικρούς. Επαναλαμβάνω, η Ασπίδα έχει χάλια ομάδα και ο Αρίωνας ίσως να υποβιβαστεί. Αξίζει λίγο προσοχή ο Άθλος που πρωταγωνιστεί (έχουμε 3/3 ευρείες νίκες) και του χρόνου θα είναι πιθανόν η μοναδική Ξανθιώτικη ομάδα στην Α' ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tην Κυριακή συμπλήρωσα 6 ώρες στο γήπεδο νομίζω είναι αρκετές μακάρι να είχα τις αντοχές και για το επόμενο παιχνίδι.Έχεις δίκιο αλλά νομίζω πως δεν κατάλαβες κάτι δεν μπορώ να τα προλαβαίνω όλα.
    Αν θέλεις μπορείς να γίνεις συνεργάτης και ευχαρίστως να δημοσιεύεται ότι στέλνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή