Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ - Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗ 42-64



Νίκη εκτός έδρας μετά την ήττα απο την Α.Ε.Κομοτηνής για την ομάδα του ΑΡΙΩΝΑ
με αντίπαλο την ΑΣΠΙΔΑ 2001.
Ένα ακόμη παιχνίδι που εκ των προτέρων γνωρίζαμε τον νικητή με μοναδικό ζητούμενο το εύρος της νίκης για τον ΑΡΙΩΝΑ και αντίστοιχα της ήττας για την ΑΣΠΙΔΑ 2001.
Από την μερία του ο ΑΡΙΩΝΑΣ έδειξε σαφώς επηρεασμένος από την εκτός προγράμματος ήττα και η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν αυτή που μας έχει δείξει μέχρι τώρα. Το πρόβλημα στον ΑΡΙΩΝΑ είναι η σαφής έλλειψη βάθους στον πάγκο και η ομάδα στηρίζεται σε 3-4 παίκτες. Φυσικός ηγέτης της ομάδας ο Φιλίπ
Καραογλανιάν αλλά και αυτός έχει όρια και όταν τα ξεπεράσει λογικό είναι να μην μπορεί να αποδίδει συνεχώς καλά.
Οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ προσπάθησαν για το καλύτερο ξέροντας πως δεν μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη μιας και οι διαφορές είναι μεγάλες κάτι που είναι φυσικό λόγο του μικρού χρόνου συμμετοχής σε πρωταθλήματα απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί φέτος να μην είναι και στα καλύτερά της αλλά δεν παύει να είναι ο ΑΡΙΩΝΑΣ η ομάδα που έχει καταφέρει πολλά σε αυτό που λέμε Ξανθιώτικο μπάσκετ.
Ίσως τον επόμενο χρόνο όταν πια θα είναι πιο εμπειροπόλεμοι να μπορέσουν να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο και πιστεύω βλέποντας την συναχή βελτιωσή τους να το καταστήσουν πραγματικότητα.
Το έχω ξαναπεί πως και για την ΑΣΠΙΔΑ 2001 αλλά και για τους μικρού του Α.Σ είναι χρονιά συλλογής εμπειριών.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-21, 09-20, 09-15, 12-08
ΑΣΠΙΔΑ 2001
Πολιτίδης 5(1), Ζάρας, Κουτρουβέλης 5, Κουκουγιάννης 2, Βαλασίδης 4, Θεοδωρίδης 1, Πετκίδης 2, Μπουραζάνης 4, Ελευθεριάδης 16(2), Θεμιστοκλής 1, Πιστόλας 2.
ΑΡΙΩΝ:
Τσεκερίδης 2, Βαφειάδης 7, Θεοδωρίδης, Καραλανίδης 12(1), Χατζηευφραιμίδης, Ζάρας 2, Καραογλανιάν 10, Φώτης 8, Παιτάρης 9, Αραλάγιος 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου