Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

A2 Αποφασισμένοι οι παίκτες


Αντιγραφή από το basketblog


Η ΕΟΚ αποφάσισε η 5η αγωνιστική της Α2 να διεξαχθεί κανονικά ωστόσο οι παίκτες των ομάδων είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την απεργία του ΠΣΑΚ και δεν πρόκειται να αγωνιστούν στα παιχνίδια του Σαββάτου. Θα βρεθούν κανονικά στο παρκέ αλλά το μόνο που θα πράξουν είναι να σταθούν στο κέντρο του γηπέδου...

Ο κίνδυνος τιμωρίας έχει κάνει ορισμένους προέδρους να μην βλέπουν με... καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση, αν και αρκετοί είναι με το μέρος των αθλητών τους. Δεν λείπουν βέβαια και αυτοί που απειλούν ακόμα και με πρόστιμα σε περίπτωση που οι παίκτες των ομάδων τους δεν αγωνιστούν το Σάββατο. Η απόφαση πάντως έχει ληφθεί και η συσπείρωση που υπάρχει είναι πολύ μεγάλη.

Άλλωστε, στα γήπεδα της Α2 αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται στην Α1 για να είναι στο πλευρό των συναδέλφων τους και να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια που γίνεται ώστε να δικαιωθούν και να υλοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Αρκετές ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κατέβουν με έφηβους ή και με ορισμένους... απεργοσπάστες κάτι φυσικά που χωρίς αμφιβολία αποτελεί αλλοίωση του πρωταθλήματος. Αυτό που ουσιαστικά δείχνει να είναι η μοναδική λύση είναι η ΕΟΚ να αλλάξει την απόφαση της και να αναβάλει την αγωνιστική, όπως ακριβώς έπραξε ο ΕΣΑΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου