Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΓΝΩΜΕΣ και ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο παραλογισμός ή όπως αλλιώς και να το πείτε δίκιο θα έχετε.
Σήμερα στις τρείς παίζουν και οι τέσσερεις ομάδες της πόλης .
Αναλυτικά παίζουν Α.Σ με τον ΑΘΛΟ
Α.Ε.Κ-ΑΣΠΙΔΑ 2001 και το ντέρμπυ που θα κρίνει τον πρώτο μεταξύ ΑΣΠΙΔΑΣ και ΑΡΙΩΝΑ. Από την μεριά της ΑΣΠΙΔΑΣ έγινε μια κρούση στην ομασπονδία για αλλαγή των ωρών έτσι ώστε να γίνουν κάποια παιχνίδια γύρω στις 12 και μετά να μπορούν όλοι οι παίκτες και γονείς να παρακολουθήσουν το ντέρμπυ.
Καλή και λογική πρόταση μιας και το πιο σημαντικό παιχνίδι θα είχε ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων. Γι'αυτό τόσο καιρό φωνάζω τόσο καιρό ρωτάω που είναι όλοι όι γονείς και δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια τουλάχιστον των παιδιών τους. Και τώρα που είναι μια καλή ευκαιρία τρίτοι παράγοντες μπαίνουν λες και θέλουν να δυναμιτίσουν την όλη προσπάθεια.
Παρακολουθόντας διάφορα site και ειδικά στην ΚΡΗΤΗ εκεί γίνεται μια προσπάθεια να μην γίνονται αγώνες την ημέρα που παίζουν οι ομάδες τους ΟΦΗ-ΑΓΟΡ στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και όταν υπάρχει παιχνίδι ευρύτερου ενδιαφέροντος ζητάν το αυτονόητο να μην συμπίτει με άλλο για να υπάρχει πάντα κόσμο στα γήπεδα.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και αν πρέπει οι υπεύθυνοι και οι φίλοι των Ακαδημιών να δώσουν στους αρμόδιους να καταλάβουν πως η υπάρχουσα κατάσταση δεν βοηθάει καθόλου να πάει μπροστά το πρωτάθλημα και να αποκτήσει μεγαλύτερη αίγλη .
Είναι πολύ απλά τα πράγματα και πιο απλή η λύση που μπορεί να δωθεί για να υπάρξει αποτέλεσμα μπροστά μας είναι αρκεί να πιστέψουμε στην συλλογική δύναμη να δείξουμε πως ενδιαφερόμαστε.Όταν υπάρχει συμμετοχή στην βάση τότε μπορεί να ασκηθεί και η ανάλογη πίεση και γιάυτό τον λόγο φωνάζω "που είναι οι γονείς γιατί απέχουν ".
xanthibasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου