Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Α.ΕΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΑΣΠΙΔΑ 2001

Ο ΑΔΑΜ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ




Είχαν αντοχές μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου οι μικροί του Δ.Παναγιωτόπουλου
που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν κοντά στο σκορ μιας και η διαφορά ήταν από 5-8 πόντους. Ήταν η στιγμή που δεν μπορούσε άλλο ο Φάνης Κουτρουβέλης να αντέξει στην άμυνα της ΑΕΚ που προσαρμόστηκε πάνω του .Με παγίδες κατάφεραν και έκλεβαν την μπάλα ή οδηγούσαν σε λάθη τον μικρό αλλά πολύ καλό guard της ΑΣΠΙΔΑΣ.
Οι όποιες εναλακτικές λύσεις δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.Εννέα συνεχόμενα λάθη που έγιναν αντεπιθέσεις και καλάθια από την ΑΕΚ και σαν αποτέλεσμα είχαν την εκτόξευση της διαφοράς η οποία έκλεισε στο τρίτο δεκάλεπτο με 55-38.
Κοίταξαν στα μάτια τους μςγαλύτερους της ΑΕΚ και κέρδισαν τις εντυπώσεις ενώ κάποιες στιγμές έδειξαν το ταλέντο τους και δίκαια πήραν το χειροκρότημα των φίλων από την κερκίδα. Για μια ακόμη φορά να σταθούμε στην απουσία των γονιών και ειδικά από την γηπεδούχο ομάδα.
Ο παίκτης που σιγά σιγά πιστεύει στις δυνάμεις του και παιχνίδι το παιχνίδι γίνεται καλύτερος είναι ο ΑΔΑΜ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ που δίκαια οι συμπαίκτες του το ψήφισαν σαν τον καλύτερο του παιχνιδιού. Στιγμές στιγμές έδειξε το μεγάλο μπασκετικό ταλέντο του την καθαρή λειτουργία του παιχνιδιού του ένας παίκτης που εύκολα μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις.
Αξιος συμπαραστάτης ο "PISGUN" Α.Πιστόλας για τις κερδισμένες μάχες και ο Β Πολατίδης που έδειξε πως αξίζει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του. Πολύ καλός ο Θ.Βαλασίδης αλλά θα πρέπει να μην εκνευρίζεται με την αστοχία του γιατί κάνει κακό στον εαυτό του πρώτα απ'όλα και ενώ είναι μαχητικότατος και παλεύει μέσα σε κάθε παιχνίδι ρίχνει άδικα το ηθικό του.
Μπράβο στον ΡΑΟΥΛ αν και δεν ήταν στην καλυτερή του μέρα παρόλα αυτά προσπάθησε όπως και οι ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.
Οι υπολοιποι είχαν πολύ μικρό χρόνο συμμετοχής όταν πια είχε κριθεί το παιχνίδι .
Από την ΑΕΚ που δίκαια κέρδισε μιας και βρήκε τις λύσεις να ξεκλειδώσει την άμυνα της ΑΣΠΙΔΑΣ με την μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτουν οι παίκτες της αν και ζορίστηκε πολύ για να κάνει ένα σκορ ασφαλείας σκορ που το κατάφερε τελικά στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.
Tελικό αποτέλεσμα 66-45
Δεκάλεπτα
18-11
15-14
22-13
11-07
ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΣΠΙΔΑ 2001
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος Δημήτρης): Πολιτίδης 5(1), Καλαιτζής 1, Κουτρουβέλης 9, Γεωργιάδης, Βαλασίδης 3(1), Θεοδωρίδης 2, Κουκουγιάννης, Χατζηαντωνίου, Μπουραζάνης, Ελευθεριάδης 19(1), Θεμιστοκλής 2, Πιστόλας 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου