Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ 63-48

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ



Κρίθηκε μάλλον η πρωτιά στον όμιλο μετά την δεύτερη νίκη της ΑΣΠΙΔΑΣ επί του ΑΡΙΩΝΑ με σκορ 63-48.Έτσι η ΑΣΠΙΔΑ του Κ.Ιωαννίδη μετράει μόνο μια ήττα στην Κομοτηνή και έχει και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με ΓΑΣ κ ΑΕΚ εντός έδρας.
Μετά και αυτή την ήττα η ομάδα του Γ.Θερμού στρέφει το ενδιαφέρον της στην δεύτερη θέση.
Ρεσιτάλ για τον ΚΟΤΣΑΦΤΗ με 23 πόντους με πολύ καλό συμπαραστάτη τον ΤΟΥΜΠΑΡΙΔΗ που κατάφερε με την ευστοχία του σε τρίποντα 3/3 να σπάσει την ζώνη του Αρίωνα και να ανοιχτουν με συνέπεια να μπορεί ο Κοτσάφτης να εκμεταλευτεί τα σωματικά του προσόντα και να κυριαρχήσει κάτω από τα καλάθια.
Από τον ΑΡΙΩΝΑ διακρίθηκαν οι ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΑΝ και ΜΠΕΜΠΕΚΙΔΗΣ.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι στο παιχνίδι γιατί την ίδια ώρα έπαιζαν οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ στην Κομοτηνή μιας και κάποιοι πρέπει να κάνουν και τον ταξιτζή και μαζί μ'εμένα έχασαν και οι υπόλοιποι γονείς και παίκτες ένα πολύ καλό παιχνίδι.
Ευχαριστώ τον προπονητή της ΑΣΠΙΔΑΣ Κ.Ιωαννίδη για τις πληροφορίες.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης Κώστας): Θεοδωρίδης, Καραμπάσης 13, Γρούδος, Κοτζαμπάσης, Τουμπαρίδης 15(3), Χατζόπουλος, Κτενάς, Κοτσάφτης 23, Γρηγοριάδης, Παπαδάκης 6, Ρόιδος 2, Καραγιάννης.
ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ (Θερμός Γιάννης): Ζάρας, Τσεκερίδης, Βαφειάδης 2, Θεοδωρίδης, Καραλανίδης 9, Χατζηευφραιμίδης, Φώτης, Καραογλανιάν 20(2), Μπεμπεκίδης 12, Γκαγκαλίδης, Παιτάρης, Αραλάγιος 5.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-11, 14-06, 17-15, 21-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου